Електронни четци - тема XIX

• 89 253
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добре де, те предлогат и други варианти
https://www.amazon.de/Amazon-53-003649-5W-USB-Ladeger%C3%A4t/dp/ … 6ECF2G212Y9MYQ42W

например.

Ако ще търсиш на друга фирма - пише си Official Amazon 5W, 1A power adapter
Да, това е явно.
Само дето е 5V, а не W   Peace

# 316
  • София
Действах с copy-paste - W или V каквото те са писали - това съм копирала, без мисъл в действието Wink

# 317
  • София
Здравейте и помощ!

Имам Покет Бук, HD, не съм много запозната, но мисля нов модел, да речем от 2016, подарък ми е. Имам голям проблем със списъка с книги. Понеже освен тези, които аз съм свалила, има вътре и един милион различни книги, които явно са си някакви на Покет Бук и...списъка е огромен направо. Има ли някакъв начин да виждам само тези, които аз съм свалила, или ще си ровя из километричния списък постоянно? Не знам дали успях да обясня точно какъв ми е проблема, дано ме разбрахте. Благодаря!

# 318
Аз съм с Покетбук. Вярно е, че идва с доста качени книги. Първата ми работа беше да разкарам всички книги, които са на езици различни от български и английски. Аз го връзвам към компютъра и там си го виждам все едно като хард диск, т.е. много лесно и удобно трия каквото не ми трябва, правя директории, размествам и прочие. Лично за мен се оказа най-удобно да си подредя книгите в отделни директории - някои са по автор, други по жанр, имам отделно детски. Съответно като си прехвърлям книги, правя го все през компютъра, си ги размятам по съответните директории.

# 319
  • София
Аз съм с Покетбук. Вярно е, че идва с доста качени книги. Първата ми работа беше да разкарам всички книги, които са на езици различни от български и английски. Аз го връзвам към компютъра и там си го виждам все едно като хард диск, т.е. много лесно и удобно трия каквото не ми трябва, правя директории, размествам и прочие. Лично за мен се оказа най-удобно да си подредя книгите в отделни директории - някои са по автор, други по жанр, имам отделно детски. Съответно като си прехвърлям книги, правя го все през компютъра, си ги размятам по съответните директории.

Благодаря много. Явно, че ще трябва през компютър.

# 320
  • Scotland
Наскоро някой писа,че не му дава опция да отвори vocabulary builder, докато чете,а трябва да влиза в речника. При мен положението е същото,обаче,всяка дума която съм проверила по време на четене,автоматично се записва във флаш картите,така че предполагам е същото и при вас,което е и много по-удобно,според мен.

# 321
Здравейте, имах стария модел на kindle, но му се прецака тъча и сега се оглеждам за нов. Бихте ли ми казали дали сте доволни от тези с подсведката, някой ми споменя, че нямало опция да се изключва, но тъй като не съм ги виждала и още се чудя към кой вариант да се насоча.

# 322
  • София
Изключва се. Подсветката - бива (повечето я намират за задължителна и чудесна екстра), но аз и преди съм писала - ползвам много рядко и с лампичка не ми беше  кой знае колко по-зле, но като цяло предпочитам да не ползвам, т.е. за мен подсветката няма значение.

# 323
Изключва се. Подсветката - бива (повечето я намират за задължителна и чудесна екстра), но аз и преди съм писала - ползвам много рядко и с лампичка не ми беше  кой знае колко по-зле, но като цяло предпочитам да не ползвам, т.е. за мен подсветката няма значение.

Благодаря..още съм в дилема кой да избера..Simple Smile)

# 324
  • София
 Whistling oasis Whistling

# 325
  • София

Факт. Поне за мен.  Mr. Green
Онзи ден ходих до Технополис да видя на живо Пейпъруайта. Изобщо не ми хареса. Не е моят четец без бутони.

# 326

Сега влязох да го разгледам, определено ми хареса, но и цената си я бива..Sad(

# 327
  • София
Виж и Кобо.
При тях подсветката е на ниво, както и изгледа на текста (спремо киндъл)

# 328
  • София
Ох, току що видях Воядж в Продавалника за 270 лева. А колко не му е времето в момента да харчааааа  newsm45

# 329
  • София
Ох, току що видях Воядж в Продавалника за 270 лева. А колко не му е времето в момента да харчааааа  newsm45
Използван за тези пари?
Нищо де, ни реви... ще го намалят амазонци в някой момент и ще си вземеш новичък Wink

Общи условия

Активация на акаунт