Електронни четци - тема XIX

• 89 236
  • 789
  •   2
Отговори
# 360
  • София
Те немците го нямат и наличен в черно, пише на 9 март Wink

# 361
Интересно, че когато гледам немския Амазон през телефона, ми дава наличност от 7.03. Влязох през компютъра, там беше in stock. Шантава работа.

# 362
  • София
Забелязах нещо много странно на Киндъла - когато качвам книги с кабел мога да виждам и номерата страниците на книгите, а когато са изпратени по email няма опция страница.

# 363
  • София
Забелязах нещо много странно на Киндъла - когато качвам книги с кабел мога да виждам и номерата страниците на книгите, а когато са изпратени по email няма опция страница.
Не е от начина на качване. И аз понякога виждам, друг път - не, а качвам само с кабел през компютъра.

# 364
  • София
Интересно, че когато гледам немския Амазон през телефона, ми дава наличност от 7.03. Влязох през компютъра, там беше in stock. Шантава работа.
Черният с рекламите ли? Другите си ги има, дори белият с реклами го има...

# 365
  • София
Не е от начина на качване. И аз понякога виждам, друг път - не, а качвам само с кабел през компютъра.
Абсолютно е от начина качване при мен. Изпратих две книги по имейл, исках да пробвам дали става. Като забелязах, че няма номера на страници ги изтрих и качих същите файлове с кабела през Калибре и имат страници.

# 366
  • ... рееща се.
И при мен е така, ДюДю Peace Още докато ползвах киндъл 3 го установих.

# 367
  • София
Момичета, това дали не беше свързано с някакъв плъгин в Калибрето?

# 368
  • София
Вени, аз пак взимам mobi файла от папка Библиотека Калибре, но без jpg файла за снимката на корицата и някакъв opf файл. Снимка на корицата пак имаше, но може и другия файл да има значение.

# 369
  • София
Освен всичко има значение самия файл как е направен и какво съдържа, не е само в качването.

# 370
  • ... рееща се.
Никакви плъгини нямам в калибрето. Тегля винаги в epub, мятам книгата в програмата, оправям корици и метадата при нужда и натискам send to device.

# 371
А какъв е точно проблемът с тези реклами? За да ги получаваш, нали трябва да си вързан към нета? Ако не си онлайн, значи и че не ги получаваш.
Моя четец броени пъти съм го свързвала към мрежата, колкото да установя, че е абсолютно дърво в това отношение. Книги качвам с кабела.

# 372
  • София
Никакъв проблем няма с рекламите, просто той е изчерпан в момента според сайта, има без реклами, което е по-скъпия вариант Wink

# 373
  • София
Момичета, в какъв формат предпочитате да теглите книги за Киндъл? ПДФ най-доброто ли е?
Аз моите реклами ги спрях, както писах 2-3 страници по-назад. Просто им писах в Амазон, че не желая да ги виждам и те ми ги изключиха безплатно. На първата страница на темата също е описано.

# 374
  • София
пдф е отвратителен формат.
Моби, ако няма дирекно в моби - епъб, който се конвентира качествено в моби.

Общи условия

Активация на акаунт