Как да се обличаме по време на студ?

• 63 299
  • 571
  •   1
Отговори
# 165
Стари вълнени чорапи/терлици ,моята баба слагаше ,и на мен също са ми слагали като много малка-против пързаляне,не толкова заради студеното.Но на сух сняг не знам защо.
Откъде се купуват тези неща против пързаляне?Не терлиците де Simple Smile

# 166
Откъде се купуват тези неща против пързаляне?
Брат ми ги е купувал за баба и дядо. Мога да го питам утре, ако до тогава не получиш отговор.  Peace

# 167
  • България-Швейцария
За тези с лошо оросяване и студови алергии единственият вариант е да си облекат автомобила.
Няма друго решение и лечение.
Докато мръзнех по спирките ръцете си ги виждах нормални чак напролет, а не съм от тежките случаи, сестра ми например беше много по-зле.
Откакто е шофьор вече не е.

# 168
Не ми говори за спирки. Спомням си, как веднъж в Москва чаках тролея, и все го нямаше и нямаше, и  уж не бях далече от вкъщи, само 3 спирки, но дълги, нямах сили да вървя, носих някакъв багаж, а краката си вече не усещах. И никакво такси не минаваше. А там не е както тук, да извикаш такси и да дойде след 4 минути, най- малко половин час ще чакаш, а може и да ти се обадят след 40 минути за да кажат, че няма да дойде...

# 169
Ice Queen,не ми е късно утре,питай моля те ,че съм като крава на лед.И апрески ще потърся -много ми е полезна темата Simple Smile

# 170
Като напишеш "протектори против пързаляне" ще ти излезнат много такива, например, в Базар. Бг се продават. Но бях изненадана, че цената им най- малко 15 лв, мислих, че са по- евтини.

# 171
От магазин на Матстар съм купувала зимни обувки, тип планински, до глезените, но на подметката отдолу има възможност да се монтират допълнително метални зъбци при сняг и лед. Дала съм ги на майка ми да е стабилна, засега е доволна, иначе се страхува да излиза. Погледни и за такъв вариант. В немските магазини също съм чувала за подобни предпазители.

# 172
nar4eto,пробвах в Базар.бг,но открих само някакви 'котки'за 37 лв.Не знам дали стават.

# 173
  • Пловдив
nar4eto,пробвах в Базар.бг,но открих само някакви 'котки'за 37 лв.Не знам дали стават.
Стават, това е против хлъзгане. Ако можеш да понесеш външния им вид. Потърси и с "котки", има по-евтини модели.

# 174
 Нямам голям избор.Обувките ми-високи кецки,боти с платформа, не са много евтини и са естествена кожа-ако наистина стават за тях,ми е най-бюджетният вариант .
Ще потърся пак,Благодаря.
Rumcajs,и за такива ще погледна в сайта на Матстар,Мерси много Simple Smile

# 175
# 176
  • Варна
Наскоро имаше в Лидъл такива неща за обувките.....
Аз си имам апрески и си карам с тях в големия сняг ,когато не шофирам.....
Иначе като съм с колата не се навличам ....добре ми е... По-принцип съм зиморничева..

# 177
По темата:  Laughing
https://www.facebook.com/www.cazin.net/videos/10154871692950996/

# 178
  • България-Швейцария
Коментарите къртят Mr. Green
Но в интерес на истината за лед нито обувки, нито гуми са измислени.
В утъпкан сняг, дори и леко замръзнал, с подобни ботуши се издрапва, но с равни и без грайфер като нищо може да се претрепеш.

# 179
  • София
Тези ботуши не са ли служебни? На мен подобен ток и платформа отпред ми предизвикват само една асоциация.

Общи условия

Активация на акаунт