Къде в Бургас? (50)

• 86 909
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм на мтел телевизия плюс нет в Изгрев, всичко за 16 лв. Най-ниският пакет е, понеже живеем на две места и не ми се даваха излишни пари.Въпреки това съм много доволна, не помня телевизията да е спирала някога, нито нета.Иначе сме на Булсатком, при тях съм доволна от съдържанието на пакета ми с програми, но понеже е сателитна чиния, си прекъсва при лошо време.

# 16
  • Бургас
Виваком като нямат проблем е ок. Но два пъти ни се случи цялата кооперация да нямаме телевизия и нет за по 1 седмица!

# 17
  • Бургас
И ние сме на Виваком телевизия и интернет, има още какво да се желае от обслужването им. Понеже се води на името на мъжа ми, ако има проблем и звънна аз настават едни обяснения, че трябва той да се обади. 2 пъти са ми късали така нервичките  Twisted Evil, но от към качество сме сравнително доволни.

# 18
Как да стигна с автобус от Трапезица до МОЛ Галерия и после обратно?

# 19
  • Бургас
11 нататък и 12 обратно.

# 20
Аз плащам 16 лв за Инет и Тв на Виваком. Доволна съм Simple Smile Преди това обаче бях с ТВ на Близу и Инет към Ситинет.. късат нерви една по една.  Mr. Green

# 21
Ние сме на Виваком - интернет и телевизия, от около година. С телевизията имахме проблем преди няколко месеца, за около седмица - две, поради проблеми по трасето, както ни обясниха.
Интернетът е на прилично ниво.

# 22
Има ли зареждане в Лидл днес, че предните дни рафтовете бяха празни поради Апокалипсиса Laughing

Две години плащахме по 21лв за интернет нс виваком, въобще не бяхме доволни, скоростта беше мн слаба.Сега сме на Скат, въпреки скептицизма ни, скоростта е повече от добра и с цифровата ни излиза по 16лв на месец.

# 23
  • Бургас
ние сме от 2 години с оптичен интернет на Виваком, рядко, но прекъсва за малко,  за телевизията - пак Виваком, но не на тази оптичната и интерактивна, а обикновена цифрова - имаме от онези кръглите чинии на терасата, при лошо време  изчезва сигналът за известно време

# 24
Къде се подава заявление за постоянен адрес ?  Някъде до Общината в изнесен център подавахме за настоящ адрес -пак ли там за постоянен ?

# 25
  • Пловдив
Къде се подава заявление за постоянен адрес ?  Някъде до Общината в изнесен център подавахме за настоящ адрес -пак ли там за постоянен ?

Пак там.

# 26
  • Бургас
Ние сме на RN TV и интернет - доволни сме,вече втора година.

# 27
Albita, с автобус 11, но той не спира на Трапезица, а на спирката на автогара Запад. Оттам си го хващате и слизате на спирката на Мола. После на връщане хващате автобус 12( спирката пред мола)  и пак слизате на автогара Запад.

# 28
  • Бургас
с кой автобус мога да пътувам от Старата поща до Тих Труд в Славейков - преди беше линия 12А и обратно -преди беше линия 12 от Славейков към центъра, сега има ли ги

# 29
С автобус 11, но го хващате от спирка " Автогара Юг.
На обратно хващате автобус 12 и пак слизате на Юг.

Общи условия

Активация на акаунт