Електронни четци - тема XIX

• 89 193
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
Закупих покетбук лукс 3 ,много добър  четец ,дори и с подсветка батерията кара  дълго време  .Засега свалям книги на Компютъра и си ги прехвърлям с кабел ,опитах да вляза в читанката ,но не става дава някаква грешка .При вас така ли е ,можете ли да сваляте директно от четанка или как ?

И при мен читанката не се отваря от последния ъпдейт на устройството, но за сметка на това открих пращането по мейл и сега съм пей сърце  Joy Много ме мързеше с кабела да се занимавам  Peace Опцията се казва send to pocketbook. Не помня как се активираше, но беше фасулско. Устройството генерира мейл за покета и на него пращам книгите от личния в абв- то. Страшно ми е удобно, само пускам Ви -фи - то и цъкам от менюто иконката на опцията и до минута - две получавам пратената книга  Peace

# 481
И аз засега през компа с кабела качвам. Другите функции не съм ги разглеждала много, че все нямам време, но като цяло и аз съм много доволна от Покетбуука 😁 И батерията държи!

# 482
И аз засега през компа с кабела качвам. Другите функции не съм ги разглеждала много, че все нямам време, но като цяло и аз съм много доволна от Покетбуука 😁 И батерията държи!

Даа , доста си държи батерията
И аз съм с тъч лукс 3
Само с кабел  и компа си прехвърлям аз Laughing Laughing

# 483
Здравейте, могат ли да се създават колекции в calibre  и след това да се прехвърлят в четеца?

# 484
  • София
Киндъл Пейпъруайт е на 79,99 евро в немския амазон  newsm44

# 485
  • София
как се поръчва от немския амазон? с превозвач или до бг адрес

# 486
как се поръчва от немския амазон? с превозвач или до бг адрес

С превозвач
До БГ адрес изпращат този без рекламите, а той е по-скъп

# 487
  • София
Ох и Вояджът е намален с 40 евро. Сега вече ме вкараха в беля  ooooh!

# 488

bouquet Чаках го това за един важен подарък!

# 489
  • София
Някой може ли да сподели мнение за Pocketbook Aqua. Виждам, че горе долу е като Pperwhite и чете много формати. Чудя се между двата newsm78

# 490
Ако знаех, че ще намалят и Voyage, щях да изчакам малко с покупката на моя. Интересно, за 2 седмици ползване, още нито една реклама не ми се е появила, а от време на време е включен в мрежата.

# 491
Мисля, че реклами имат само намалените апарати.
Навремето моят пейпъруайт също дойде без реклами.

# 492
  • София
Не, реклами си имат тези с по-ниските цени - пейпъра и  базовия киндъл. Ама вие какви толкова реклами си представяте да има. Просто скринсейвъра става накякъв си нещо да рекламира, някоя книга определена например или някаква друга дивотия, не че някакви реклами се появяват да досаждат, когато работи.

# 493
Моят пейпъруайт нямаше реклами. Намаленият, който поръчах февруари тази година за детето, имаше нещо като малък банер в най-долната част. Мен ми беше много дразнещ и след няколко опита успяха да го изключат.

# 494
Ако си купя четеца без зарядно как мога да го зареждам,в смисъл някакво по специално ли е това зарядно.

Общи условия

Активация на акаунт