Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз чакам храна от Gourmet от последната седмица на календара.

# 286
  • при късмета
На мен ми е интересно какво стана с наградата от някакъв магазин, на който бяха казали на печелившата, че е анулирана томболата, от представителка на фирмата, осигуряваща наградата

# 287
Да, и на мен ми е интересно, въпреки че представителката сигурно вече е изяла сиренето, лакомия такава. hahaha

# 288
  • София
.....След 5 минути се връща въпросният мениджър и носи талони с репликата "Ами те са свършили на касата" .....
Свършили, свършили, колко да са свършили, при условие, че до този момент не са и чували за тази игра  ooooh! Laughing
Именно. newsm78
Ето и една игра, да не е само спам Simple Smile - http://awards.goguide.bg/bg/2493ead4d5f021b2e44100ff17527944

# 289
И аз да питам за анулираната томбола, Dani:) какво стана, има ли развитие?

# 290
  • добрич
Вчера се разрових сайтовете за печелене на пари сред реклами и намерих този - Изтрит линк , руски сайт е, дават ти поле, а над него четирицифрен код който трябва да въведеш в полето, отнема 4-5 секунди, а за всеки правилно въведен код ти дават 4 рубли, за 10 мин направих 800 рубли (окл.20лв), най-хуватото е че използват Western Union и на момента си получаваш парите. Може да проверите, няма да ви отнеме много време, в регистрацията не ти искат никакви лични данни, само въвеждаш потребителско име, имейл и парола! Регистрирайте се и се уверете сами тук - Изтрит линк
Т.е направи си регистрацията вчера, направи 20 лева и ти ги преведоха?

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 15:53 от iskra1920

# 291
Ммм, аз не мисля да проверявам - поне не от моя компютър, не и от тоя в службата, че все пак ми трябва... Може би ако отида някъде на гости и ме оставят за достатъчно дълго време насаме с компютъра...И разбира се, ще си създам специален нов имейл за целта  Blush

# 292
От 1.02 започва игра на Калиакра, но не зная условията още.

# 293
  • добрич
Вчера се разрових сайтовете за печелене на пари сред реклами и намерих този - Изтрит линк, руски сайт е, дават ти поле, а над него четирицифрен код който трябва да въведеш в полето, отнема 4-5 секунди, а за всеки правилно въведен код ти дават 4 рубли, за 10 мин направих 800 рубли (окл.20лв), най-хуватото е че използват Western Union и на момента си получаваш парите. Може да проверите, няма да ви отнеме много време, в регистрацията не ти искат никакви лични данни, само въвеждаш потребителско име, имейл и парола! Регистрирайте се и се уверете сами тук - Изтрит линк
Т.е направи си регистрацията вчера, направи 20 лева и ти ги преведоха?
Тук проверих - По информация от форум сайта не изплаща сумите. Направих си експеримент заработих на бързо 1000 рубли и при искане за превод се оказа, че трябва да имам 7000..... Stop Нереално е при положение, че този тип сайтове разполагат с по 6-7 реклами на ден, които при всички случаи трябва да изгледаш за около по 30-60 секунди всяка и плащат 1-2 цента  Simple Smile

# 294
  • Варна
Я изтрийте от цитатите си линковете, че оригиналния пост вече го затриха, няма смисъл да се подмятат. Mr. Green

# 295
  • добрич
Я изтрийте от цитатите си линковете, че оригиналния пост вече го затриха, няма смисъл да се подмятат. Mr. Green
Изтрити  Simple Smile

# 296
# 297
Чакам си гурметата...

# 298
Никакви хубави игри няма........... Sad

# 299
Игра за iPhone 7

Трябва да проверя има ли ги в нашия магазин тия фурми, не помня да съм ги виждала.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт