Връзка от разстояние

• 14 218
  • 254
  •   1
Отговори
# 150
Гоуст, нещо много лично ги приемаш нещата, да не си на 40 и живеещ с мама, та така самоотвержено скачаш да браниш тази... странна форма на дистанционна връзка?
да

# 151
  • MI
Гоуст, нещо много лично ги приемаш нещата, да не си на 40 и живеещ с мама, та така самоотвержено скачаш да браниш тази... странна форма на дистанционна връзка?
Аз вече го питах да не е той момъка, но не отговаря.  Crossing Arms

Никой не е притискал авторката за каквото и да е, камо ли пък да обяснява защо е решила да живее с мъж, неотговарящ  на нечии критерии. Всички й казахме едно и също - две години са много време, има и няколко червени лампички, не губи повече време и му кажи ти какво искаш. Тя се засегна че не разбираме голямата им любов защото сме злобни и нещастни с мъжете си.  Crazy Като не искаш да получиш честен съвет, по-добре не питай.

# 152
Аз никога, повтарям никога не съм канила гадже, сериозен приятел или мъжа ми у майка ми с преспиване.
Няма точна причина, предполагам просто някакво неудобство може би. Така го усещам, а родителите ми са нормални хора, свестни, просто на мен не ми е било ок. Винаги съм преспивала у тях, те у дома не.
Затова мисля, че не е задължително майка му да е вещица някаква, може той така да е пожелал. Не е кой знае какъв проблем.

# 153
  • MI
Скрит текст:
Аз никога, повтарям никога не съм канила гадже, сериозен приятел или мъжа ми у майка ми с преспиване.
Няма точна причина, предполагам просто някакво неудобство може би. Така го усещам, а родителите ми са нормални хора, свестни, просто на мен не ми е било ок. Винаги съм преспивала у тях, те у дома не.
Затова мисля, че не е задължително майка му да е вещица някаква, може той така да е пожелал. Не е кой знае какъв проблем.
А нормално ли ти се струва тя на 30, той на 40 и никога да не са оставали да спят у дома на единия и все да обикалят по "неутрални места"? На мен не.

# 154
Всъщност, най-ненормалното е, че за 40 години този мъж не е имал сериозна връзка, преди да срещне авторката. Няма да коментирам сериозността на тяхната връзка.

# 155
Никой не казва, че майка му е вещица, а че е голям човек, който все още се чувства напълно зависим и не смее да се отдели, няма свой живот. Все пак преди 22 г. е станал пълнолетен, много е.
Може друг да го устройва, мен ме плашат такива хора.

# 156
А нормално ли ти се струва тя на 30, той на 40 и никога да не са оставали да спят у дома на единия и все да обикалят по "неутрални места"? На мен не.
Вече писах, че темата не е за това кое е нормално за теб или някой друг.

Скрит текст:
Аз вече го питах да не е той момъка, но не отговаря.  Crossing Arms
Приех го като шега, но ако е сериозен въпрос ще отговоря: не съм любимият на авторката, нито я познавам.

Скрит текст:
Никой не е притискал авторката за каквото и да е, камо ли пък да обяснява защо е решила да живее с мъж, неотговарящ  на нечии критерии. Всички й казахме едно и също - две години са много време, има и няколко червени лампички, не губи повече време и му кажи ти какво искаш. Тя се засегна че не разбираме голямата им любов защото сме злобни и нещастни с мъжете си.  Crazy Като не искаш да получиш честен съвет, по-добре не питай.
Тя помоли да не съдите някого, когото не познавате лично и не всички се съобразиха с това.

# 157

А какво ще постигне като проведе супер спешния и важен разговор с него ? Тя сама каза, че се притеснява да не го уплаши и да загуби и това, което има досега. Отстрани е лесно - говори с него, той се скатава, добре, вярно е, не предприема нищо, но поне преди да проведе разговора трябва и да е подготвена за лош край. Нещата са кантар: дали това положение толкова й е дотегнало, че да рискува да го загуби ?

# 158
А ако запази статуквото какво печели - несигурност за себе си и за детето си, все по-задълбочаващо се чувство на неудовлетворение, което скоро ще прерасне в разочарование, самота в дните от седмицата, когато не е с него. Освен това губи възможност да срещне друг мъж, който ще е готов на истинска връзка и защо не на още едно дете.

