Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 784
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • на последния етаж
Тези моливи на Essence вече не се ли предлагат? Не ги откривам...

# 691
Някой ползвал ли е ФДТ на Аура? Хвърлила съм око на Cover me - изглежда доста покривен, но не ми вдъхва доверие много много.

# 692

Не. Но има нова версия на тези моливи - super long lasting нещо си.

# 693
  • София
Някой ползвал ли е ФДТ на Аура? Хвърлила съм око на Cover me - изглежда доста покривен, но не ми вдъхва доверие много много.
За мен не е хубав, като блажна боя е и стои като маска. Stop

# 694
Влизам да похваля ББ крема на Гарниер за мазна кожа. Тук ми го препоръчахте преди няколко месеца и онзи ден си го купих, наистина стои супер естествено на кожата, прикрива несъвършенства, но не прави лицето да изглежда като намазано с блажна боя. И кожата ми не се омазнява. Супер е!  Hug

# 695
  • София

Не. Но има нова версия на тези моливи - super long lasting нещо си.
Е, стига де! Току що (преди няколко страници)  ми ги препоръчахте. Тамън се наканих да си купя и те ги сменили, ха-ха Simple Smile
Бяхте ми предложили и силиконов молив на Импала, но на тях не съм попадала. Май ще се опитам да ги потърся...

# 696
Andi-di, новият вид молив е същия като стария, просто вече не е автоматичен молив като преди. Есенс си сменя асортимент по два пъти на година, но в повечето случаи е само преопаковане на старите продукти. Този молив е страшно дълготраен, но много трудно се маха, да знаеш.  Peace

# 697
  • Бургас
При мен с двуфазната мицеларна вода на Гарние всичко се маха лесно.Нямам специално моливите на Есенс,които коментирате,но имам на Ейвън.С друга мицеларна вода се изтриват по-трудно,но с двуфазната си е направо песен.

# 698
Извинете за въпроса, но в Лили предлагат ли се продукти на Евелин?

# 699
  • Стара Загора
Извинете за въпроса, но в Лили предлагат ли се продукти на Евелин?

Не навсякъде. При нас има в Елитис щанд само например. Peace

# 700
Ползвам фдт на Аура Cover me,вече съм на втората опаковка. На мен ми харесва,защото имам нужда от максимално покритие,издържа доста време без да мръдне,с матиращ завършек. Само ми се струва,че леко изсушава кожата,но пълното покритие и матовия завършек носят своите последствия. За жалост нямам избор,но и другия от същата марка Refresh me мисля,че няма да е лош,ако нямаш нужда от максимално покритие по-добре нещо с по-лека формула да ползваш. Simple Smile)

# 701
Днес стигнах най накрая до дм.
Взех си молив червило на мейбълин.Допадна ми.
Харесах и едно Max Factor Lipfinity Colour & Glosshttpsа него ли казвахте ,че е добър или за този на манхатън ?  newsm78

# 702
Някоя от вас да е ползвала това червило Буржоа да даде отзив, моля?

# 703
Някоя от вас да е ползвала това червило Буржоа да даде отзив, моля?
Аз не , но майка ми има такова.
В началото изглежда лъскаво /твърде лъскаво за мен поне/ но след около 30 тина минути тази лъскавина изчезва.Стои и добре на устните , но не знам нищо повече.Тя си го харесва много.

# 704
Бижу, точно преди малко си купих 02 цвета. Аз лично супер много го харесах от тестера преди няколко месеца. На редовната му цена 21,49 не бих го з
взела, но в ДМ всички серии на Боржуа са на 10,99 и го грабнах, но ще взема и от другите серии като имам повече време. На първо четене е много комфортно, все едно нямам нищо на устните и е направо като стъкло. Много ви харесва!

Взех си още бледиращата четка на Аура и color tattoo в цвят creme de rose. Сега мисля да си взема и Healthy mix, че City radiance ми е на привършване, пък и бая го хвалите, та да видим. При нас обаче няма 52 цвят, странно. Ще рискувам и ще взема 51, май.

Момичета, препоръчайте нещо за вежди - сенки да е и някакво гелче. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт