Къде в Бургас? (50)

• 86 917
  • 752
  •   2
Отговори
# 30
  • Бургас
С автобус 11, но го хващате от спирка " Автогара Юг.
На обратно хващате автобус 12 и пак слизате на Юг. 
благодаря, а Б2  става ли

# 31
Момичета, някъде от Изгрев мога ли да си купя бланки за медицинско за работа, да не слизам до центъра?
А ако сляза, преди бях купувала от една книжарничка, бутната в задния двор на един блок срещу бившата Валентина. Дали я има още?

# 32
Миналия месец дъщеря ми ходи три дни на градина, вчера платих таксата за декември 22 лв и нещо.Плаща се такса + храната за трите дни ли?

# 33
Да. Има си фиксирана такса/ мисля че е 18лв/ за всеки месец + всеки ден, в който е ходило детето някаква сума около 1.60лв. Само лятото тази такса от 18лв не се плаща, но тогава пък дневната таска е малко о-висока
Дано си ме разбрала Blush

# 34
Да, разбрах те, благодаря bouquet Точно това си мислех, но не бях сигурна.

# 35
Момичета , знаете  ли аптека ,  в която приготвят  Крем за бебета за под пелените .
Купувала съм такъв от аптеки в други градове   и бях много доволна , но нямам рецепта- не искаха да я дадат разбира се  Simple Smile     - и сега търся в Бургас къде мог  приготвят и продават такъв .

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:40 от sladka_tortа

# 36
  • Burgas
В аптеката на "Вардар"1 преди приготвяха такъв крем -проверете там.

# 37
  • Бургас
Момичета , знаете  ли аптека ,  в която приготвят  Крем за бебета за под пелените .
Купувала съм такъв от аптеки в други градове   и бях много доволна , но нямам рецепта- не искаха да я дадат разбира се  Simple Smile     - и сега търся в Бургас къде мога  приготвят и продвата такъв .

И аз мажех сина с такъв крем(близки ми го пращаха от София) и тук лекарката  на сина ми каза да ида в аптеката на ЕЛ МАСРИ (Иван Богоров) и да има кажа крем за пелени който използват в Дом майка и дете.
Ходих ,приготвят го на място. Доволна бях, но беше с различен цвят един такъв леко кафеникав,а от София беше бял.
Дано и сега го приготвят(сина е на 9) Grinning

# 38
  • Бургас
Момичета, някъде от Изгрев мога ли да си купя бланки за медицинско за работа, да не слизам до центъра?
А ако сляза, преди бях купувала от една книжарничка, бутната в задния двор на един блок срещу бившата Валентина. Дали я има още?

От фото "Няголов" на Велека. А и повечето книжарници продават разни бланки. И да, тази срещу Валентина си работи.

# 39
Благодаря.
А да имате представа дали само в Новата и Старата поща се дават пенсиите?В кварталните клонове, може ли?
Майка ми ми е на гости, не може да си тръгне в това време, а никога не си е взимала пенсията от Бургас и не сме се интересували как стоят нещата.

# 40
Благодаря.
А да имате представа дали само в Новата и Старата поща се дават пенсиите?В кварталните клонове, може ли?
Майка ми ми е на гости, не може да си тръгне в това време, а никога не си е взимала пенсията от Бургас и не сме се интересували как стоят нещата.

В пощенския клон в Славейков също дават пенсиите.  Peace Дано ви е удобен.

# 41
С тази линия не съм наясно. Вижте сайта на Бургасбус. Там има точните спирки.

# 42
Много благодаря В Изгрев сме, но щом ги дават в Славейков, сигурно и в нашия пощенски клон може.Ще проверя.

# 43
  • Бургас
Бабата на моя мъж искаше да си взима пенсията, вместо в новата поща, в клона срещу механото. Но, трябваше предварително да попълни молба.Това е преди около година и вече може да са променили изискването.
Потърсете телефон и попитайте, за да не се окаже, че сте разкарвали напразно

# 44
С тази линия не съм наясно. Вижте сайта на Бургасбус. Там има точните спирки.
Б2 спира на Младост и после по Разделителна на няколко места - доста далечко от мола.

Общи условия

Активация на акаунт