КГБ = Клуб на Готините Баби - 175.

• 64 581
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не се коси скъпа, то вашето иде "наподире", дето викаше една леля на ММ.

# 106
Да е живо и здраво момичето на Гъбка! Само здраве и радости!  party041
Да са живи и здрави Танчетата, с Танитка отпред, нищо, че е на Стефановден. Тогава май я забравихме, а?  newsm51 Съквартиранткеее, обади се! Яко мие домъчняло за теб.  ruporuu

И на мен не ми се размина антибиотикът. Жабче, и аз си изкашлях джигера и петите. Дори се майтапех през сълзи, че съм си навехнала ребрата, или съм ги защипала едно върху друго - от кашлицата. Суха, дразнеща, задушлива, със свирки в бронхите. По цели нощи локомотиви нагоре-надолу из гърдите ми - и всичките надули свирките. Оправям се.
Хайде останете си със здраве и до утре! Възглавницата и книжката ме зоват.  book sleepuu

# 107
  • Кубрат/ Пишурка
 Е, Хули и Алтея при нас пък следобед най-топлото беше -10 нъц! Joy Наложи се надвечер да отида до магазина - ами замръзнаха ми мартинките!
Здравче, как можа да си помислиш, че сме забравили Танитка, ДС и малкия Стефчо!!! Нещо си прескочила ти!  Hug

Жабче, оздравявай бързо! Hug

# 108
Права си, Яне! Аз по Стефановден тамам взех да се разболявам. И да събирам гости. Та май доста време не можах да чета и пиша тук.

# 109
Аз все най-подир, ама през деня съм заета.

Гъбка, честит рожден ден на твята дъщеричка! Пожелавам й да й се случат мечтаните  й неща!

Честит имен ден на   всички, които вчера и днес са имали имен ден!

Аз от вас научавам именните дни. Знам Йордановден и Ивановден, ама другите не ги знам на кой ден са, та моля за извинение.

Нещо ме втриса и отивам да си лягам. Лека нощ!

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 13:13 от K.A.G.

# 110
Влезнах да ви погледна  и какво ми дойде на ум да видя какво става с аблумите.
Почти на всички от по новите албуми  се отваря първа ,втора снимки и нататък нищо ,но тръгнах надолу и стигнах до Иха с гостите във Варвара и като се разгледах , стана едно топло ,лятно хубаво ,размечтах се... после тръгнах на другите албуми на Иха , ами то красоти ,то чудо къде е ходила и какво е видяла. После сбадбата им , тортата ,която я сглобяваше ,танците   .... Благодаря ти Ихичка ,така ме зареди , напълни ми се душата с красоти .
Оказа се че  на Иха се отварят всички  албуми и на  някои по стари албуми , като и моят се отвори , та и моите снимки гледах. Вярвайте че повече от час разглеждах и има толкова хубави спомени да се гледат ,но много ми се приспа.

Лека и спокойна нощ момичета !
Прегръдки от мен ! Hug Hug Hug

# 111
Благодаря ви, момичета, за поздравите! Трогнахте ме!  Hug
Здраве, благословение и спокойствие за всички! През Новата 2017 година, да се сбъднат желанията ви!   newsm51

# 112
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
С малко закъснение, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЩЕРКАТА НА ГЪБКА, ТАНУ И ХАРМОНИЧНО! ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ИМ ЖЕЛАЯ! bouquet bouquet bouquet
Снощи си отмърках рано, чак ме е срам да кажа, в колко.Сега съм свежа, като репичка.

Щастлив ден!

# 113
Добро утро готини ! Hug

Пожелавам  ви приятен ,слънчев ,спокоен ден ! Hug Hug Hug

Усмихнете се, денят ще е прекрасен!

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 08:38 от lusi60

# 114
  • тук, на мястото си
Добро утро!
Фури и Луси, благодаря за музикалните кафета! В момента съм със слушалките - слушам, пия кафе и пиша. Леле, леле, колко съм била работна!  rotfImao rotfImbo rotfImao

От мене едни кравайчета за закуска, трябва да се грижим да не заслабнем, нали!

Желая ви слънчев и топъл ден!  sun sun sun sun sun

!

# 115
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Да ви поздравя с една култова песен и дано днес не ви минава котка път!

# 116
ДОБРО УТРО ! Наспахте ли се ? Heart Eyes

Ей така си представям да прекарам зимния сън. На тишина , спокойствие и топлина

Дано по нещо хубаво да се случи на всеки..такова, от каквото има нужда..не което иска, а което трябва.
Паулу Коелю

"Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят."

"Животът създава ред, но редът не създава живот.”
Екзюпери

Честит рождан ден на дъщеричката на мама Гъбка ! Много здраве , щастие , любов , късмет и сполука да има !

Честит имен ден на всички Татяни и Танита! Много здраве, щастие и късмет !

Луска , изчерви ме. Embarassed Embarassed Embarassed Аз без туй се притеснявам , че съм се изтипосала там и ми се иска да ги изтрия , но не знам как и ще питам някой ,на някоя среща

Фурийчице , добро утро ! Благодаря за заряда Hug Hug Hug

Луска , и на теб бладодаря. Денят започна с песен , дано така да ни върви Hug Hug Hug

Алфея , и закуската е много съблазняваща Hug Hug Hug

Охоо , пак зареждаща музика и от Янчето !  Hug Hug HugКонцертът започна

# 117
  • тук и там
Добро утро и от мен!
Аз по принцип рано заспивам  до към 6ч.сутринта.
Вече си изпих кафето,слушайки прекрасна музика и хубави пожелания за усмихнат и хубав ден.Благодаря ти,Фури,че ме зареди емоционално.
Хармонично,Пропуснала съм да те поздравя,зло да те забрави.
Бъди здрава и късмета да е винаги с теб!
Слънчо се е усмихнал и ме примамва да излизам.
На всички слънчев и спокоен ден!
Докато публикувам два отговора,но после ще чета. 

# 118
  • София

Добрутро и от мен! Аз пак на опашката. Нищо, че ставам сутрин рано-рано.  Laughing

На патерица, но от сърце!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХУБАВОТО ТИ МОМИЧЕ, ГЪБЧЕ! ЗДРАВЕ И МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ Й ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАНУ И ХАРМОНИЧНО! С ГОРДОСТ ДА НОСИТЕ ИМЕТО СИ!

Заредена съм с кафе, закуска, музика и оптимистични мисли! Благодаря ви!  bouquet

Предстои ми още един мързелив ден с мота из нета, ако имам такъв. При мен нещата, слава Богу, не са от мен. Научих се да проверям всичко поред на номерата - уредите, кабелите, растрартирам, изключвам и чак тогава звъня. Но, повредата не е в моя телевизор.  Grinning

Скоро ще пробвам и бялата пиза на Светлето. Интересна ми е, на мен ще се хареса със сигурност, да видим дали на другите. Но, това - следващата седмица.  Heart Eyes

Спокоен и усмихнат ден!

# 119
  • тук, на мястото си
Слънце пекна,
зайче клекна,
пушка пукна,
зайче хукна!

Слънце пекна.......ама капчуците не капят!  Sob

Иха, и аз харесвам такова местенце, но за 2, най-много 3 дни.
Янче, благодаря за НЛО!
Маринка, ще си крадна снимката на розата, влюбих се в нея! Laughing
Мими, приятна разходка!

Общи условия

Активация на акаунт