Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
            Хихих, да се похваля ! Играх с касови бележки в игра на София Мел в магазин в моя град. Днес ми звъннаха , че печеля хлебопекарна.  Определено започва добре новата година. Късмет на всички !

# 91
Може пък и да са честни..... Rolling Eyes
Или съм прекалено оптимистична?
Да ти кажа ако имах магазин ще се регистрирам с друго име и ще си взема голямата награда като нищо  Joy
Защо под друго име? Касиерката ми каза, че в извън работно време е клиент на магазина, а и в условията не видях да пише конкретно кой има и кой няма право да участва. Прави са си хората да участват стига да е честно тегленето, но тук вече имам съмнения.

# 92
            Хихих, да се похваля ! Играх с касови бележки в игра на София Мел в магазин в моя град. Днес ми звъннаха , че печеля хлебопекарна.  Определено започва добре новата година. Късмет на всички !
Честито!  Значи тегленето е честно! Аз  ще очаквам следващия  тираж, че за сега нямам обаждане за нищо.

# 93
# 94

Честито!
Имаме хлебопекарна. Използвам само брашно на София Мел, но не съм намерила участващ магазин.

# 95
Благодаря за линка на играта на Якобс. Simple Smile От наградите ми се иска да спечеля само фитнес гривната. Творчески курс звучи интересно, но едва ли ще има в Плевен или наблизо...

# 96
Честито за хлебопекарната, със здраве да я ползвате, страхотен хляб става и не само. Hug

# 97
  • у нас
Ехе, хлебопекарна. Честитооо! Да е ползвате с много удоволствие.  Heart Eyes

# 98
  • Русе
Valida6, звъннаха ми днес от самия магазин Grinning

# 99
  • Телиш/Плевен
Честито! Hug Наистина страхотна награда! Heart Eyes

# 100
Много хубава награда, честито и от мен.  Hug

# 101
Честито на печелившите.
Записвам се и аз с надежди, ама миналата година нищо не спечелих, че и съвсем каръшки ми завърши с ПТП и изгорял автомобил. Пак че съм жива и здрава. Айде дано поне в някоя игра да имам късмет.

# 102
Днес ми пристигна моркова от Бондюел!  Laughing

# 103
  • София
Момичета, от играта на Фантастико дали някой е получил мейл за седмицата 30.12 -06.01? Май съм спечелила нещо дребно, но нямам никакво писмо.
Оказа се, че в семейството сме спечелили 3 награди - 2 пъти чаши и един комплект чук+кърпа. Получих само един имейл (още на 6-ти) за едните чаши. После се загледах, че само това име е с 3 имена. Другите 2 регистрации съм ги направила без бащино име. Замислих се дали това не е причината да нямам имейли?  newsm78

ant, честито!  Hug

cvete7575, и черпаците са награда!  Wink Честито и на теб! Hug

# 104
  • Габрово
http://chupachups.bg/

Ето печалившите от играта на Чупа Чупс

Общи условия

Активация на акаунт