КГБ = Клуб на Готините Баби - 175.

• 64 732
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Честити именици на Кремче,Хули и Джили!
Живи и здрави да са!

Честит рожден ден Айша!
Да си здрава,спокойна и обичана!
Късметът да е с тебе и да си все такава добра приятелка! Hug Hug
Наздраве зо твое здраве!

Днес по ваша препоръка мързелувах.
Е,почти де.То готвенето ни се брои за работа.  Mr. Green
Ядохме пиле.Спазих и това.
А утре като е Атанасовден да се
работи  ли  newsm78
Joy Joy
Фло-пища от телефона,а както е всеизвестно се нервя  Mr. Green
За това сэм локонична.По природа обаче съм приказлива-на моменти досадна може би Joy hahaha
ММ още е в преговори с инет доставчика.
Заплашила съм го ,че ще платя по старата тарифа и ще му прекратя договорките.Заплашвам ММ ,а не доставчика -да се знае Joy Joy
А дали да не го сплаша и него? hahaha Joy

# 226
  • София
Според мене и утре не трябва да се работи. Имен ден е на Атанас.
Той си намятал кожуха и тръгвал да вика пролетта.
Ще я викаме с него!
Писна ми от киша и заледени бабуни по тротоарите.

# 227
Айша, честит рожден ден! Желая ти  много здраве, щастие и късмет! bouquet Hug Hug
Честит имен ден на половинките на Хули и Джили,да им се случват само хубави неща! bouquet
За Фло... Two Hearts

# 228
 Айша Hug честит рожден ден !
Пожелавам ти да си здрава ,щастлива и радвана от твоите близки и приятели !
Бъди благословена !

Фло ,честита ти годишнина в темата ! Да си жива и здрава ,да сме всички заедно тук ,да изпълваме темите само с хубави изживявания.

Гъбче  Hug и утре без пранета ,чистене ,плетене и шиене, само в КПП  може, че гладни  не може . food002 cheers Wine Glass cook

Кремче ,аз с едно общо поздравление позздравих именниците. Направила си полезното с приятното !

При нас  много лошо времето. От вчера вали сняг ,сутринта дъжд ,замръзна и после отгоре пак сняг ,замръзна , едва се ходеше. После пък отпусна и стана една киша ужасна,но все пак е зима , януари сме !
Хриси Hugотървала си се пак, да не чуе Дявола  ! Внимавай, че е много опасно !

Здравче , хайде чакаме да видим подаръка ти от дядо Коледа , да не вземе да забегне към Испанско hahaha

Приятна ,спокойна вечер мили приятелки ! Hug Hug Hug Hug

# 229
Една жена седяла в бара с приятелки след работа.Наслаждавали се на коктейла си когато забелязала  красив и  сексапилен мъж на средна възраст да влиза в бара.То й бил толкова привлекателен,че  жената не можела да отклони поглед от него.Мъжът забелязал втренчения  и поглед и се приближил до нея.И преди да успее да каже каквото и да било и му се извини за зяпането,то й казал ,че за 20 долара ще направи за нея  всичко,което поиска,но при едно условия.Да  изкаже само с три думи желанията си.Жената обмислила  предложението му ,извадила 20 долара и ги сложила в ръката му  заедно с визитката си и после много бавно казала:"Почистете къщата ми."

# 230
  • София
Мдааааааа, аз също имам нужда да почистят у нас.
Ама трябва и Скъпия да командировам някъде.
Пък той се е залостил и не мърда.

# 231
Айшичка, за много години!
 newsm51 newsm51

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 10 нови отговора.
Аре стига бе!

# 232
Айша, за теб с най-топли прегръдки от мен:

Честит имен ден на всички, които празнуват!

При мен като вчера, но ще ви разкажа какво се случи.
Влизам в час. Две госпожици се боричкат и не виждат, че влизам. Едната бута другата, тя полетява към мен, бута ме и аз се пльосвам на пода пред целия клас. Всичко онемя и не смее да гъкне. Аз станах с ударено коляно, с натъртен десен хълбок, с ударен пръст на дясната ръка и счупен химикал  в нея.
Ами какво да кажа?! Почнах урока с накуцване пред дъската и това е. Рискове на професията. Последната година преди пенсиониране се подхлъзнах на паркета  класната ми стая/в същата съм и сега/ и се пльоснах. Тогава стоях 20 дена с гипс на ръката. Сега ми се размина на косъм.

До утре!

# 233
  • София
Една жена седяла в бара с приятелки след работа.Наслаждавали се на коктейла си когато забелязала  красив и  сексапилен мъж на средна възраст да влиза в бара.То й бил толкова привлекателен,че  жената не можела да отклони поглед от него.Мъжът забелязал втренчения  и поглед и се приближил до нея.И преди да успее да каже каквото и да било и му се извини за зяпането,то й казал ,че за 20 долара ще направи за нея  всичко,което поиска,но при едно условия.Да  изкаже само с три думи желанията си.Жената обмислила  предложението му ,извадила 20 долара и ги сложила в ръката му  заедно с визитката си и после много бавно казала:"Почистете къщата ми."
ЖИИСтокоооооооооооо,  Боранка, наистина ме развесели  love001
У нас празника току-що завърши.
Уморена и приятно развеселена. Обичам суетнята по време на празници.
Казвам ви лека нощ милимоички / кой го беше казал, не зная /.

# 234
КАГ, разби ме с падението си!
Айша, купих си боти. И се успокоих.
Жабче мило, извинявай! Утре съм на пощата за пакетчето. Днес проходих по улиците, едва днес. А си бях болна, че и боса.

# 235
  • София
АЙША, ами като се е залостил твоя хубостник у дома, дай му 20 лева и да започва да чисти  той, вместо да ги даваш на чуждия мъж Wink

А сега да кажа добър вечер. Благодаря на тези дружки, които ме поздравиха с моя 3 годишен празник. Само като си спомня, как щерката ми направи регистрация и аз още млада и зелена, полуграмотна компютърно ви се представих, попитах ще ли ме приемете във вашите редици и до тук. Написах и забравих за вас. А датата беше Антоновден по новому. Мина бая време, дойде Антоновден по старому и аз изведнаж dohсе плеснах по челото. Влизам в темата и какво да видя-поздравления, приветствия, всичко както трябва, ама Флото вятър я вее на куцо магаре. Гледам някакъв членски внос трябва да се плаща. Ами платих си го и като написахте, че ме приемате, па като запретнат ръкави и давай, давай, кой знае колко поста съм написала  smile3523 Навярно втора пенсия съм изкарала, вторачена в монитора на компа. Чудя се и се мая, как ли без вас съм живяла newsm78
Без кафето на ЯНКА,
без чайчето, песните и стихчетата на ТАНИТА,
без нежната, ефирна АРИТА,
без тази бойна чета ШПУНЦИ, ХУЛИ, ЯЖКА, ДИДИА, ЖАБЕТО,
без шеф готвача ТУТИ,
без още мацки прочути-МАМСИ, ДЖИЛИ, МАЯ, ДАЯ И РИМАР,
без усмивката на слънчевата МАРИНА ВЛАДИ,
без ЗДРАВКА МРАВКА хубавица и без нейните емотикони,
без младата гвардия на нашата тема-ДОБИ, АЙША и ФУРИЙКА,
без позитивните постове на ИХА,
без умните приказки на СВЕТЪЛЧО,
без стиховете на БОРЯНА,
без неуморните ЛУСИ, ТАНУ, ДИДИМИТИ, МИМИ и КАРИ,
без ГЪБКАТА, МЕРИ, ИВЛИН, КРЕМЧЕ и ГРЕТИ-все хубавици напети,
без новата фея АЛФЕЯ...

Мисля си за всяка една от вас и си казвам-от никоя не се отказвам! Да сте ми живи и здрави, за всяка има място в сърцето и дома ми.

ФУРИЙКЕ, изтанцувахме с либето Палома. Как позна, че ми харесва?
АЛФЕЯ ти заслужаваш мястото си в КГБ. Ти пък от къде разбра, че обичам маргарити? Ей така се облещих, като ги видях Shocked

Голяма навалица на портала. Първо ще публикувам, докато не е изфирясал на някъде този многотомен труд, а после ще чета.
Прегръщам ви и лека нощ Hug

# 236
Борянчице -разсмях се силно,че събудих
ММ Joy
КАГ- добре,че с това си се отървала.
Утре сигурно ще те боли повече ooooh! newsm78
Трябва да внимаваме,че с тия ледени епохиии
Боранчице,Хриси -и аз щях да се наредя в отбора на падналите.По същата причина-замаскиран лед със сняг.Добре,че съм чевръста и успях да стъпя на "здраво".
Днес оползотворих остатъците от корите за новогодишната баница.
Абсолютна импровизация.Успешна обаче.
Натрощих корите,из пекох ги до зачервяване и ги залях с варен крем.
Отгоре поръсих с кокос.Всъщност половината с кокос,защото аз не го обичам .Приятен ,според мен слодкиш със сладоледен вкус.
После -що сме пуФкави  Joy hahaha
За протокола и Фло-чай не обичам
И  не заменям сладки нещшца за него Joy hahaha hahaha

# 237

Свети Атанасий Велики е  светец,за когото поверието твърди, че облечен с копринена риза той отива в планината на бял кон и се провиква: „Иди си, зимо, идвай, лято!“.Денят става вече по-дълъг.

Честит имен ден на всички именници и тези ,които имат в семействата си такива !
Честит имен ден на нашият син Атанас !
Пожелавам здраве , щастие , обич ,любов , благополучия !

Почерпете се за здравето на сина !

# 238
Честито на вчера празнувалите Тонита и от двата пола!  newsm51
Да са живи, здрави, обичани, късметлии и много щастливи! Heart Eyes Hug

Айша, честит рожден ден!  newsm51
Да си жива и здрава, обичана и ценена за добротата, мъдростта и чувството за хумор!  Heart Eyes Hug

Фло, на теб- честит "клубен рожден ден"!  
newsm51

Янушка, на твоя брат пожелавам здраве и по-малко грижи да ти създава!  thumbsup

Честит имен ден на Насето на Яжка, Наско на Роси и зетя на Янчето! newsm51
Да са живи и здрави и да са първи в игрите, в работата.... във всичко!  Heart Eyes Hug

За празнувалите вчера и днес, да пийнем по чайче и познайте какво?!  newsm47
Наздравеееееее!

+  

# 239
  • в малка спретната къщурка

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НА ИМЕННИЦИТЕ И БЛИЗКИТЕ ИМ!
 ЛУСИ, ЯЖКА, ЯНЧЕ  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт