Електронни четци - тема XIX

• 89 273
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
Чудесно,сега ще прочета.Ще размисля може би за Киндъл.Края на другия месец ще ходя на гости до Германия и може да ми го поръчат и като отида само да си го взема.Така даже май ще е най-лесно.
Сега ще по прочета и с какви програми се форматират и качват книгите,явно не е толкова сложно щом толкова много хора предпочитат киндъл,а и вие ми го препоръчвате.
Благодаря ви много за помощта и бързите отговори.Надявам се съвсем скоро да си имам книжка Heart Eyes

# 271
Чудесно,сега ще прочета.Ще размисля може би за Киндъл.Края на другия месец ще ходя на гости до Германия и може да ми го поръчат и като отида само да си го взема.Така даже май ще е най-лесно.
Сега ще по прочета и с какви програми се форматират и качват книгите,явно не е толкова сложно щом толкова много хора предпочитат киндъл,а и вие ми го препоръчвате.
Благодаря ви много за помощта и бързите отговори.Надявам се съвсем скоро да си имам книжка Heart Eyes

Определено не е никак сложно. Аз ползвам Калибре, има и други. Ако ползваш mailbooks можеш и в моби да си ги искаш.

# 272
  • Scotland
Никак не е трудно,конвертирането става за секунди. Щом ще ходиш до Германия си го поръчай там и готово  bouquet

# 273

Определено не е никак сложно. Аз ползвам Калибре, има и други. Ако ползваш mailbooks можеш и в моби да си ги искаш.

Инсталирах на бързо Mailbooks,леле добра програмка и изглежда много удобна,вярно има във всички формати вкл. и моби.Мерси  Flutter

# 274
Инсталирах на бързо Mailbooks,леле добра програмка и изглежда много удобна,вярно има във всички формати вкл. и моби.Мерси  Flutter
Не му е тук мястото, но в www.flibusta.is - след регистрация /безплатна/, също има доста книги на български/англиийски и т.н и всички са с опция да се свалят в mobi.

# 275
  • София
Скоро намалян ли е Kindle Papewhite 3 в амазон.де... ?  Rolling Eyes

Скучвал ли ви се е следния бъг:
Пускаш си четеца, книгата - и искаш да върнеш страница - две назад, за да захапеш сюжета, обаче той минава напред?!
Нерегистриран, нов Paperwhite 3 newsm78

# 276
  • София
А преди да пишеш провери ли? Защото от няколко дни е намален на 99 EUR.
https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Zoll-4GB-eReader/dp/B00QJDO0QC

# 277
  • София
А преди да пишеш провери ли? Защото от няколко дни е намален на 99 EUR.
https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Zoll-4GB-eReader/dp/B00QJDO0QC
Видях го, но имам предвид под 99Е. Тук също може да се намери на подобна цена.

# 278
  • София
Видях го, но имам предвид под 99Е. Тук също може да се намери на подобна цена.
Тогава си задай правилно въпроса. В края на ноември 2016 г. беше 80 EUR с реклами.

# 279
Аз  получих киндъла. Много бързо пристигна.За щастие няма никакъв проблем с подсветката. Забелязах, че осветяването е малко по-различно от това на стария ми киндъл. На стария подсветката е по-силна. Засега не знам това дали ще е проблем. Надявах се  да са направили софтуерът малко по-бърз, но за съжаление няма никаква разлика.
Може ли да споделите откъде поръчвате калъфи на прилична цена?
Това киндъл 7 ли се води? Искам да поръчам калъф и за моя четец (купуван преди 3 год.), но вече не помня кой номер е, ако има някакво значение.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 10:00 от Пролетен дъждец

# 280
  • София
Честита придобивка Simple Smile Калъф можеш да си вземеш в зависимост от това колко ти се чака - от ОЛХ или от Алиекспрес.

# 281
  • Scotland
Много съм доволна от калъфчетата от Алиекспрес. сега даже поръчах ново. Пейпъръайт май беше 7-ма генерация,а моят бейсик е 8-ма,както момичетата писаха Simple Smile

# 282
Много ви благодаря! Сега ще разгледам в Али. Не съм поръчвала от там досега.

# 283
Днес пристигна калъфчето ми от Алиекспрес. За пра-историческия ми Киндъл 4 само от там можеше да намеря. Старият ми калъф е още здрав, но ми се искаше малко промяна Wink Пристигна с подарък протектор за екрана и кърпичка. 

# 284
  • София
Чак пък само в алито... в амазон също има калъфи за 4-ката, все още. Wink
Все пак - честито! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт