Връзка от разстояние

• 14 259
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
  • MI
Мис М, не ти се подиграваме, ти скачаш като ужилена при всяко не чак толкова ласкаво мнение за възлюбления.  Simple Smile Да, сбъркала си с тези изказвания и определено трябва да си изясниш той какво мисли по въпроса. Дали те има за добър приятел с екстри или иска да си неговата жена.  А и между "влюбен съм" и "искам да рискувам комфорта си за да съм точно с този човек" има път за извървяване. Особено като връзката е от разстояние и при всички положения поемаш по-голям риск - смяна на жилище, град, работа или поемане на отговорност за избора на другия човек да направи тези промени.

# 76
  • Варна
Две години ми се вижда абсурдно дълго време за 30-40 годишни хора още да не са предприели крачка за нещо повече от срещи 1-2 пъти седмично. Да сте на 17-18 да, но възрастни хора... Това просто не е сериозна връзка, поне по моите критерии, все едно как те кара да се чувстваш.

# 77
miss_m, eмоционално отговаряш, а си поискала съвет, който не винаги е погалване с перце. За съжаление, света е шарен и такива истории има, че свят да ти се завие. Тук сме основно жени, всички сме или сме били влюбени, просто е добра възможност да видиш малко трезви мнения отстрани, защото ти си в тази история и малко или много мислиш пристрастно.
На мен също ми светва лампичката при казаното до тук. И аз имах един такъв ухажор, 10 години ни е разликата в негова полза. Аз съм без деца..Харесвах го много, но той имаше приятелка, уж много искаше да е с мен ама така и не посмя да се раздели. Забележи, че НЕ живееха заедно. Той си живееше с мама  ooooh! Сега се чудя къде ми е бил акъла!!! Гаджето му би шута в един момент и той сега търчи след мен ама няма да стане. Не си представям себе си с едно 40 годишно чиче, който до този момент няма ни деца, ни нещо сериозно. Страх от обвързване е за емоционално незрелите хора, а мъж, с който мислиш за семейсвто и деца не би следвало да е такъв.

Пиша ти това не защото искам да се заяждам. Давам пример. Ти сама познаваш човека. За мен най-удачния вариант би бил да заявиш в прав текст намеренията си. Да покажеш чувствата си..и каквото сабя покаже. Ако мънка или не е готов..ще си знаеш!  Hug

# 78
Е, щом помага и участва, значи ситуацията е по-добре отколкото на пръв поглед. Тогава наистина е редно да поговорят. Не всеки умира за брак, но това не значи, че няма да го направи за любима жена.

# 79
Казваш, че човекът не е имал сериозна връзка и явно е егрен.  А на колко години е? Може би е твърде млад, за да мисли за обвързване?

# 80
Казваш, че човекът не е имал сериозна връзка и явно е егрен.  А на колко години е? Може би е твърде млад, за да мисли за обвързване?

На 40 е

# 81
Оо, тогава той никога няма да се реши. Може би е зодия Водолей. Simple Smile

# 82
около мен е пълно с 40 годишни твърде млади Simple Smile)) това е мъжът на новото време. 40 годишният младеж Simple Smile) на някои хора "става" ли им, са твърде млади за обвързване.

Случаят не е такъв разбира се, просто направих асоциация с някои хора около мен.

# 83
Тъжно, но факт..Не казвам, че трябва да се множим на годините на циганите, но на 40 години да живеят с мама и да не могат да поемат отговорност за нищо е жалко.

# 84
Какво работи това съкровище? Защо не му позволява да се изнесе?

# 85
Ох, нещата стават все по-"красиви".....стар ерген на 40 години, живее с мама, нерешителен, чувствителен....
Забрави "и луд по авторката", въпреки че има страх от обвързване.   ooooh!

# 86
  • София
Две години ми се вижда абсурдно дълго време за 30-40 годишни хора още да не са предприели крачка за нещо повече от срещи 1-2 пъти седмично. Да сте на 17-18 да, но възрастни хора... Това просто не е сериозна връзка, поне по моите критерии, все едно как те кара да се чувстваш.
Всъщност, аз я разбирам.
При тежък развод жив мъж не искаш да видиш, какво остава да мислиш пак за съжителство?
Тя е на 30, за къде толкова да бърза?
2 пъти в седмицата ангажирана приятно и през останалото време свободна да обърне внимание и на себе си, и на детето, и каквото още реши- какво лошо има?

# 87
Виж, авторке, може да ти звучи като клише, но любовта изключва страха от обвързване.
Поговори си с него открито и без страх, без заплахи, но му покажи, че не искаш повече да живеете така. Всичко това, което си го разказала и написала на нас, му го кажи. От там насетне изходите са два. И според мен е трябвало за направиш това още преди година.
Успех!

# 88
Освен това 40 годишните живеят при мама, не защото не могат да живеят сами, а защото мама има нужда от тях -  това е най-често срещаното  обяснение на старите ергени,  които  прикриват неуправната си и  вече закостеняла  същност, с алтруистични мотиви. Так, че внимавай и за това в един  бъдещ, сериозен разговор. / е,освен ако не си готова да се грабнете с детето и да заживеете при...   мамата /

# 89
Всъщност, аз я разбирам.
При тежък развод жив мъж не искаш да видиш, какво остава да мислиш пак за съжителство?
Тя е на 30, за къде толкова да бърза?
2 пъти в седмицата ангажирана приятно и през останалото време свободна да обърне внимание и на себе си, и на детето, и каквото още реши- какво лошо има?

Ама, тя иска съжителство. Той се дърпа.

Общи условия

Активация на акаунт