Електронни четци - тема XIX

• 89 073
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте. Инсталирах си Калибре. Изтеглих си книги и сега имам проблем. Flutter С мишката съм на книгата и отварям Шаре и от там изпрати на  имел @kindle.com.  Crazy И едно  нищо не се получава  hahaha

Понеже не използвам Калибре, не мога да дам съвет, но силно препоръчвам свалянето на тази програма https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/pc

При щракане с дясно копче върху файла с книгата тя дава опция Send to Kindle. И просто я използваш без имейли /след еднократно въвеждане на данните за акаунта си в амазон/.

# 736
  • I want it all and I want it now.
Четеца е свързан през рутера. Peace
Настройките ги направих и на устройството ми показва името и имейл@kindle.com
Сега, го свързах през кабела с компютъра, че ми показа празна батерия. Peace
Докато зарежда в момента не ми дава да правя нищо.
Като индианец с пишеща машина се чувствам в момента. hahaha
Като се зареди ще пробвам пак  Peace, ако не с програма  на Vapor  bouquet
Това ми е съобщението от пощенската кутия.
Dear Customer,

Your message to ......@kindle.com, sent at 10:48 AM on Tue, Jun 20, 2017 GMT did not include any attached documents or image files.

The Kindle Personal Document Service can convert and deliver the following types of documents:
Microsoft Word (.doc, .docx)
Rich Text Format (.rtf)
HTML (.htm, .html)
Text (.txt) documents
Archived documents (zip , x-zip) and compressed archived documents
Mobi book

Images that are of type JPEGs (.jpg), GIFs (.gif), Bitmaps (.bmp), and PNG images (.png).
Adobe PDF (.pdf) documents are delivered without conversion to Kindle DX, Second Generation and Latest Generation Kindles.
Conversion of Adobe PDF (.pdf) to Kindle format is done on experimental basis.

If the document(s) that failed belonged to one of the above document types, please ensure the document is not password protected or encrypted. Note that the Latest Generation Kindles support password protected PDFs.

Колибрито ми прави в Формати:   FB2, MOBI  Tired Борбата продължава  Laughing

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 17:54 от Syn

# 737
  • София
Докато зарежда в момента не ми дава да правя нищо.
Можете да използвате Вашия Kindle, докато е свързан и се зарежда от Вашия компютър, като го разкачите така че да излезе от USB режима:
- Windows: Натиснете с десен бутон върху иконката „Безопасно премахване на хардуер” в долния десен ъгъл на лентата за задачи и следвайте инструкциите, за да разкачите Вашия Kindle;
След това Вашият Kindle ще излезе от USB режим, но ще продължи да се зарежда.

# 738
Здравейте. Инсталирах си Калибре. Изтеглих си книги и сега имам проблем. Flutter С мишката съм на книгата и отварям Шаре и от там изпрати на  имел @kindle.com.  Crazy И едно  нищо не се получава  hahaha

Понеже не използвам Калибре, не мога да дам съвет, но силно препоръчвам свалянето на тази програма https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/pc

При щракане с дясно копче върху файла с книгата тя дава опция Send to Kindle. И просто я използваш без имейли /след еднократно въвеждане на данните за акаунта си в амазон/.

Свалих си я, но не ми приема паролата. Пробвах с два различни акаунта, като съм абсолютно сигурна за паролата, но не става.

# 739
Свалих си я, но не ми приема паролата. Пробвах с два различни акаунта, като съм абсолютно сигурна за паролата, но не става.
Няма как с два различни, трябва точно с този на който е регистриран Киндъла. Да не би това да е проблемът? И с тази парола ли не работи?

# 740
И на мен ми искаше около 5-6 пъти да въведа паролата и код за верификация. Накрая стана.  Peace

# 741
Няма как с два различни, трябва точно с този на който е регистриран Киндъла. Да не би това да е проблемът? И с тази парола ли не работи?

И на двата акаунта има закупени киндъли. Ще пробвам като Шреки повече пъти.

# 742
Оправих се с втората програма.Регистрацията ми е с поща в  abv , въвежда се тя  Peace, а не @ киндъл.?

# 743
И на двата акаунта има закупени киндъли. Ще пробвам като Шреки повече пъти.

Дано да стане, но от моя опит на един компютър може безболезнено да установиш програма, която да изпраща само на Киндълите от един акаунт. За да изпратиш на Киндъли от друг акаунт беше по-сложна процедурата.

Оправих се с втората програма.Регистрацията ми е с поща в  abv , въвежда се тя  Peace, а не @ киндъл.?
Регистрацията е с акаунта в амазон /абв поща и пр./  и паролата към него.

# 744
Благодаря  много за програмата:bouquet: Вече съм много щастлива  bouquet Имах в предвид да не би да объркват акаутите и от там да не могат да влезнат.

# 745
Благодаря  много за програмата:bouquet: Вече съм много щастлива  bouquet Имах в предвид да не би да объркват акаутите и от там да не могат да влезнат.

Успя ли да изпратиш?

# 746
Всичко е наред. Благадаря  bouquet Напълнен е с книги  и речници.Остава само да купя защитно фолио и го подарявам.Имам калъф и зарядно.По нататък и аз ще си купя, че доста ми хареса. Party

# 747
Всичко е наред. Благадаря  bouquet Напълнен е с книги  и речници.Остава само да купя защитно фолио и го подарявам.Имам калъф и зарядно.По нататък и аз ще си купя, че доста ми хареса. Party

Чудесно и по-бързо да си купиш!  bouquet

# 748
Всичко е наред. Благадаря 

Чудесно и по-бързо да си купиш!  bouquet
  Hug  bouquet

# 749
  • София
Здравейте,една колежка е с Kindle Fire и свали една книга от читанката и се бъгна целия Киндъл.Липсва папката Download ,както и всички книги качени до момента.
Знае ли някой какво трябва да се направи за да се появи всичко отново? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт