Стара Загора - 76 тема

• 142 989
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • В къщурката на хълма на феите
Ния аз Ема я водих при Саша Ставров - мнооого съм доволна - верно, че 105 пъти ходихме, но Ема има 4 пломби и постоянно реве да ходим на зъболерка Simple Smile

# 301
Ния аз Ема я водих при Саша Ставров - мнооого съм доволна - верно, че 105 пъти ходихме, но Ема има 4 пломби и постоянно реве да ходим на зъболерка Simple Smile

Благодаря  bouquet

# 302
Д-р Евгени Райков -  0883 313 433
Препоръчвам с две ръце! Успя да предразположи дъщеря ми към лекуване на болезнен кариес, след като преди това на друго място ѝ бяха вадили кътник без упойка (млечен, но не се клатеше). След тази случка тя изпадаше в ужас само като чуеше думата зъболекар и започваше да плаче отчаяно, голям стрес беше, но д-р Райков успя да ѝ спечели доверието.

# 303
Здравейте мами от Стара Загора, ще ходим на гости на пра баба за една седмица и искам да ползвам някоя от частните кухни. В Хепи бебе ми искат бележка от ЛЛ за алергии, а ние потегляме днес и няма да мога да извадя такава. Можете ли да ме насочите към частни кухни?

Аз поръчвам от Туити от година някъде и не са ми искали, нито акт за раждане, нито бележка от ЛЛ.

А иначе, когато бяхме на почивка звънях на частна детска кухня в Бургас и отначало ми казаха, че ще трябва бележка от ЛЛ и акт за раждане, обясних че сме на почивка и ми трябва кухня за седмица, нямам документи и нямам как да ги взема сега.
Съгласиха се, пратиха ми с кухнята, една бележка да попълня, че ако детето има някаква алергия или се обрини от нещо, вината си е моя, не на кухнята.
Може и за такъв вариант да питате.

# 304
  • тук, на мястото си

Бихте ли ми препоръчали добър стоматолог - хирург в Стара Загора.
доколкото знам само Хараланов в Тракия, но той идва в определени дни, защото работи и в Пловдив ..

Благодаря! Аз съм му редовен пациент, но съпруга ми нещо не го удобрява.

# 305
  • Стара Загора
Момичета, Да ми препоръчате педиатър в района на читалище Климент Охридски?

# 306
  • Ст. Загора
Срещу прозорците на спалнята ни, на разстояние 50 м, се намират прозорците на съседа от другия блок. Този съсед слуша всяка нощ телевизор, усилен максимално, чийто звук буквално кънти в нощта и съответно пречи на съня на всички апартаменти от 1 до последния етаж. Това се повтаря вече трета година като многократно сме звъняли на дежурния телефон в общината и на 112.  На място са идвали полицаи, но тъй като входа на блока е заключен, не могат да направят нищо.
Моля, посъветвайте ме, как да си осигурим спокоен сън? /много пъти сме разговаряли с въпросните съседи с молба да намалят звука на ТВ след 22.30 ч., но резултат няма/.

# 307
  • Стара Загора
От къде в града мога да си купя дунапрен?

# 308
  • В къщурката на хълма на феите
мисля, че Хоуммакс съм виждала ..

# 309
Бихте ли ми препоръчали добър ортопед в Стара Загора?

# 310
В Св. Лука са мн. добри ортопеди.

# 311
В Св. Лука са мн. добри ортопеди.

Благодаря!Свързах се с Дърмонов Simple Smile

# 312
Някой знае ли дали Дърмонов работи по ЗК?

# 313
  • Стара Загора
Има ли наскоро раждали в Тракия, събирам мнения за там, че ми е близо, пък и доктора ми е там.
Не исках на частно, защото ме е страх да не ме "клъцнат" без да има нужда. Но след вчерашното ми посещение в Аг-то останах с впечатление, че там е само за пациенти на Цонева и пациенти от етноса.
Нямам много време, а искам да си преценя нещата.
Много съм разочарована от отношението вчера, някакви изкукали бабки ми говорят все едно идвам от ...

# 314
От къде в града мога да си купя дунапрен?
Долу на складовете има. Малко след Галикс, намира се точно зад спирка гаражчето.

Общи условия

Активация на акаунт