Електронни четци - тема XIX

• 89 181
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не съм отбелязала, че е Гифт и при мен е регистриран като пореден мой киндъл.
Доколкото разбирам трябва да направя следното, от моят профил да го изтрия, а после те когато го включват за пръв път да си го регистрират с мейл и парола в амазона.
Нещо не успявам да открия откъде мога да махна последният поръчан киндъл, който го виждам в профила си в амазон. Може ли малко помощ, къде да търся. Виждам го в Your recent devices, но не откривам изтриване...

# 526
  • Scotland
Някъде бях чела, че ако при поръчката се отбележи, че това е Gift - не го регистрират автоматично.

Може да се регистрира на друг акаунт от самия четец, като се свърже преди това към интернет през WiFi и се въведе e-mail адреса и паролата на съответния Amazon-акаунт

Благодаря  bouquet

# 527
  • София
РЕГИСТРИРАНЕ
Може лесно да регистрирате своя Kindle към вашия Amazon-акаунт, което ще Ви позволи да пазарувате от Kindle-магазина, както и да се възползвате от други услуги предоставяни от Amazon (като изпращане на лични документи директно на вашия Kindle). В случай, че не притежавате Amazon-акаунт, можете да регистрирате такъв на адрес: www.amazon.com/sign-in.
В случай, че регистрацията се извършва от самото устройство и то разполага единствено с Wi-Fi, ще трябва първо да установите безжична връзка, след което вече може да пристъпите към неговата регистрация. Стъпките за регистриране са следните:
1. От Началния екран кликнете върху „Menu”;
2. Изберете „Settings” (Настройки) и кликнете върху опцията „Registration” (Регистриране);
3. В случай, че вашият Kindle има „Регистриран потребител” (Registered User) различен от вашето име, изберете „Deregister” (Дерегистриране);
4. Изберете едната от двете опции в зависимост от това дали имате регистриран или не акаунт в Amazon. Използвайте бутон 123 за въвеждане на символи, липсващи на виртуалната клавиатура.
5. Изберете опцията „Register” (Регистриране) и въведете e-mail адреса и паролата на вашия Amazon-акаунт, след което кликнете върху „Register”.

от ТУК

Нещо не успявам да открия откъде мога да махна последният поръчан киндъл, който го виждам в профила си в амазон. Може ли малко помощ, къде да търся. Виждам го в Your recent devices, но не откривам изтриване...
При мен в списъка на всички Devices най-вляво срещу всяко от тях има бутонче с три точки - там е опцията за дерегистриране.

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 16:45 от NumLock

# 528
  • София
Някъде бях чела, че ако при поръчката се отбележи, че това е Gift - не го регистрират автоматично.

Точно така е - ако се отбележи, че е за подарък, не го регистрират и при включване го регистрираш на своя акаунт или в момента създаваш такъв ако нямаш. Ако не си отбелязал, че е за подарък идва регистриран на акаунта, от който е закупен, но без проблем се пререгистрира от устройството още при стартиране.

# 529
Здравейте,
имам Kindle Paperwhitе, но след като качих книга и започнах да чета, започна да прескача по няколко страници.  Например от 10-та страница, отива на 18, 33, 53 и тн.
На какво може да се дължи този проблем? Върнах заводските настройки, но проблемът си остана.  newsm78

# 530
  • София
Успях да го махна от моят профил новият киндъл, надявам се новият му собственик да няма проблем с регистрацията му.
hanavi имах подобен проблем със старият киндъл с бутоните, но прескачаше само по една две страници.. Не намерих решение тогава, сега ползвам Kindle Paperwhitе и нямам подобен проблем.

# 531
Странно ми се вижда да няма решение. Разрових се в интернет и виждам, че не съм единствения с подобен проблем. Някой казват, че можело да се дължи на дефектна РАМ памет в устройството, други заради формата под който се качват книгите към Киндъла.

Писах на поддръжката им, да видим какво ще кажат. Проблемът е, че Киндъла е закупен преди 5 месеца и съм използвал превозвач от Германия....та се чудя какво ще стане, ако се наложи да го връщам към тях.

# 532
Аз връщах четворката, поеха ми пътните от БГ, като новият го пратиха пак на превозвача
споко  Wink

# 533
Здравейте,оглеждам се за електронна книга.

Засега съм се спряла на: http://www.technopolis.bg/bg/Ebook-readers/Ebook-reader-POCKETBO … 82%29RED/p/517733

Има ли момичета,които го имат?!Доволни ли сте?

# 534
  • София

Засега съм се спряла на: http://www.technopolis.bg/bg/Ebook-readers/Ebook-reader-POCKETBO … 82%29RED/p/517733

По-добре си купете Kindle paperwhite от немския амазон за 80 евро

# 535
Синът ми е с Pocketbook touch lux 3, аз съм от известно време с Kindle Voyage и това, което мога да кажа е, че и двата четеца са много хубави. За мен всеки от тях си има и плюсове и минуси. Paperwhite е без бутони, което мен лично ме спря да го купя през тази промоция за другото си дете. Pocketbook е в Амазон 100 евро.

# 536

По-добре си купете Kindle paperwhite от немския амазон за 80 евро
Защо да е по-добре? Аз съм с PocketBook и съм много доволна. Тази тема не е само за Киндъли, въпреки че човек може да остане точно с такова впечатление. Ако се зададе въпрос за друг модел, а не Киндъл има един два отговора, но за Киндъл се коментира страници наред.

И за да не съм голословна имам и Киндъл.

# 537
  • София
Предполагам в момента препоръката е от гл. точка, че пейпъра в момента е 100 лв по-евтин от този покет и не е лоша алтернатива.

# 538
Момичета, благодаря за отговорите! Не съм пазарувала извън бг, затова ще взема оттук.
Още не съм решила на 100% какъв ще е изборът ми.

# 539
Romanti4ka, промоцията за Киндълите май приключи. Иначе аз се възползвах от твоя пост и поръчах един Pocketbook touch lux за малкия си син. В Амазон ги гледах днес 109 евро, като сложа доставка, калъфка, пак ще дойде на цената на предложението от Технополис.

Хубаво беше писал някой по-назад в темата - първо се чудиш дали да си вземеш един четец, а после установяваш, че трябват за всички членове на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт