Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 802
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Първа награда тази година- връщат ми стойността на покупката от техномаркет.
 Party Party Party Много съм щастлива!

# 301
  • у нас
Първа награда тази година- връщат ми стойността на покупката от техномаркет.
 Party Party Party Много съм щастлива!

Честито! Това наистина е добро начало на годината.  Grinning

# 302
# 303
На мен ми е интересно какво стана с наградата о
т някакъв магазин, на който бяха казали на печелившата, че е анулирана томболата, от представителка на фирмата, осигуряваща наградата
Говорих по телефона с фирмата, разказах им случилого се.. от там почнаха да ми звънят регионалния мениджър, собственика и да ми се извиняват Simple Smile Казаха, че ще ми пратят награда и ми взеха данните. Те се нямаха представа за случващото се, търговската представителка отговаряла за предаването на наградите.
Явно ги предава към дома си, а не към печелившите..
Сега чакам за награда 😁😁

# 304
Кой знае колко хора още е измамила г-жата жадна за сирене и масло.

Честито за наградата. bouquet

# 305
На мен ми е интересно какво стана с наградата о
т някакъв магазин, на който бяха казали на печелившата, че е анулирана томболата, от представителка на фирмата, осигуряваща наградата
Говорих по телефона с фирмата, разказах им случилого се.. от там почнаха да ми звънят регионалния мениджър, собственика и да ми се извиняват Simple Smile Казаха, че ще ми пратят награда и ми взеха данните. Те се нямаха представа за случващото се, търговската представителка отговаряла за предаването на наградите.
Явно ги предава към дома си, а не към печелившите..
Сега чакам за награда 😁😁
Честито! Какво ли си е мислела - че няма да я разкрият? Какви странни хора има  hahaha

# 306
  • при късмета
Да си я хапнете с кеф почерпката, заслужи си я Дани! Постъпи правилно. Да се отучат разни измамници на дребно да злоупотребяват. Не е толкова заради самия предмет-награда, а човек тъкмо се зарадва, че му е излязъл късмета и да го разочароват е много неприятно. А и така хората остават с убеждение, че всички организатори мямат и реално няма никакви награди.
Аз си признавам, че преди да започна да играя си мислех същото. И сега, понеже си ползвам повечето награди, като стане дума за игри с някой, който не играе редовно, виждам, че хората си мислят същото. И в прав текст са ми казвали, че не вярват, че се печели от такива игри

# 307
Запис в темата с първата награда за тази година - чаша от форума на бг мама. Късметлийска година на всички! 💟

# 308
Някой участва ли в тази игра,не мога да намеря победителя?! newsm78 
http://www.clubz.bg/48327-zapochva_novata_igra_na_spisanie_

# 309
Луси, честито Simple Smile

Да си призная и аз се чудех като влязох в темата - "Толкова често ли печелите"  Rolling Eyes Имам чувството, че няма някоя от вас, която да не е печелила нещо  Rolling Eyes

Аз вчера си получих раницата от БГ мама - наистина си е раница, а си мислех, че ще е просто някаква мъничка раничка  bowuu Ние доста ходим по походи и ще ми свърши идеална работа Simple Smile

# 310
Аз няма още с какво да се похваля тази година, но не съм загубила надежда.

Игра на Фантастико и Спетема. https://spetema.com/terms?name=%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0 … D1%82%D0%B8%D0%BD

Аз между другото продължавам да се боря за 2 одеяла на Спетема. Проблемът бил в куриера, но 10 дни след проверката, одеяла още няма, то верно, че времето е лошо, но другите неща как пристигат?!

# 311
# 312
  • София
Не е по темата, но искам да благодаря на Ваня_89 която се отзова, пое ангажимен да обикаля и търси и ми намери мече на кока кола от коледната промоция с капачките. Още веднъж БЛАГОДАРЯ  bouquet bouquet bouquet

# 313
# 314
Искам да кажа, че МРЪНКАНЕТО помага. Днес влизам да се запиша в играта на кредисимо, и ми пише, че е приключила И какво да видя? Печеля 20лв, много се зарадвах, за началото на 2017г. ми е първа печалба и се радвам. Късмет на всички и дано скоро има игри, че е много скучно,особено в това време  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт