Електронни четци - тема XIX

• 89 199
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
Киндъл Пейпъруайт е на 79,99 евро в немския амазон  newsm44
Ако си купя четеца без зарядно как мога да го зареждам,в смисъл някакво по специално ли е това зарядно.

Не, зарежда се със стандартен кабел за смартфон/таблет

в комплекта имаш само кабел, с който можеш да зареждаш през компютър

# 496
  • София
Киндъл Пейпъруайт е на 79,99 евро в немския амазон  newsm44
Ако си купя четеца без зарядно как мога да го зареждам,в смисъл някакво по специално ли е това зарядно.
Четеца е в комплект с USB/miniUSB кабел, с който се зарежда от компютър.
Аз моят понякога го зареждам от мрежата и с наличните в къщи кабели от телефони и таблети.

# 497
  • Ænima/Albuquerque
Момичета, имате ли някаква идея колко време ще е намален Пейпъруайта?

# 498
Винаги зареждам с някое от наличните, свободно в момента, зарядно. Добре че вече всички електронни джаджи се зареждат през usb.

# 499
Момичета, имате ли някаква идея колко време ще е намален Пейпъруайта?

Офертата е част от промоцията на Amazon - Easter Deals Week (03.04.-10.04.2017). Grinning

# 500
  • София
Бял Киндъл PP3 -  бива ли според вас - за жена?  newsm78
Аз лично мисля, че ще дразни окото, но знам че някои се кефят на бяла техника.  Thinking

# 501
  • Ænima/Albuquerque
Офертата е част от промоцията на Amazon - Easter Deals Week (03.04.-10.04.2017). Grinning                   

Благодаря, РониHug
Ще хвана промоцията значи.  Mr. Green

# 502
Аз лично мисля, че ще дразни окото, но знам че някои се кефят на бяла техника.  Thinking
Имам подарък бял Pocketbook и въобще не дразни окото. Ако дама си пада по бяло взимай смело.

# 503
  • София
Бял Киндъл PP3 -  бива ли според вас - за жена?  newsm78
Аз лично мисля, че ще дразни окото, но знам че някои се кефят на бяла техника.  Thinking
Аз в началото бях силно привлечена от белите, обаче... реално не бих предпочела бял. Ще стане прекалено голяма светла рамка около текста, което лично мен по-точно би ме дразнило.

# 504
Искам да попитам, дали има някаква възможност да се качи българо-английски, английско-български речник на Pocketbook ultra?

# 505

Според мен не е дразнещо. Има доста хора, които харесват бели джаджи.  Майка ми има бял киндъл и много му се кефи. Изглежда доста добре.  Peace

# 506
  • Великобритания
аз съм с бял Paperwhite и го обожавам Simple Smile , такъв един нежничък , дамски точно

# 507
  • София
Аз също се чудих много когато си взех моя. В крайна сметка взех черен, но после съжалих когато видях белия на колежката ми. Всъщност основното ми съображение беше, че повечето калъфи отвътре са черни, а и вече си бях поръчала калъф. Някога като тръгна да го сменям, ще е с бял  Grinning

# 508
Аз също харесвам белия повече.
Четох обаче в ревютата, че при белите по-често се случва да имат проблеми с подсветката и затова взех черен.

# 509
  • Scotland
Благодаря за инфото за намаления пейпъруайт,възползвах се,поръчах черен. Според вас за колко може да се продаде един Киндъл 3, онзи с клавиатурата,всичко си му работи?

Общи условия

Активация на акаунт