Смешки от форума 26

• 115 027
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Euskal Herria
Че то да не е лесно - цял хотел е това  Grinning.

Една буква само, а какво се получава.

# 121
  • here and now
Цитат
Миналата година изпрахме хотел Ривиера и не останах никак доволна

Тази година да смени праха за пране.
Решила е хотела да сменя.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 122
В новия може да има още повече за пране Simple Smile

# 123
  • където ми е най-добре
Цитат
Практикувам отглеждане чрез естествено каляване.
Колко е максималната доза кока кола за дете на 8 години за един ден?Питам защото вечер играе на таблета до към 23 часа или гледа CN, и сутрин става много трудно за училище!Инак да се похваля, не е боледувал никога сигурно е от сладоледа който не му ограничаваме. Е и колата де.....
Да плача или да се смея не знам  newsm78

# 124
Отивам за купа сладолед за малкия, пък дано спре да боледува... Колко лесно било, пък аз да му давам ехинацея и витамини... ooooh!

# 125
И кОла.

# 126
Проблема
Цитат
  Брадавица, папилом, кондилом?

Здравейте,
от няколко седмици ми е излязло образувание на челото, по-скоро към началото на окосмената част на главата. Може би 1 сантиметър, но е като бенка и е с бабунки... Много е дразнещо, защото всички те гледат точно там... Sad Имате ли представа какво може да е? Брадавица или папилом, или нещо друго?
Имали ли сте подобни проблеми, моля споделете опит.
Благодаря!
Отговора
Цитат
Освен ако нямаш на челото полов орган, имам някакви подозрителни подозрения, че не е кондилом  Whistling

Иначе може да е абсолютно всичко останало, тук по детайлното описание "образувание 1 см с бабунки"
няма кой да каже какво е, освен ако не е практикуващ магьосник.
Може да бъде пъпка, брадавица, кокошки трън, бенка, папилом, липома, или мъжът ти да ти изневерява и да ти растат рога. Иди на дерматолог.
Peace Peace Peace  bouquet

# 127
Цитат
Като говорим за свободна воля и религиозни обичаи, защо не  обърнем и внимание на свободна воля и насадени от чисто сатанинската система - ритуали, като ваксиниране например или задължителото обучение, първият ритуал убива човек физически, а втор
ият и духовно. В училище учат децата само как да бъдат роби на системата и ги занимават с фантасмагориите на Сатаната.
Поне в религията дори нарочно имплантираните езчиески ритуали- от Сатанистите, които не са споменати в Библията или Коран , не са задължителни.Между другото сатанизмът е също религия и то най- масово практикувана.

Пазете децата си от инструментите на сатаната! Музика, физика, математика, домашен и бит и техника!

# 128
Най-добре да си ходиш болен и неук, но недокоснат от Сатаната  Joy

# 129
А, болен няма да си. Рецептата за здраве е по-горе: 2 кутии сладолед, и 3 литра кОла, Peace Crazy

# 130
  • ту тук, ту там
Цитат
Колко е максималната доза кока кола за дете на 8 години за един ден?Питам защото вечер играе на таблета до към 23 часа или гледа CN, и сутрин става много трудно за училище!Инак да се похваля, не е боледувал никога сигурно е от сладоледа който не му ограничаваме. Е и колата де.....
Не знам откъде е този пост и дали тук е предаден 1:1, но мисля, че е ироничен.  Peace

# 131
Ти коя Козета по-точно ми препоръчваш? Тази, която е написала Клетниците ли? Joy Joy Joy

За съфорумката - Козет е героинята от "Клетниците", авторът е Виктор Юго. Козет е сираче, дадено за отглеждане на едно семейство, използвана за слугинче. Жан Валжан след бягството си от затвора , където е пратен за кражбата на един хляб, спасява детето и го отглежда.

# 132
  • където ми е най-добре
Цитат
Не знам откъде е този пост и дали тук е предаден 1:1, но мисля, че е ироничен.  Peace
заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962207;topicrefid=20

# 133
Цитат
надута пуйка никак не е голяма обида, даже е трудно да бъде възприемана като такава. нито "надут", нито "пуйка" е обида  Wink Докато "прост галош" си е обида. Замисли се...   

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от просветителка форумна разбрах, че

Цитат
А гайтан- е турска дума, нещо като колан означава...

и народният израз "вежди-гайтани" придоби коренно различно значение  Crazy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт