Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Обичате ли шоколад?
Спечелете цял метър за свети Валентин - тъмен, млечен или бял.
Споделете в коментар под визията с кого бихте споделили един метър шоколад за празника на влюбените. На 7-ми февруари - деня на шоколада в седмицата на свети Валентин, един от вас ще спечели 1 meter chocolate по избор.
Късметлията ще бъде изтеглен на случаен принцип в томбола.
Успех!

https://www.facebook.com/theansweristhechocolate/photos/a.578486 … ype=3&theater

# 121
Здравейте:)
Бих искала да се присъединя към вас с едно добро начало - раничка от томболата на бг мама  Heart Eyes
Желая и на вас много награди и печалби през годината!

И един въпрос - някой участва ли в тези игри на някои сайтове за групово пазаруване, които като ги отвориш ти дават при въпроса, елементарни, и ако познаеш имаш шанс да спечелиш почвка? Някой печелил ли е от такава или са само рекламни newsm78

# 122
  • Телиш/Плевен
Джина, много се радвам да те „видя“ тук и честито за наградата! Hug
По въпроса не мога да взема отношение, защото нямам никаква представа, но дано някой е наясно и отговори.

# 123
Честито на печелившите!Мен ме няма нито в баницата,нито в чупата...за утеха си взех Мерелин и ми се падна запалка(някой питаше дали са само слим-има и нормални,но те не участвали в играта) bouquet

# 124
  • Nesebar
така се надявах и аз за баницата но нищо здраве да е

# 125
Джина, много се радвам да те „видя“ тук и честито за наградата! Hug
По въпроса не мога да взема отношение, защото нямам никаква представа, но дано някой е наясно и отговори.
Лаленце, на мен пък ми липсваш в другата  Cry

# 126
Здравейте:)
Бих искала да се присъединя към вас с едно добро начало - раничка от томболата на бг мама  Heart Eyes
Желая и на вас много награди и печалби през годината!

И един въпрос - някой участва ли в тези игри на някои сайтове за групово пазаруване, които като ги отвориш ти дават при въпроса, елементарни, и ако познаеш имаш шанс да спечелиш почвка? Някой печелил ли е от такава или са само рекламни newsm78
Аз съм участвала, но никога не съм печелила. Просто си попълват мейл листа и после ти заливат пощата с оферти.

# 127
Аха, значи правилно съм се усъмнила Simple Smile

# 128
Честито на печелившите!Мен ме няма нито в баницата,нито в чупата...за утеха си взех Мерелин и ми се падна запалка(някой питаше дали са само слим-има и нормални,но те не участвали в играта) bouquet
Честито и от мен на всички. И мен ме няма в гореспоменатите.

# 129
  • при късмета
Преди имаше спечелил в темата от "почивка.бг" Те имат такава игра с въпроси всяка седмица, но са само за по 100 лв. Което на близка дестинация хич не е малко, поема преспиване и храна за уикенд например. Във "вип оферта" имат същите нулеви оферти от време на време и уж обявяват печеливши, но тук никой не се е похвалил

В чупа чупс и мен ме няма

# 130
и аз не печеля от баницата, ама то само с един път участие  Mr. Green

Тази година още не съм си избрала игра с хубави награди, все не остава време нещо напоследък

# 131
  • Сандански
Лидия Георгиева печели чароматен уикенд от Jacobs.

# 132
И тук ме няма
http://woman.-spam082-/n/vizhte-pechelivshite-ot-igrata-na-vinar … hindol.49412.html
но пък съм на диета без сладко и алкохол та се успокоявам,че няма да си разваля режима като не печеля

# 133
Здравейте, повече късмет през новата година.Излезнали са печелившите на винарна Ловико Сухиндол

http://woman.-spam082-/n/vizhte-pechelivshite-ot-igrata-na-vinar … hindol.49412.htmlоигротоWhttp://woman.-spam082-/n/vizhte-pechelivshite-ot-igrata-na-vinarna-loviko-suhindol.49412.html ,тук печеля 2 бутилки.,но другаде ме няма.Имаше играна B.U  и календар на Hipp но не откривам инфо за печелившите.

# 134
  • Телиш/Плевен
и календар на Hipp но не откривам инфо за печелившите.
Публикуваха почти ежедневно печелившите на страницата си във Фейсбук. Няколко съфорумки се похвалиха с награди. Сестра ми спечели плюшена играчка. На мен традиционно не ми върви с календарите.

Общи условия

Активация на акаунт