Къде в Бургас? (50)

• 88 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви ,момичета! Simple Smile

# 241
  • Бургас
Някой знае ли дали някъде в центъра има пекарна, която да прави хляб с квас?

# 242
Пекарна Зия и Био магазина на ул. Цар Симеон

# 243
  • Бургас
В хлебарната на Републиканска имат. Като вървиш по Богориди в посока морската градина, като стигнеш пешеходната пътека на Републиканска, свиваш на дясно и след няколко метра е хлебарната.

# 244
  • Бургас
Не точно в центъра, но до Пожарната на Гладстон.

# 245
  • Бургас
В хлебарната на Републиканска имат. Като вървиш по Богориди в посока морската градина, като стигнеш пешеходната пътека на Републиканска, свиваш на дясно и след няколко метра е хлебарната.
.

Оооо на Републиканска хляба е чудеен. Като имам път от там си взимам. Особено хляба с маслини и риган.
Казва се ХлеБАРна. 

# 246
  • там, където ми харесва
И на закусвалнята до старата поща продават хляб с квас , хубав е.

# 247
Може ли да ми препоръчате място, където да гравират (върху стомана, ако материала има значение)?

# 248
  • Бургас
Момичета, освен в магазини Тема, има ли някое магазинче или складче, от където купувате по-евтини бебешки храни - АМ, каши и т.н. ? Благодаря ви.

# 249
  • Бургас
Има ли обущар в Изгрев около парка някъде?

Бебешки храни купувам от Тема и ДМ (тяхната марка).

# 250
  • Бургас
Момичета, освен в магазини Тема, има ли някое магазинче или складче, от където купувате по-евтини бебешки храни - АМ, каши и т.н. ? Благодаря ви.
Честно казано винаги съм смятала Тема за скъп магазин. Памперси и АМ съм купувала от склада, който е на паркинга на новата поща( където беше маг. Вега преди). Когато се роди малкото ми дете направиха магазин и до денонощната аптека на новият свободен, до Дигитал. Там също е евтино

# 251
  • Бургас

В 25 бл. има обущар и работи много добре и евтино. Не е съвсем около парка, но пак е близо. Иначе и на Велека, срещу железарията има един.

# 252
  • там, където ми харесва
Някой правил ли е пластмасова дограма от Вип Пласт? Какви са впечатленията ви като изработка, качество?

# 253
  • Бургас

В 25 бл. има обущар и работи много добре и евтино. Не е съвсем около парка, но пак е близо. Иначе и на Велека, срещу железарията има един.

Благодаря  bouquet

# 254
  • Burgas
В Славейков има, но нз дали ви е удобно, до Била в кооперацията сан сити, там е магазина.

Общи условия

Активация на акаунт