Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 795
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • при късмета
Интересното е, че ми отчита изговорени секунди, като се опитам да го набера, а сигнал никакъв не ми дава. Нито, че звъни, нито, че е заето примерно. И няма повторен опит да се свържат с мен, само едно е пропуснатото

# 511
Интересното е, че ми отчита изговорени секунди, като се опитам да го набера, а сигнал никакъв не ми дава. Нито, че звъни, нито, че е заето примерно. И няма повторен опит да се свържат с мен, само едно е пропуснатото
По добре не се опитвай да им звъниш да не се набуташ с някоя голяма сметка. Ако е толкова спешно или важно. те пак ще те потърсят!

# 512
Аз пък имам пропуснати повиквания от телефон, който започва с 885 (не го записах, понеже не мисля да връщам обаждането) - интересно е, че са на номер, който не знае никой - буквално никой, вкл. и семейството ми. Просто имаме една резервна карта, която е сложена на един апарат и си стои така за всеки случай. Или е грешка, или са телефонни измамници - ако звъннат пак няма да вдигна - както казах, никой не би трябвало да звъни на този телефон  Laughing

# 513
В понеделник, докато разговарях по телефона ме потърси странния номер 8482266 /спомням си, че като го погледнах тогава, изписваше, че се набира от град Кубрат?! Сега като погледнах пак, пише, че от същия номер съм получавала смс-и ноември и януари, но са изтрити, но нямам спомен за тях.

# 514
Аз пък имам пропуснати повиквания от телефон, който започва с 885 (не го записах, понеже не мисля да връщам обаждането) - интересно е, че са на номер, който не знае никой - буквално никой, вкл. и семейството ми. Просто имаме една резервна карта, която е сложена на един апарат и си стои така за всеки случай. Или е грешка, или са телефонни измамници - ако звъннат пак няма да вдигна - както казах, никой не би трябвало да звъни на този телефон  Laughing

Може номера преди това да е ползван от друг потребител и всъщност да търсят него Simple Smile

# 515
Едва ли - от години имаме една излишна карта (част от пакетна услуга е) - сложихме я на един стар апарат, който просто си стои. Преди време звънях от него да си заявявам наградите от игрите, но после започнах да се обаждам от този, който използвам ежедневно.

# 516
# 517
Получих си нещата от Мейбълин - и аз имам допълнителен подарък шампоан и балсам Simple Smile Ще взема да им благодаря по-късно  Wink Сега вече наистина съм на чисто и нямам абсолютно нищо за получаване.

# 518
Печеля билет за мача на Григор Димитров в Арена Армеец! Party

# 519
На това му се казва награда  Heart Eyes Честито!

# 520
На това му се казва награда  Heart Eyes Честито!

Благодаря! Grinning

# 521
Честито! А от каква игра го спечели?

# 522
  • При децата ми

Браво! Честито! Simple Smile

# 523
Много хубава награда, честито! Аз спечелих награда от фб игра днес, но ми се иска някоя по-имтересна игра.

# 524
Честито и от мен! Наистина хубава награда!

Майка ми си смени билета, дето печелеше 20 лв и спечели още 20 лв... Дадох й парички да ми купи и на мен, като отиде пак да сменя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт