Стара Загора - 76 тема

• 143 008
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Предстои ми уикенд със семейството близо до Стара Загора. Много искам да се разходим в града, но почти не го познавам. Едно от местата, които съм набелязала е Аязмото и Зоологическата градина. Преди много години имаше възможност за возене в лодка в един парк близо до гарата, има ли го все още това? Спомням си и един парк в самия център, предполагам има детски площадки, с дете на 5.5 години сме.  И как стои въпросът с паркирането в центъра в събота и неделя? Приемам всякакви предложения Simple Smile

# 286
Идете в новия детски огромен парк в кв.Казански

# 287
Къде се намира? Сетих се за един огромен парк, който съм виждала, мисля, че ми казаха тогава, че там са били казармени постройки, но беше много слънчево на самите площадки.

# 288
Да -бивша казарма .Слънчево е

# 289
Разходете се до Загорка - там може да се возите на лодка или водно колело

# 290
Благодаря, Загорка е езерото близо до един мол, нали така? Гледах картата на града и мисля, че преди две години бяхме там, имаше малък парк и някакъв ресторант.

# 291
  • В къщурката на хълма на феите
Благодаря, Загорка е езерото близо до един мол, нали така? Гледах картата на града и мисля, че преди две години бяхме там, имаше малък парк и някакъв ресторант.
съвсем вярно Simple Smile

# 292
  • Стара Загора
Кои са най-близките екопътеки наоколо?

# 293
https://opoznai.bg/view/ekopateka-pateka-prez-vekovete-buzovgrad
Това е  най близката, която аз знам.

# 294
Здравейте мами от Стара Загора, ще ходим на гости на пра баба за една седмица и искам да ползвам някоя от частните кухни. В Хепи бебе ми искат бележка от ЛЛ за алергии, а ние потегляме днес и няма да мога да извадя такава. Можете ли да ме насочите към частни кухни?

Благодаря.  Hug

# 295
ами те частните са две само /ако не се е появила още някоя междувременно/ - Хепи Бейби и Туити .. доколкото знам Хепи Бейби е по-добрата от гледна точка на разнообразие на менюто и доставка .. за жалост не мога да помогна повече ..

# 296
  • Стара Загора
Не знам защо се счита, че Хепи Бейби е по-добрата, тя е по-скъпата, а и доставката се плаща отделно 0,70 лв. Аз взимам от Туити повече от две години, но и там за официално записване ще ви искат акт за раждане и бележка от лекар, все пак и тях ги проверяват, не само другите. Вариантът е някое познато дете да поръчва по едно меню повече и да ви го дава.

# 297
  • тук, на мястото си
Здравейте!
 Бихте ли ми препоръчали добър стоматолог - хирург в Стара Загора.

# 298
Не знам защо се счита, че Хепи Бейби е по-добрата, тя е по-скъпата
наистина малко лаишки казах каквото съм чула от познати, аз лично ползвам държавната кухня ..

Бихте ли ми препоръчали добър стоматолог - хирург в Стара Загора.
доколкото знам само Хараланов в Тракия, но той идва в определени дни, защото работи и в Пловдив ..

# 299
Добър детски зъболекар ми трябва, търпелив. Малката има малка дупчица на зъба. Проблема е, че се съмнявам да даде да й го направят, затова и търпелив търся.

Общи условия

Активация на акаунт