Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 693
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И аз ги знам тези кои са има десетина имена,който печелят постоянно не знам как го правят.Чак толкова голям късмет да имат ме съмнява.
Има нова измама във фейсбук-уж си спечелил в някаква игра и трябвало да пратиш три смс-а за стотинки,
а накрая се оказват,че са по 6лв и не печелиш нищо освен по-висока сметка за телефон.

# 631
Петя, нормално е да се усъмниш, разбирам те, и аз бих се усъмнила, малко награди - една фамилия. Но явно е съвпадение, поне едната Иванова няма 1000 профила и си е спечелила честно, за другите не знам.  Peace
И за мен е безумно губене на време да се регистрирам по N пъти за игра. Аз си признавам, че освен мен регистрирам и ММ, а преди регистрирах и сестра ми, но тя започна да ми се сърди, че и давам телефона в разни игри и спрях. От време на време се включва сама като й кажа, че има игра, но е много рядко.

А за игри със SMS-и дори и да ми кажат, че са напълно безплатни не бих се включила. Във фейса игрите, които са със споделяне на снимка или пост също не се включвам.

# 632
Вярно е, и аз се чудя как не ги мързи да се занимават да се регистрират по 1000 пъти....
Регистрирам и ММ понякога, но в повечето случаи си играя само с моя имейл.

# 633
  • у нас
1000 регистрации  Shocked Цял ден само това ли правят някои хора?  Shocked Shocked Shocked

# 634
Сега дали са 1000, но и за такива съм чувала.

# 635
Аз регистрирам само себе си и майка си - само тя не ми се сърди Simple Smile Много рядко може да регистрирам и друг, а когато играта позволява по няколко участия, правя най-много по десетина регистрации. Според мен това с многото регистрации е като работа и изобщо не си струва усилията.

# 636
  • у нас
Колкото и да искам да спечеля дадена награда, не бих си го причинила това. Преди година на календара на Кауфланда бях се регистрирала доста /не помня колко/ пъти. Нищо не спечелих, но много ми е неприятно това непрекъснато цъкане на различните клетки - г-н/г-жа, имена и тн.

# 637
Колкото и да искам да спечеля дадена награда, не бих си го причинила това. Преди година на календара на Кауфланда бях се регистрирала доста /не помня колко/ пъти. Нищо не спечелих, но много ми е неприятно това непрекъснато цъкане на различните клетки - г-н/г-жа, имена и тн.

На това се надяват вероятно и обичайните печеливши, че ще има отказали се.
Само веднъж съм печелила от календара на Кауфланд. Оная игра със снимките, които качвахме от БГ.
И то в последния етап спечелих, а отдавна бях спряла да качвам.
Качих снимки първите два етапа и се спрях. Не знам колко са били, но май не повече от 30 броя.

Голяма суша. Нищо интересно и ангажиращо като игра няма.

# 638
Аз си представям след толкова много регистрации и накрая да няма награда - какъв ли горчив вкус остава  Rolling Eyes

# 639
Аз си представям след толкова много регистрации и накрая да няма награда - какъв ли горчив вкус остава  Rolling Eyes
A aз си мисля, че за тези хиляди регистрации може би си имат програми и едва ли стоят по цял ден да цъкат  newsm78  А и може би понеже по често  цъкат системата им помни мейла и затова често ги изтеглят за печеливши .

# 640
Има програми за тая работа.
За мен е крайно тъпо това начинание. Играя заради адреналина и кефа от това да си видя името сред печелившите, не ги разбирам тези, които правят всичко възможно за да спечелят. Ако толкова искам нещо ще си го купя.

# 641
  • София
Laughing В Якобс печелят Боби Иванов, Павлина Иванова, Десислава Иванова и Нина Иванова - и в тази игра ли печеленето зависи от броя на регистрациите? Защото ако е така - май някой с фамилия Иванов доста се е заседял пред компютъра...

Петя, това сме аз и моята братовчедка Simple Smile И аз се изненадах, защото сме се регистрирали само по един път Simple Smile Даже незнам дали може повече от един път да се участва Simple Smile Ние само един път сме се регистрирали Simple Smile

# 642
Честито. bouquet
Каква е тази игра на Якобс?

# 643
Честито Simple Smile Наистина е голям късмет - аз се регистрирах в тази игра, но не очаквам нищо, защото наградите са малко.
 А в Кауфланд няколко пъти съм печелила, но от тези игри, които пускат на сайта си през годината, а също и от кутиите. Обикновено участвам по веднъж.

# 644
Ивекс заповядай http://jacobs3in1.bg

Общи условия

Активация на акаунт