Смешки от форума 26

• 115 348
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Цитат
Аз утре си харесах салама
Аууу, имаме гости от бъдещето.

# 106
  • Германия
Цитат
С тия 800 лв. нето ....... не знам как я мислиш . Явно си много неможещ , за да вземаш 800 в София , където началната заплата на чистачка е поне 900 лв. , а за под 1500  чисто никой не става от леглото .

Тия изказвания как ги обичам...  Tired

# 107
Това от коя тема е? Стана ми интересно да прочета повече за можещия.

# 108
Цитат
С тия 800 лв. нето ....... не знам как я мислиш . Явно си много неможещ , за да вземаш 800 в София , където началната заплата на чистачка е поне 900 лв. , а за под 1500  чисто никой не става от леглото .

Тия изказвания как ги обичам...  Tired
Ми, гладна кокошка просо сънува.

# 109
Според мен репликата е иронична и авторът на темата напълно си я заслужава.  Grinning

# 110
  • Euskal Herria
Че то темата е... Направо се чудя как съм родила и отгледала две деца - без такъв доход, почивки в чужбина и БМВ, каквито авторът пресмята.

# 111
Коя е тази тема?
Да го видим този можещия с БМВ-то. hahaha

# 112
# 113
  • Пловдив
Че то темата е... Направо се чудя как съм родила и отгледала две деца - без такъв доход, почивки в чужбина и БМВ, каквито авторът пресмята.
Ма то ти изобщо не си живяла, няма живот без БМВ!

# 114
  • Sofia

Въх!
Отивам да се самообеся и да изчезна безкрайно.....

# 115
  • Euskal Herria
Нали... имах и аз такива подозрения... Горките ми деца, обречени на мизерия!  Joy Joy Joy  Каква недалновидна майка имат, че и непрестижно - без БМВ.
Янтра, теб направо жива те ожалвам - твоите са три, ма и ти не си се похвалила с БМВ. Срамота!  Mr. Green

# 116
  • Пловдив
Аз не живея. Щото си нямам БМВ. Няма живот без БМВ. hahaha

# 117
Аз не живея. Щото си нямам БМВ. Няма живот без БМВ. hahaha

Аз пък се возя с Мерцедес! С шофьор! 70 места + 100 правостоящи! Малко скъпо ми идва, по 1,60 лв., но това е класа пък.... Mr. Green

# 118
  • here and now
Цитат
Миналата година изпрахме хотел Ривиера и не останах никак доволна

# 119
Цитат
Миналата година изпрахме хотел Ривиера и не останах никак доволна

Тази година да смени праха за пране.

Общи условия

Активация на акаунт