Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • добрич
Влизам само да се оплача, че нещо късмета ми е избягал някъде....знам ли сигурно в някой по топла страна..... Crazy Нека да се връща вече, че така губя стимул да играя в различните игри Simple Smile

# 271
  • sofia
Ама много гадно така ни ги спряха изведнъж всички... няма ли някоя мъничка игричка, нова с големи награди и седмични томболи 😉😂😃

# 272
# 273
Няма ме. Само София, Пловдив, Русе и Шумен печелят и то 7 награди са за София. Останалите градове са потънали някъде. Вече ще участвам само в игрите на Лилие Дрогерие и изобщо, ще пазарувам от тях, вместо от ДМ - асортиментът им е по-богат, имат по-хубави парфюми, цените са същите  Wink

# 274
  • София
Игра само за пловдивчани
https://nameyourmall.bg/
Наградите са страхотни

# 275
Една игричка и от мен...за дребна награда, но все пак. Simple Smile
http://mybottle.bg/giveaways/specheli-my-bottle/?lucky=105

# 276
За много години на всички! С хубави награди и през Новата година!
Записвам се с две награди - кошница с продукти на Арива и комплект прибори от томболата на София Мел.

# 277
Голяма суша с тези игри - още не можем да стартираме годината Cry

# 278
  • София
Влизам да се оплача от служителите на Лидл в Ринг Мол. Купих продукти за играта на Нивеа и естествено на касата идея си нямаха за какво става въпрос, а в магазина си имаше плакат с играта. Извикаха някакъв мениджър, който също беше много изненадан каква е тази промоция (игра) и къде точно съм прочела за нея. Обясних му, че при продуктите на Нивеа има плакат, на който е описано. След 5 минути се връща въпросният мениджър и носи талони с репликата "Ами те са свършили на касата" и аз го питам "А къде да го пусна тоя талон?" ...... "Оф, ами дайте го на касата, то преди имаше някаква кутия..." и почна да си мрънка нещо, но след още 2-3 минути донесе и кутията.  smile3555
Та в крайна сметка успях да се включа в играта, но се дразня как се правят на луди.

# 279
.....След 5 минути се връща въпросният мениджър и носи талони с репликата "Ами те са свършили на касата" .....
Свършили, свършили, колко да са свършили, при условие, че до този момент не са и чували за тази игра  ooooh! Laughing

# 280
  • What are you laughing at?
Мацки, още не съм получила спечеленото легло от Gourmet Sad какво става... Всички ли, сте си получили наградите от последнат седмица 26.12-02.01.16?

# 281
  • София
Мацки, още не съм получила спечеленото легло от Gourmet Sad какво става... Всички ли, сте си получили наградите от последнат седмица 26.12-02.01.16?
Получих го преди 2 дни, а вчера ми донесоха храната  от предишната седмица. Не губи надежда! Все още ги носят. Wink

# 282
  • What are you laughing at?
Получих го преди 2 дни, а вчера ми донесоха храната  от предишната седмица. Не губи надежда! Все още ги носят. Wink
Благодаря, няма да губя надежда, но нямам търпение. bouquet

# 283
  • Русе
Чакам храна от първата седмица, котките ми изглеждат..нетърпеливи  Joy

# 284
  • Под Слънцето
 Аз искам да знам  в предни игри Каменица спазват ли си сроковете   за доставка на награда  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт