Къде в Бургас? (50)

• 88 673
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
При нас в Славейков още вчера към 14 часа имахме топла вода, а парно към 18 часа.

# 211
В Изгрев съм и все още няма топла вода! Звънях на телефона им, казват да чакаме ама до кога не се знае..а водата е лед! И ръцете едва си мия!

Така ли, интересно. Аз къв 19 ч. се къпах и беше направо вряла водата. До предпоследната спирка сме, Аква Калиде.

# 212
Все още я няма водата 😂 пратили уж техници, пък да видим..

# 213
  • Бургас
Момичета, къде /в кои магазини/ мога да намеря детско кожено яко -пролетно, по това време?

# 214
Все още я няма водата 😂 пратили уж техници, пък да видим..
Сигурно има някакъв друг проблем. Ние в 24 блок от вчера преди обяд имаме. Дано са дошли вече.

# 215
  • Бургас
Къде правят тениски със снимки и надписи?

на Богориди срещу Мадо, лятото бях питала, ама сега зимата не занм дали работят

Работят.

# 216
Дойде следобяд.  Laughing дано скоро не я спират пак, че от началото на годината вече 2 пъти е безводие  Mr. Green

# 217
Здравейте, бихте ли ми казали има ли автобус, който ходи до Териториална Дирекция Нап, гр.Бургас, ул. Цар Петър 5 Б от Централна гара?

# 218
  • Бургас
Здравейте, бихте ли ми казали има ли автобус, който ходи до Териториална Дирекция Нап, гр.Бургас, ул. Цар Петър 5 Б от Централна гара?

НАП не е ли срещу хотел България?

# 219
  • Бургас

Предполагам не познавате града. НАП е на 5-6 мин. пешеходно разстояние от гарата.  Върви се по голяма улица, само за пешеходци.

# 220

Предполагам не познавате града. НАП е на 5-6 мин. пешеходно разстояние от гарата.  Върви се по голяма улица, само за пешеходци.
Благодаря  bouquet Това главната улица ли е - Александровска?

# 221
  • Бургас
да

# 222
Ориентирайте се по хотел България, който е в началото на Александровска. Точно срещу него на един ъгъл е НАП.

# 223
  • Бургас

Предполагам не познавате града. НАП е на 5-6 мин. пешеходно разстояние от гарата.  Върви се по голяма улица, само за пешеходци.
Благодаря  bouquet Това главната улица ли е - Александровска?

Точно така. Като тръгнете от гарата, НАП се пада отляво, в дясно срещу него е хотел България. Не е съвсем в началото на главната улица, но е много близо.

# 224
Много ви благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт