Електронни четци - тема XIX

• 89 127
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B010UYC436/ref=mp_s_a_1_31?ie=UTF8 … ndle+voyage+case#

С този калъф съм на
Voyage. Не знам колко ще издържи, беше 16 евро като го взех. Невероятно красив е на живо, с функция за автоматично заспиване. Забравих какво е да включваш/изключваш четец. Много е готин на пипане, с тези релефни шарки...

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 15:14 от ston

# 601
  • Scotland
Mного съм доволна. Вчера ми пристигна четецът, днес калъфчето. Калъфчето е пуснато на 10.04 от Китай,а днес е при мен. А да не говорим колко красиво е на живо. Хеееепи съм  newsm68 newsm68 newsm68

# 602
  • София
Mного съм доволна. Вчера ми пристигна четецът, днес калъфчето. Калъфчето е пуснато на 10.04 от Китай,а днес е при мен. А да не говорим колко красиво е на живо. Хеееепи съм  newsm68 newsm68 newsm68

дай линк, ако може Simple Smile

# 603
И моят Пейпър вчера пристигна. От OLX , кеф!!! 4-ката отиде при щерката, така че и тя щастлива. Само калъфчето чакам и щастието ще  е пълно!  Laughing
Все още разучавам Пейпъра, ще му свикна.
Иначе...кроя пъклени планове за Оазиса  Whistling

# 604
Карък съм, Pocketbook-a излезе с дефектна батерия.  Tired  Така му се радва, но още първото зареждане на батерията беше неуспешно, сега съм на изчакване за нов, че в града ни няма..

# 605
Здравейте!
И аз се обзаведох с киндълче от намалението в Амазон, междувременно си чакам калъфа от Али-то, началото на месеца е пуснат, ама още го няма. Тъй като много му треперя на сладурчето, да ви попитам - удачно ли е да му сложа протектор на екрана? Опасявам се да не му се загуби приятното матово излъчване и да вземе да лъска с протектора  Thinking ММ ми пък говори за някакви стъклени протектори, които предпазвали при удар  Rolling Eyes Вашето мнение?

# 606
  • София
Докато е без калъф че може ако искаш протектор. Иначе не виждам смисъл.

# 607
Нямам протектор. Дори и по екрана на 3 годишния четец няма драскотини. Ползвам си само калъф.

# 608
Вчера сутринта четецът ми беше доставен до адреса на Gabco, но все още нямам имейл от тях. Това нормално ли е?

# 609
  • София
Вчера сутринта четецът ми беше доставен до адреса на Gabco, но все още нямам имейл от тях. Това нормално ли е?
Има известно забавяне в отразяването на статуса на поръчката.Не мисля, че е проблем.

# 610
Благодаря ви  Hug

# 611
  • София
Момичета, имам въпросче. Получих киндъл подарък и сега го разучавам Simple Smile Това, което ми направи впечатление е, че най-отдолу на екрана има съвсем леееека сянка, около милиметър-два. Не пречи на четенето, ползването и изобщо не дразни окото, но мъжа ми се чуди дали не е дефект, който после де разпространи нагоре към екрана. Някой с подобни наблюдения?

# 612
Това е от самата подсветка и е съвсем нормално нещо.

# 613
  • Великобритания
Belinda- съвсем нормално , и аз в началото малко се стрясках , правеше ми впечатление наистина , обаче се свиква и вече изобщо не забелязвам
пълни го с книжки и си чети спокойно Simple Smile

# 614
  • София
Чудесно, благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт