Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 511
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Сандански
За играта на техномаркет парите ги връщат във ваучер който трябва да се използва при тях което ме отказа от покупка.

# 76
Благодаря за играта, ние Техномаркет не го харесваме, обикновено все мостра продават, все нещо има на стоките.Цените сякаш са завишени там, набелязали сме няколко неща и като модели и цени в ЗОРА. Така, че тази игра ще я пропусна Simple Smile

# 77
  • при късмета
И аз не ги харесвам по ред причини. Май и те усещат отлив на клиенти и правят игра разбира се, какво друго

# 78
  • Русе
А ако платя час от стоката с ваучер, дали участвам..извинявам се, сигурно го има в правилата, ама ако някой ги е чел преди мен? newsm78

# 79
  • Сандански
А ако платя час от стоката с ваучер, дали участвам..извинявам се, сигурно го има в правилата, ама ако някой ги е чел преди мен? newsm78
Сигурно не би трябвало да има проблем все пак дори ваучер парите са от теб. Ние също имаме ваучери който можем да използваме там, но пак нямам желание защото парите ги връщат за да се използват пак при тях.

# 80
  • при късмета
Регистрира се код от касова бележка, така, че и част от сумата да е с ваучери бележка пак ще имате. Но може би, ако спечелите ще е само сумата платена в брой, не съм се задълбочавала в прамилата

# 81
Е, все пак парите са, за да се купи нещо с тях - не за да си стоят. И да са под формата на ваучер, нали все пак този ваучер ще се превърне в някакъв нов полезен предмет? ...
Но наистина е малко по-скъпо - ето например този мп4 плеър на Филипс, който набелязах - при тях е 99 лв, навсякъде другаде - 95. Защо да не си го поръчам откъдето и да било, вместо да го купя от тях (доставката за неща на подобна цена е безплатна)? Защо искат да им дам 4 лв повече - може да са дребни, но не са ми за подаряване?  Laughing

# 82
  • при късмета
Аз имам гети карта и за това ми се случваше да пазарувам при тях. Обаче се отказах, защото с един пасатор ме разбиха. На рафта 1 пасатор с 2 табелки. Аз показвам табелката мислейки, че това е пасатора, а и консултантката ми извади същия да го пробва и да напише гаранцията. Обърка датата на гар. карта и я поправи, а мисля, че това не е редно и може сервиз да направи проблем. Сметката беше доста голяма, защото и приятелка си купи телефон на същата и аз имах други покепки и първоначално не забелязах. После установих, че са ми продали съвсем друг пасатор с 40лв. по-скъп. На всичкото отгоре не можело да си ползвам натрупаното по гети картата, по неясни причини, можело само да натрупам нови. Смених пасатора с 300 зора. На другата гаранционна карта номера с датата се повтаря. Тази, която пише картата пише грешна дата и после драска в/у грешната цифра и поправя. Питах да ли е практика и с цел ли се прави, защото беше друга.
После започнах да си взимам от тях фотохартия, защото тези пакети само при тях бяха останали. С 50ст само бяха по-скъпи от Технополис. По гети картата бях натрупала суми да взема 2 пакета безплатно, само като използвам натрупаното в нея. Разиграваха ме сума ти време, даже на гети писах, отговориха ми, че няма причина да го правят, ама ей на правеха го. На края на 01.10.16 от гети обявиха, че те нямало повече да участват в техните карти, нямало да се натрупват точки, а натрупаните може да се използват до края на месеца. После на 15.10 излезе съобщение, че от Техномаркет са прекратили и изплащането на натрупаните суми предварително.
Много съм им ядосана.
И цялостно обзавеждане за нов дом да подарява, надали ще играя в тяхна игра. А и отзивите при рекламации при тях, ако не дай Боже ти се наложи, хич не са положителни

# 83
  • Русе
Отказахте ме, гледам в зора доста по- изгодни предложения. От софия мел с 10кг брашно ..печеля черпаци..Simple Smile

# 84
 hahaha
Извинявай, но ме напуши смях.
Гледах сега в кои игри съм играла и съответно чакам резултати от Чупа Чупс и вино Ловико.

# 85
Отказахте ме, гледам в зора доста по- изгодни предложения. От софия мел с 10кг брашно ..печеля черпаци..Simple Smile
Честито! Все е нещо! Да те питам те  ли ти се обадиха? В един магазин касиерката ми каза че и тя си е пускала бонче, така че мога да се обзаложа кой ще спечели там хлебопекарната  Simple Smile

# 86
Може пък и да са честни..... Rolling Eyes
Или съм прекалено оптимистична?

# 87
  • Сандански
Може пък и да са честни..... Rolling Eyes
Или съм прекалено оптимистична?
Да ти кажа ако имах магазин ще се регистрирам с друго име и ще си взема голямата награда като нищо  Joy

# 88
  • В страната на бурите
Момичета, от играта на Фантастико дали някой е получил мейл за седмицата 30.12 -06.01? Май съм спечелила нещо дребно, но нямам никакво писмо.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт