Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 833
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Кой - аз ли?  Laughing
От тези новите, не съм пробвала. Миналата зима на щанда като излезнаха хайлайт стиковете момичето ми показа и даде да тествам синята, а тя беше с една от другите... но не знам дали бяха точно тези. Ако са излезнали скоро, със сигурност не са били те. Peace

# 676
  • София
Хм, бях убедена, че ги показва в блога си. newsm78

# 677
Взех си днес намаления фон дьо тен на Буржоа от Лили, търсех си по-лек, дано ми хареса. Всички го хвалите много та имам надежда. Laughing Само не мога да разбера каква е разликата между двата Healthy Mix?
Загледах и сенките Color Tattoo на Мейбълин, намалени са доста - на 7.60 лв някъде. Но трябва да се спра с покупките вече. А те са толкова красиви всичките цветове. Не че толкова ще ги ползвам, но... Crazy
Ходих в ДМ да видя новите продукти на Есенс - нищо нямаше, дали изобщо няма да ги заредят тук. ooooh! Tired

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 20:35 от nevituuu

# 678
Само тази спирала на ГР има в блога на Ивчето
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/07/golden-rose-c … tyle-mascara.html
Пробвах две спирали на марката, на мен ми се размазват! Дори водоустойчивата, която беше едната. Няма да експериментирам повече, аз съм си намерила моите.

# 679
С тази розовата, за която е писала Ивчето, не можах и аз да се разбера преди време. Беше като изсъхнала още от отварянето, а си беше опакована.

# 680
Тази розовата стирала на ГР при мен нямаше абсолютно никакъв ефект, освен че миглите ми бяха с една идея по-черни. Но от към обем, дължина и тн - все едно нямах спирала на очите си. Доста време се помъчих с нея без резултат. И накрая замина в коша. Пълна разочарование  Laughing

# 681
  • Вестерос
Тази с топчетата на буржоа на каква цена е ?

# 682
23 беше последно като си я купих, може би и някакви стотинки.

# 683
  • Вестерос
 bouquet Като ми свършат сегашните ще я пробвам, може да пуснат намаление.

# 684
Предложете бронзираща пудра , имам една на Есенс , но не знам защо се изривам по бузите от нея  Confused иначе много я харесвам

# 685
  • Стара Загора
Тази розовата стирала на ГР при мен нямаше абсолютно никакъв ефект, освен че миглите ми бяха с една идея по-черни. Но от към обем, дължина и тн - все едно нямах спирала на очите си. Пълна разочарование  Laughing
Мнението ми е същото, само че за зелената спирала. Розовата съм пробвала отдавна, личеше си, че съм със спирала, но не беше кой знае какво май.

# 686
  • Варна
Предложете бронзираща пудра , имам една на Есенс , но не знам защо се изривам по бузите от нея  Confused иначе много я харесвам

Шоколадчето на Bourjois

# 687
  • Сливен
Дайте идея за леко ароматизиран балсам за суха и боядисана коса.

# 688
Някой изпробвал ли е maybelline color drama intense velvet lip pencil ?
Добри ли са?

Аз имам два молива-червило, единият е цвят 520 "Light it up" и е светло червено, то ми е и любимото червено червило. Другото не е в мен, за да му видя номера, доста тъмно бордо е и е супер за зимата. Аз го ползвам главно вечер.
Не са много трайни, но пък не ми изсушават устните и ги предпочитам пред течните матови, които имам и са доста по-трайни. Освен това са ми лесни за нанасяне заради формата си, иначе никак не се справям с контура на устните с гилза или течно червило.   
благодаря  Hug.Днес ще се разходя да си избера цвят.
Какво ще кажете за тази палитра?

# 689
Според мен не си струват, твърде скъпи са за броя сенки в тях. Иначе като пигментация го докарват.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт