Леки съмнения

• 23 866
  • 178
  •   1
Отговори
# 135
Те цели правителства следят кореспонденциите на всеки един от нас, фейсбук знае повече за вас от родната ви майка, а вие сте заохкали, че мъжа или жена ви ви нарушавали личното пространство  Laughing
Тези, които казват че било лошо да се пипа телефона на половинката, просто не са минали през съмнения като на авторката. Ако мъжът крие нещо, жената трябва да намери информация по други канали. И според мен всяка жена има право да си реши сама какви ще са тези други канали, защото се касае за нейния живот и връзка. Много се дразня на големите моралисти по форумите, които раздават акъл какво било правилно и неправилно.  

# 136
Може би точно тази седалка и другите подобни знаци я карат да се чувства нещастна, защото пораждат съмнения в нея.
Мъжът се променя, заради друга жена.Няма как да започне да си слага парфюм за 100лв и да започне да ходи на фитнес , след като това е било чуждо за него, заради приятели или за собствен кеф.Всичкото винаги е свързано с жена, винаги.........няма какво да се заблуждаваме.

Трябва една жена да е голяма непукистка или много задръстена, за да не обръща внимание на тези промени или да не ги забелязва.
Наистина ако си такъв тип човек, една седалка на кола или парфюм могат да те направят нещастна.
Не мисля,че съм непукист или задръстена, просто живея живота си нормално и не подскачам като ощипана, че мъж ми е решил да се погрижи за биреното шкембенце и да си купи нещо по -различно от винтовер  Laughing
Понякога хората, в това число и аз правят големи промени в начина си на живот, просто заради самия себе си.
Той преди време реши да става ловджия, сигурно заради жена ще е било.
Не изкарвай мъжете толкова елементарни.

# 137
  • Бургас

Ако нещата иначе са наред, само крие телефон, кипри се и седалката е разместена, вероятно е нещо невинно.
На нашата кола седалките често са разместени, има дълги руси косми по едната облегалка, мъжът ми винаги носи телефона в себе си, а отскоро ходи на фитнес и си купи парфюм за сто лева, при условие, че винаги си е купувал дезодорантчета. Не мисля, че изневерява, не съм и помисляла, защото е същия мъж, който познавам отдавна.
Ти сериозно ли го мислиш това?Та това е очевадно.Това са типични признаци на изневеряващ мъж.  Grinning
Знаеш ли колко мъже изневеряват и в същото време се държат с жените си все едно са кралици...Отношенията в семейството не се променят, нещата вървят по мед и масло, а в същото време успоредно поддържат връзка с любовница.За мен това е ненормално.
Това от собствен опит или го твърдиш, защото си го чувала някъде?
Тоест всеки човек, решил в даден момент да се погрижи за себе си, задължително го прави заради друг, не за себе си.
Ти да видиш!
Роси, това е чудесен пример как всяко нещо може да има простичко обяснение. Въпросът е дали държиш да търсиш проблем, където не съществува, или да живееш спокойно без да се занимаваш с глупости.

# 138
  • В.Търново
Мъж не става ловджия, заради жена. Laughing

# 139
Аз лично ако имам съмнения за изневяра, няма да се правя на руски хакер по техниката на Миуото, ами ще ходя на доктор да пусна едни хламидии, цитонамазка, ЧПВ и други, че не се знае къде го е завирал и как.
Който си го слага без презерватив безразборно, независимо къде е с ниска сексуална култура. А с такъв мъж не бих се хванала.

# 140
Има една приказка "По-добре да си вярваме, щото ако не си вярваме - ще се следим, а ако се следим със сигурност ще се хванем". Авторката вече се е хванала, предстои да хване и мъжа си.