# 159
Никой не казва, че майка му е вещица, а че е голям човек, който все още се чувства напълно зависим и не смее да се отдели, няма свой живот. Все пак преди 22 г. е станал пълнолетен, много е.
Може друг да го устройва, мен ме плашат такива хора.
Предполагаш, че е така, всъщност не знаем Защо живее с майка си, може да е по финансови причини, може за да й помага, може да не вижда смисъл да живее ня къде сам и да няма една дума с кого да си каже.
Ако си права и не е достатъчно зрял, мисля си че и в други аспекти би се държал така незряло. Например детето е болно, той не пита как е то, ами коментира : Е, жалко, значи няма да излизаме довечера.. нещо такова.
Авторката пише, че е грижовен и отговорен, според нея разбира се.

# 160
  • MI
А какво ще постигне като проведе супер спешния и важен разговор с него ?
Скрит текст:
Тя сама каза, че се притеснява да не го уплаши и да загуби и това, което има досега. Отстрани е лесно - говори с него, той се скатава, добре, вярно е, не предприема нищо, но поне преди да проведе разговора трябва и да е подготвена за лош край. Нещата са кантар: дали това положение толкова й е дотегнало, че да рискува да го загуби ?
Правиш ли разлика между разговор и поставяне на ултиматум?! Аз поне я посъветвах за спокоен и цивилизован разговор, от който да разбере той как вижда нещата. От ултиматуми и плашене полза няма. А ако е толкова страхлив, че и от цивилизован разговор да се стресне и да избяга, какви очаквания за в бъдеще може да има тя към него?! Наистина не ми го побира главата.
Вече писах, че темата не е за това кое е нормално за теб или някой друг.
....
Приех го като шега, но ако е сериозен въпрос ще отговоря: не съм любимият на авторката, нито я познавам.
.....
Тя помоли да не съдите някого, когото не познавате лично и не всички се съобразиха с това.
Да, шега беше въпроса, но прекалено лично приемаш темата, което е странно.  Peace Темата я пусна авторката с искане за съвет. Не виждам как някой може да даде съвет непречупен през неговия собствен опит. А опита на почти всички ни казва, че има няколко червени лампички, т.е. предупреждение за възможни проблеми. Дали те са реални няма как да знаем, но да си затваря очите пред възможността да съществуват не ми се струва много интелигентно.

# 161
Предполагаш, че е така, всъщност не знаем Защо живее с майка си, може да е по финансови причини, може за да й помага, може да не вижда смисъл да живее ня къде сам и да няма една дума с кого да си каже.
Ако си права и не е достатъчно зрял, мисля си че и в други аспекти би се държал така незряло. Например детето е болно, той не пита как е то, ами коментира : Е, жалко, значи няма да излизаме довечера.. нещо такова.
Авторката пише, че е грижовен и отговорен, според нея разбира се.
Ако майка му от 40 годишна е била болна, и той е поел гледането й, тя щеше да да го поясни още в първия пост.
А по финансово причини 20 и повече години да не може да се отдели - не съм материален човек, но това граничи с пълна безотговорност, което не е + към качествата му.

А ако запази статуквото какво печели - несигурност за себе си и за детето си, все по-задълбочаващо се чувство на неудовлетворение, което скоро ще прерасне в разочарование, самота в дните от седмицата, когато не е с него. Освен това губи възможност да срещне друг мъж, който ще е готов на истинска връзка и защо не на още едно дете.
Именно. Това не е живот.

Ghost, какво стана, не  намери такива постове, нали  Laughing

# 162
Говорейки за материалното, жена на 30 и мъж на 40 (който е имал цялото време само за бачкане и развитие) трябва да могат да извадят някакви пари за първоначална вноска за ново жилище и да могат да плащат ипотечен кредит. Би трябвало до 6 мес. да могат да се изнесат и да изградят домакинство.

# 163
Да, шега беше въпроса, но прекалено лично приемаш темата, което е странно.  Peace
лично приемам налагането на едно мнение над друго и квалификациите

Ghost, какво стана, не  намери такива постове, нали  Laughing
не, просто прочети на кого съм отговорил в темата и как

# 164
Точно защото си направих труда да прочета темата.
Доста трезви мнения, без никакви съвети - зарежи го, разкарай го и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт