Къде в Бургас? (50)

• 88 628
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Привет дами, къде мога да запиша на модерни танци момиченце
на три години и половина

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 22:58 от gicka

# 361
Здравейте, от къде да намеря манта за лабораторни упражнения

# 362
Здравейте, от къде да намеря манта за лабораторни упражнения
В магазините за работно облекло.

# 363
благодаря , в нета намерих само една фирма , която да ми свърши работа
 bouquet

# 364
  • Бургас
благодаря , в нета намерих само една фирма , която да ми свърши работа
 bouquet
По-назад бях писала за един магазин за работно облекло на булевард Демокрация срещу механа Домино. Пада се малко преди ул. Кирил и Методий. Магазинът се казва Тики

# 365
Може и от Бултекс, но е горе-долу с/у затвора.

# 366
  • Бургас
Момичета, ще ми препоръчате ли майстор за ремонт, който да не взема скъпо и да работи що годе добре? Трябва ми за основен ремонт на апартамент, но много икономичен. Има да се кърти, зида, ВиК да се прави, съответно да се носят и хвърлят боклуци. Трябва ми изпитан човек.

# 367
Кой автобус мога да хвана от ж.к. Изгрев - Велека  и да сляза на Операта??? Кажете, че с тези нови линии не мога да се оправя... Peace

# 368
# 369
# 370
Здравейте.Искам да си купя макарони тип "Мида", които като се сварят стават големи и могат да се напълнят с плънка.Вчера обиколих подробно Кауфланд, но нямаше.Някой може ли да ми каже къде ги е виждал?

# 371
  • Бургас
Здравейте.Искам да си купя макарони тип "Мида", които като се сварят стават големи и могат да се напълнят с плънка.Вчера обиколих подробно Кауфланд, но нямаше.Някой може ли да ми каже къде ги е виждал?

Мидички купувам от Билла, но не знам колко големи търсиш. Можеш да провериш все пак.

# 372
  • Бургас
Точно в Кауфланд имаше огромни миди от тяхната си луксозна серия хранителни глезотии, но те не стояха при подобните стоки, а бяха на специални стелажи из магазина. Може и да има останали, но не мога да дам насоки къде точно да се търси Rolling Eyes

# 373
  • Бургас
Тези миди мисля, че се казваха кончильони. Аз съм ги купувала от италианските магазини, но последно ги видях в млекарницата до пощенска банка срещу високата сграда на данъчното.

# 374
Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт