Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 913
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Вивиан,ако новият хайлайтър на Катрис е вътре с перли като на Гарленската метеритна база,значи е зареден,тъкмо днес си го взех.В малка сладка кутийка с помпичка. За съжаление взех последния.
Може ли споделиш мнението си за нея след като я пробваш? Днес я загледах и пробвах на ръката от тестер, но не ми се стори нищо особено Thinking

# 646
  • Стара Загора
Това за мен си е водичка под формата на гел. Попива за секунди и остават само леки частички.

В предният ми пост споделих. Peace

Тази колекция при нас май вече я прибраха.

Което не разбрах защо се случи за има-няма 2 седмици. Претупаха я набързо, а половината им рафт стои празен. Толкова ли не намериха къде да наредят нещата. ooooh! Имаше продукти, които даже не успях да разгледам...

А относно спиралата на ГР - моята е тази. Не ми се размаза засега, вече трети ден я нося. Наситено черна е, не много течна. Но преди си спомням, че съм попадала на една изсъхнала розова тяхна и затова сега бях скептично настроена първоначално  Laughing

Дали не са ги наместили някъде по стелажа или нацяло са прибрани?
То от тази колекция само трите компактни хайлайтъра заслужаваха внимание според мен... ама като знам колко се чудеше и на минералния, пак нямаше да ги свариш дори да стояха. Joy
Както са тръгнали с хайлайтърите, скоро очаквам да има пак нещо подобно. Mr. Green

# 647
Ооо, да, ама като бързам е така... На мен ми направи същото впечатление, но на лицето, под грима може да е по- различно Mr. Green

# 648
  • София
Моля за още информация за "зелената" спирала на ГР. Снимка, какъв  ефект се постига с нея, вие какви ефекти търсите.
 bouquet

# 649
Сиси, това е моята спирала:
http://www.goldenrose.com.tr/en/product/167/eyes-mascara-volume- … a-black-mascara/2

Вивиан, ефектът при мен е по-скоро в дължината. Иначе миглите ми са относително гъсти иначе и тази спирала ми ги удължава и подрежда. Имах една на Ланком Hipnose нещо-си..., ефектът при мен е много сходен. (По този повод спрях да си купувам скъпи спирали, като същия ефект го постигам със спиралата от няма и 3 лв Grinning ). Самата спирала е със силиконова четка, и ако търсиш гъстота може би няма да е подходяща. Аз предпочитам силиконовите четки, с другите, рошавите, се омазвам.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 19:45 от Виктория Андреевна

# 650
  • Бургас
Вивиан,ако новият хайлайтър на Катрис е вътре с перли като на Гарленската метеритна база,значи е зареден,тъкмо днес си го взех.В малка сладка кутийка с помпичка. За съжаление взех последния.
Може ли споделиш мнението си за нея след като я пробваш? Днес я загледах и пробвах на ръката от тестер, но не ми се стори нищо особено Thinking
Наистина попива бързо и остават съвсем леки частички по лицето,по принцип взех този продукт,за да го използвам за база за грим,на него ми се видя,че пише база.Самостоятелно придава лек дискретен блясък на лицето,което пак ме устройва.

# 651
  • София
Виктория Андреевна, много благодаря  Hug
Щом наподобява ефекта от Хипноус, непременно ще я купя.   Heart Eyes  То за няма и 3 лв в момента, какво ли губи човек, дори и всичките цветове да си вземеш за проба  Crazy

# 652
Здравейте , дами. Някой има ли наблюдение на тези четки за грим TITANIA видях ги в Лили и ме заинтересуваха..  Wink

# 653

Дали не са ги наместили някъде по стелажа или нацяло са прибрани?

... ама като знам колко се чудеше и на минералния, пак нямаше да ги свариш дори да стояха. Joy

Права си  Joy Обаче течния с апликатора да знаеш как бързо го купих  Laughing Мисля, че ги нямаше подредени надолу по рафта. За сметка на това имаше десетки размазани тестери на липсващи червила  ooooh!

andi-di, утре сутринта ще се снимам и ще покажа  Wink Между другото, Виктория Андреевна е права относно това, че по-скоро има ефект по отношение на дължината. Не бих казала, че дава кой знае какъв обем. Но да, на снимката ще бъде най-нагледно  Laughing

# 654
Снощи минах покрай DM така само да разгледам какво има от отпадащите продукти и както си разглеждах набързо държах 3 продукта. Такъв продукт - заздравител с цвят даже не знаех, че съществува  Wink
За сенките и спиралата се позачудих, но дано пък да са сполучливи. Показвам ви покупките си  Flutter
http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/grizha-vzstanovjavane-na … g-nail-polish-03/
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/q … tro-eyeshadow-07/
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/forbidd … me-rebel-mascara/

Ще се радвам да споделите мнения, ако сте ги ползвали.  bouquet

# 655
Заздравителите ми харесваха много като цветове, имах жълтеникавия, но много трудно се нанася при мен. На черти ставаше. Дано при теб не е така.
Четворката сенки си я бях взела още преди няколко месеца и така си остана само 2-3 пъти пробвана. Не ги нося и не мога да дам отзив.

А по темата със зелената спирала на ГР - цък . Качеството на снимката и веждите е  потресаващо, но бързах  Joy

# 656
дали Healthy Mix Serum е намален някъде? Hug

# 657
Искате ли да видите най- новите продукти от пролетната колекция?
В dm-drogeriemarkt.bg започваме зареждане от днес!

https://www.facebook.com/1405815916300979/photos/a.1406954696187 … ype=3&theater

# 658
При мен зелената спирала на Голдън Роуз не дава почти никакъв ефект. Нито дължина, нито обем. Явно не е за моите мигли.

Купих си червилото от новата колекция на Катрис. Много ми харесва.

# 659
  • Чукарландия
Взех си Хелти Микс на Буржоа, една моя много любима единичка от The Velvets, да се запася, пила на Есенс и ей така грабнах тази спиралка, но не знам дали е хубава:
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … amp;product_id=74
Тая и другата 2в1 редувам от половин година някъде, за мен са жестоки.

Моля, Вив, обяснете ми коя е твоята спирала, тази която си показала не е ли точно 2 в 1? А другата на ГР коя е? Нещо не ми стана ясно. Rolling Eyes

Ти от кой Хелти микс си доволна? Bourjois Healthy Mix Serum или Bourjois Healthy mix Radiance Reveal? Hug

Общи условия

Активация на акаунт