Електронни четци - тема XIX

• 89 236
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
В тази връзка да ви питам от амазон не пращат ли фактура за киндъла? Сега като поръчвах пейпъруайта, в пакета нямаше разписка с цената. Чудя се при някакъв проблем не трябва ли да имам такава, ако се наложи да ползвам гаранцията?

# 346
  • София
Нали имаш поръчката в акаунта си, това е напълно достатъчно за тях.

# 347
И аз така помислих. Благодаря!

# 348
Пролетен дъждец, директно до България ли го поръча или с куриер? Още един четец трябва да купувам и що пък да не взема тоя път един Киндъл.

# 349
С Габко го поръчах. Мисля, че няма значение това за гаранцията. Единствено ако се наложи връщане заради подсветката, няма да поемат транспортните разходи.

# 350
Сменяла съм Киндъл купен от Англия с доставка до Англия и оттам с uktobg.
Не съм имала проблем с гаранцията. Не им е нужно нищо, освен да се идентифицираш. Всичко нужно си го виждат в  профила. Не искаха да връщам стария, като им казах, че е в БГ.  Peace

# 351
  • София
Няма значение как е стигнал до БГ Simple Smile Но при положение, че доставката беше нещо от типа на 7 Е до бг аз си бях избрала дируктно, ако реша, че има проблем и искам да го връщам. (Не всички модели могат да се поръчват до БГ).

# 352
Много благодаря за отговора.Искам гаранция от тук, така че ще търся по нашите магазини.

То пък в нашите магазини една гаранция ......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 353
  • София
Много благодаря за отговора.Искам гаранция от тук, така че ще търся по нашите магазини.

То пък в нашите магазини една гаранция ......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и 100лв отгоре сложи  Peace

Аз съм връщал до италианския амазон...  Crazy

# 354
  • София
И аз мисля, че гаранцията в Амазон е далеч по-добра от тази тук, а и като си сметнеш огромната разлика в цената, но всеки си преценява.

# 355
Благодаря за отговорите.
Прехвърлих ангажимента по купуването на мъжа ми, той ще преценя плюсове, минуси и 100лв отгоре Laughing

# 356
И аз съм съгласна, че гаранцията от чужбина е по-добра от тази в България. За един телефон на синковеца така ме мотаха тук, беше евтин и го прежалих. В същото време следващият му телефон, закупен от Диел екстрим, повреден по лично негова вина, беше сменен само след 2 уточняващи мейла. Изобщо не е ставало въпрос каква е повредата, чия е вината. Единствено ни питаха дали искаме да ни пратят нов или да ни върнат парите. Дадоха ни адрес, на който да върнем стария и дори ни поеха пощенските разходи по връщането.
Колко често намалят киндълите в Амазон? В момента гледам paperwhite за 119 евро и се чудя дали поръчвам. Не ми е спешен и мога да почакам, но не ми се чака много дълго.

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 16:56 от ston

# 357
Ако съдя по предните промоции, до края на Март ще има оферта за 99 Евро.

# 358
  • Sofia
Ноември купих Paperwhite за 80Е.

И да дам още един глас в полза на чужбинската гаранция, всичко, което мога си купувам от чужбина и досега не съм имала никакви проблеми с връщания, ремонти, замени и т.н.

# 359
То на Пейпъруайта май му е време за нова версия, та може и трайно да го намалят близките месеци

Общи условия

Активация на акаунт