Любители на котки - Тема 111

• 55 724
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Уникални са, за пореден път го казвам, но е така. Heart Eyes

Не само, че я прие, ами се грижи за нея като баща. Къпе я, изчаква я първо тя да се наяде и тогава каквото остане той дояжда (въпреки, че им слагам от всичко по равно, еднакво в две отделни купички). Много са забавни двамата  Heart Eyes
Дано имам този късмет..... Praynig
А дано, ама надали.

# 151
  • Пловдив

Siete, Делхи каква порода е?
Уникална е  Heart Eyes

# 152
  • София
Мейн куун са и двамата с Амур. Уникално красиви са.  Heart Eyes

# 153
Да, величествени котки. Heart Eyes

И един смешник от нета:

Joy Joy

# 154
Siete, по колко килограма са двамата? Чела съм за над 10 кг при мъжките и ми е интересно дали си гледате голямо рисче  Mr. Green

# 155
Ивекс, Топчо е уникално уютен котарак! Може пък с повече време да свкне с друга котка. И изведнъж да стане по-сколонен да бъде мачкан и гушкан в ситуация на конкуренция Simple Smile
Eden, не сме го теглили Амур скоро, но със сигурност е над 10 кг. Делхи я изтегли лекарят, когато ходихме за очичките и беше 4,5 кг, а тя е перушинка в сравнение с него. Трябва да го хвана и да се изтеглим. Проблемът е, че аз не искам да се тегля в последно време  Embarassed

# 156
Здравейте!
Влизам да кажа, че Марсел е по-добре вече.
От миналата нощ не е повръщал. Днес има апетит - искаше си храна и вече не е така унил и нещастен.

Спрях му храната за около денонощие и от вчера му давам по малко от "лечебната" храта като постепено ще увеличавам количеството.
Нищо друго не съм му давала като лекарство, защото още не е пристигнала пектиновата паста. Чудя се дали да му я давам, ако подобрението продължи и нещата влязат в рамки.  newsm78

# 157
Eden, не сме го теглили Амур скоро, но със сигурност е над 10 кг. Делхи я изтегли лекарят, когато ходихме за очичките и беше 4,5 кг, а тя е перушинка в сравнение с него. Трябва да го хвана и да се изтеглим. Проблемът е, че аз не искам да се тегля в последно време  Embarassed
Такива са красавци. Много ми е интересно всичко, свързано с тях. Не съм се отказала от тази порода, някой ден, живот и здраве. До тогава ще следя твоите  Blush.
И ние така си мерехме нашите, но те са дребосъци.

# 158
  • София
Може да не е за тази тема (макар и друг път да съм ви питала), но детето е много настоятелно вече за йорки, вчера се разплака при поредния разговор, моят отпор не дава резултати. Чувствам се ужасно като му отказвам постоянно, сякаш егоистично искам да ми е по-лесно и изобщо да не опитвам, така че се замислих сериозно вече дали пък не се притеснявам неоснователно.  Confused

Пуснах няколко запитвания в кучешки теми и групи, но получавам диаметрално противоположни отговори и не мога да взема никакво решение. Имаше съвет да събера котките с куче и да видя как ще реагират, обаче като знам, че постепенно трябва да става запознанството, не знам дали това изобщо ще ми покаже нещо. Вие имате ли някакви идеи как да процедирам?

А котките могат ли сериозно да навредят на кучо според вас?

П.С. От една типично нерешителна везна  ooooh!

# 159
  • София
На бебе йорки могат да навредят, да. Йоркитата са много деликатни кученца. Защо точно на тази порода държи детето? Дали няма да склони на нещо малко по-жилаво, като джак ръселче примерно? Ръселите са доста жизнени и игриви куенца и ми се струва, че повече ще се вържат с темперамента на котараците.
Моят съвет е да пробвате да поканите на гости поне за няколко часа някой приятел с дребно куче и да видите реакцията.

# 160
  • София
Ами не знам, мисля че йорки точно, защото тази порода знае- няколко деца в класа му имат, наши приятели също. Май са най-разпространени. А джак ръселчетата четох, че мразят и гонят котки и не се препоръчват. Може да поканим приятели с йорки, но дори и да му се разсъскат, пак не е ясно, Пепси съскаше и ръмжеше Джин, а сега са първи приятели. Хрумва ми само да се вземе кученце с пробен период, но ще ни се скъса сърцето, ако трябва да го върнем. Аз съм привързана и към рибките си, представям си какво ще стане с кученце. Определено обаче детето си иска кученце и това е Sad Аз като бях малка, бях същата, не ми взеха, а сега как се обърна палачинката. Обичам кучетата, но ако не беше синът ми, нямаше да посмея сериозно да се замисля. От една страна няма лошо, пълна къща и малка лудница ще сме, от друга всички поне трябва да съжителстват мирно, за да не лудна.

# 161
  • София
Момичета, Кара отново куца  Cry Вече видяхме ясно, че лявото краче е проблема. Бих искала да я заведем в някоя по-голяма клиника. Имате ли мнение за Свети Антим? Тя ни е съвсем близо. Въобще всякакви съвети приемам отново  Sad

# 162
  • Варна
Едва пипам Женя и Мага-такъв ток ме удря, че се стряскам.
Като пипам Мила няма проблем. Егати статичното електричество!  Twisted Evil

Ее, Кара! Душичка мила!
Имаме ли отзив за оперираното от топки косми коте?

# 163
И за котето, и милата Кара.... Confused

Относно отглеждането на котка/и и куче на мен лично ми изглежда много трудно, въпреки че не мога да изкажа лично мнение, но във всички случаи /почти/ кученцата отнасят пердаха.

# 164
  • Пловдив
Дано бързо да се оправя Кара  Praynig
И аз не бих се наела да отглеждам едновременно котка и куче, струва ми се прекалено сложно и рисковано.
Бубу сутринта първо се опита да прегризе кабела на ютията, докато гладех  Shocked, после успя да си метне плюшената мишка в купата с водата, извади я и започна да пръска вода по ламината, аз се нервирах и излезнах. Laughing Като се прибрах вече цареше мир и спокойствие вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт