Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 875
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Другата е същата гилза, но пише 2в1 на нея. Туша ми се струва еднакъв, но четката на 2в1 ми е по удобна.
Скрит текст:

# 661
И показаната от Mumy я имам, но зелената повече ми харесва. Тази при мен се рони, освен това я слагам много трудно. А не е като да не е "разработена". Прави ми миглите една идея по-гъсти, но ефектът на зелената повече ми допада.

# 662
  • Чукарландия
Другата е същата гилза, но пише 2в1 на нея. Туша ми се струва еднакъв, но четката на 2в1 ми е по удобна.
Скрит текст:

Благодаря, Mumy! bouquet

Има ли ги в Лили-тата? Hug

# 663
  • София
AraBesqUe, благодаря за "документалните кадри"  Simple Smile
Според мен резултатът от спиралата е отличен. Ще я пробвам и аз! Дано и на моите мигли да има такъв ефект...
Пробвала съм на Голдън роуз спиралата 2в1,но изобщо не личеше да съм слагала нещо. Не ми пасна.

# 664
Някой изпробвал ли е maybelline color drama intense velvet lip pencil ?
Добри ли са?

# 665
  • Варна
Някой изпробвал ли е maybelline color drama intense velvet lip pencil ?
Добри ли са?

Аз имам два молива-червило, единият е цвят 520 "Light it up" и е светло червено, то ми е и любимото червено червило. Другото не е в мен, за да му видя номера, доста тъмно бордо е и е супер за зимата. Аз го ползвам главно вечер.
Не са много трайни, но пък не ми изсушават устните и ги предпочитам пред течните матови, които имам и са доста по-трайни. Освен това са ми лесни за нанасяне заради формата си, иначе никак не се справям с контура на устните с гилза или течно червило.   

# 666
много сте ми полезни, благодаря Ви. Тъкмо се чудех зя спирала и се навих за ГР нищо не губи човек. лошото е че и други неща си заплюх Mr. Green
интересно ми изглежда от лимитката на есенс матовия им спрей, някой да има отзиви?

# 667
  • Пловдив
Преди няколко дни някой питаше къде в Пловдив има Аура. В Лили до новотела има. Peace

# 668
В Пловдив в Лили на центъра срещу ТЦ Гранд също има щанд на Aura Simple Smile

# 669
  • София

Моля, Вив, обяснете ми коя е твоята спирала, тази която си показала не е ли точно 2 в 1? А другата на ГР коя е? Нещо не ми стана ясно. Rolling Eyes

Ти от кой Хелти микс си доволна? Bourjois Healthy Mix Serum или Bourjois Healthy mix Radiance Reveal? Hug

Белче, от втория съм доволна  Grinning
Иначе спиралата е тази, която съм показала в линка. Но наистина, рони се, днес я носих цял ден и го забелязах. Това не ми харесва.

# 670
Ето тази Термозащита , по колко пръскате от нея

И да ви се похваля , че съм много радостна
Взех си тази преса за коса , същия цвят само , че е с черни плочи
Скрит текст:

Не е нова , че новите не се пипат , втора употреба е , от чужбина е купена.четох доста хубави коментари за нея , а и след като се изправих наистина е страхотна

# 671
  • София
Има ли ги в Лили-тата? Hug
Да, всичките и черните, и зелената, и розовата, и жълтата. Самоо внимавай да не гепиш водоустойчивата, че по трудно се сваля. Peace
Вивиан странно, че ти се рони наистина, аз си извивам миглите след спирала и изобщо не ми се рони, едно от нещата, които ми харесват в тази спирала.
andi-di като е нова е нужно повечко пъти да нанасяш, за да стане работата...
Имам дежа вю за тая спирала, мисля че през месец говоря за нея. Crazy

# 672
  • Стара Загора
Тези евтините спирали на ГР, които коментирате, бяха доста хвалени като излезнаха. Подариха ми розовата и честно не правеше почти нищо при мен. Все едно нямаше туш. Едва разресваше и леко извиваше миглите. Сякаш са моите мигли, но по-хубави. Демек нищо. Crossing Arms

Обаче от известно време, Бижу е най-виновна, че са ми влезнали няколко спирали на Буржоа под кожата и само ги наобикалям като ходи в Елитис или Лили. Имам 2 чисто нови, но ще ги пробвам щом изразходя поне едната. Joy Никаква спирала на марката не съм ползвала досега. Други освен тези, много добри имаше ли? Whistling

# 673
  • София
Аз пък не знам защо съм останала с впечатлението, че точно от тия новите спирали на ГР беше много доволна, и по специално от Multiaction. Специално си бях наложила да я запомня. Rolling Eyes

# 674
Обаче от известно време, Бижу е най-виновна, че са ми влезнали няколко спирали на Буржоа под кожата и само ги наобикалям като ходи в Елитис или Лили. Имам 2 чисто нови, но ще ги пробвам щом изразходя поне едната. Joy Никаква спирала на марката не съм ползвала досега. Други освен тези, много добри имаше ли? Whistling
Скрит текст:
Точно тези двете(триъгълната с розово триъгълниче) + тази с топченцата, са ми на склад + една нова розова на Мейбълин(и една в употреба) Така живея спокойно, че си имам достатъчно спирали. Crazy Blush
Преди тях ползвах бялата Буржоа за чувствителни очи. Всичките ги обичам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт