Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 8 ян. 2017, 16:41 ч.

189 ОДЗ Сто усмивки

 • 5 166
 • 20
 •   1
Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 1 259
Сега вече, след като имам някакви наблюдения мога да споделя мнение (поне горе - долу) - в момента това е дежурната градина на децата от нашата ДГ. Аз лично съм в потрес и вече страшно оценявам нашата ДГ. От първия ден ни посрещнаха едни намръщени лелички, чиято задача беше само и единствено да се карат на родителите да не влизат вътре... Shocked При все, че това е първи ден, на деца които си нямат идея къде са попаднали и те забраняват да влезем след първата врата. След леко груб тон, спор и намусване от страна на лелката аз, още един татко и една майка вкарахме децата си до великите им пейки, за да им покажем къде трябва да оставят обувките си. И това е от ден 1. Факта, че не са обезпечили достатъчно легла за деца от 2 смесени групи и едните са принудени да спят на друг етаж е абсурдно за мен лично. И това, което ме потресе най - вече - децата чакат отвън да стане 8:30?!?!?! На третия ден ни беше казано, че децата ще изчакват навън до 8:30 часа (независимо кога са заведени) и чак тогава ще влизат вътре.  Shocked На моя въпрос - Защо?, ми бе отговорено, че такава била политиката, а понеже вече сме тук от 2 дни вече трябвало да спазваме порядките им. Майка на дете от нашата група (която живее в блока срещу 189ДГ) разказа, че е виждала децата зиме и лете да чакат отвън докато дойде часа за влизане - 8:30 (не мога да твърдя, че е вярно). Наистина - деца, които са си от тази детска сутрин си седяха на двора и си чакаха.  Tired Някой по - долу беше писал за миризма - еми нашата ДГ е изцяло реновирана, свети от чистота и мирише по същия начин. Аз лично не бих пуснала детето си в тази. Една усмихната лелка не видях, а от ходенето на детето ми за точно 3 дни  натрупах основно лоши впечатления. Двора им е хубав - това го признавам. Не искам никой да се съгласява с мен - като сравнително страничен наблюдател изказвам мнение.  Peace

# 16
 • Страната на чудесата
 • Мнения: 3 781
Здравейте! Моят син посещава градината от година,  но отскоро /по време на сборните групи/ реагира странно, когато му се скарам за нещо-отива до стената, разплакан, с думите: "Аз съм виновен, аз съм виновен" и застава до стената с вдигнати ръце. От разговор с него разбрах, че така са наказвани непослушните деца в детската градина. Това за мен е странно и много остаряло като наказание, но ми се иска да попитам родители с деца в същата градина наказвани ли са така, регламентирано ли е това от закона и какво може да се предприеме по този повод.
Самият той не е наказван, но негово близко приятелче е наказвано, другите по-буйни дечица от групата-също. Той е доста притеснен, когато го разказва, и на въпроса коя госпожа наказва така, отговаря "всички" с изключение на една млада и симпатична госпожа, която води тяхната група в редовните периоди на посещение на градината.

# 17
 • София
 • Мнения: 1 083
Това за мен е странно и много остаряло като наказание, но ми се иска да попитам родители с деца в същата градина наказвани ли са така, регламентирано ли е това от закона и какво може да се предприеме по този повод.
В градината ще бъдем след около месец, така че по първия въпрос не мога да отговоря. Не би могло да бъде регламентирано подобно наказание - в някои  градини наказват детето да седне отделно на столче, може някъде за кратко да ги оставят до стената, но с вдигнати ръце??? А какво може да се предприеме - спешен разговор с директорката, ако няма ефект- инспектората и по веригата нагоре.

# 18
 • Мнения: 4
Здравейте,

Гледам, че от доста време не е коментирано, та се чудех някой дали може да изкаже мнение относно градината и по-специално госпожите на бъдещата 1ва група? Имаме шанс за класиране там та ще се радвам на малко повече информация 🤗

Хубав ден!

# 19
 • София
 • Мнения: 1 083
Eti192, с име на учителка не мога да помогна. Аз съм много доволна от градината като цяло, както в яслата, така и сега в градинските групи.

# 20
 • До една малка принцеса...и татко ѝ:)
 • Мнения: 3 935
Здравейте, повдигам отново темата, тъй като мненията са от преди 3 години. Моля за актуални такива. Кандидатствам с малкия за преместване, на 2 години е.

Общи условия

Активация на акаунт