# 141

Ако нещата иначе са наред, само крие телефон, кипри се и седалката е разместена, вероятно е нещо невинно.
На нашата кола седалките често са разместени, има дълги руси косми по едната облегалка, мъжът ми винаги носи телефона в себе си, а отскоро ходи на фитнес и си купи парфюм за сто лева, при условие, че винаги си е купувал дезодорантчета. Не мисля, че изневерява, не съм и помисляла, защото е същия мъж, който познавам отдавна.
Ти сериозно ли го мислиш това?Та това е очевадно.Това са типични признаци на изневеряващ мъж.  Grinning
Знаеш ли колко мъже изневеряват и в същото време се държат с жените си все едно са кралици...Отношенията в семейството не се променят, нещата вървят по мед и масло, а в същото време успоредно поддържат връзка с любовница.За мен това е ненормално.

е добре де, тогава какъв точно е проблемът, ако нещата са си по мед и масло и всичко е тип топ? ти ако го хванеш и му направиш скандал, той какво, ще вземе да спре?
не е ли по-добре малко по-друг подход? на мен ако някой ми се отдръпне, аз такова отдръпване ще му спретна, че ще има да ме търси през 9та планина в 10тата.

А мацката, която всичко била инвестирала в тази връзка, е добре да знае, че дългите връзки са по-неустойчиви, особено, когато не преминават на някакви по-други нива, като създаване на семейство, брак, деца. Губи се страст, губи се тръпка, губи се инерция  и ако щеш губи се хормоналната слепота и лудост на влюбения мъж. и се искат специални усилия за запазване на страстта и те не са ровене във вещите.

# 142
  • В.Търново

Освен, че мъжете не стават ловджии, заради жена, са и точно толкова елементарни.За това жените им се усещат, когато той изневерява.

# 143
  • София
Глупости. Назад написах, че и жените, и мъжете започват да се грижат повече за себе си в един момент, когато усетят, че младостта си отива - дали ще са 5 кг отгоре, първият бял косъм, биреното шкембе или лекарска диагноза, няма кой знае какво значение - все нещо ти напомня да се погрижиш и за тялото, не само за душата.
И защо да не си купи по-скъп парфюм ако е почнал да изкарва повече пари? На човек му идва да се поглези понякога.
Не са глупости, напротив.
Сред мъжете спонтанните грижи поради бирено шкембе и бял косъм, като проценти, са в зоната на статистическата грешка.
Започне ли да се заседява пред огледалото, купи ли си нов парфюм, почне ли да се конти, дори и да не си носи телефона в кенефа, трябва да си наясно, че на работната площадка или някъде, където често ходи, се е появила нова звезда.
Ако интереса стане взаимен, идва втората фаза- триенето на хисторито, разместената седалка, извънредната работа и т. н.

# 144
А той какво обяснение има за хисторито?

# 145

Освен, че мъжете не стават ловджии, заради жена, са и точно толкова елементарни.За това жените им се усещат, когато той изневерява.
Стига с тия ловджии.Моя е ловджия.Искате да кажете ,че си пада по някой виден глиган с анцуг всяка събота/неделя  newsm78
Още не е почнал да стреля по мене значи не е толкова зле.Нали?

# 146
Просто не му се седи при тебе, а иска малко да се усамоти по мъжки. И пак заради жена стават ловджии... но за да не седят при нея Simple Smile

# 147
Просто не му се седи при тебе, а иска малко да се усамоти по мъжки. И пак заради жена стават ловджии... но за да не седят при нея Simple Smile
Ох.Олекна ми.Чак ми иде да те разцелувам.

# 148
Моят съвет е авторката да си намери любовник за да не се чувства прецакана.

# 149

Е, хайде сега, елементарни...
Познаваме си нашите мъже, особено ако сме двойка отдавна, затова предполагам ще усетя ако има нещо съмнително.
Но чужд мъж откъде да знам изневерява ли или не, ако са толкоз елементарни, то на челото им ще пише „кръшкам”.
Аз говоря за това, че ако мъж ти има проблеми в работата, няма нужда да ти казва, а ти ще го усетиш по това, че е угрижен, умислен, мълчалив. Ще усетиш, че има нещо, което го мъчи. И няма да е, защото е елементарен, а защото си го познаваш. Мъжа на приятелка например ако се държи така, аз може да мисля, че е типично за него, тя ще може да прецени най - добре има ли за какво да се тревожи.

Общи условия

Активация на акаунт