Връзка от разстояние

• 14 244
  • 254
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не мога да си представя да имам 2г връзка с човек  и да се виждаме 2пъти седмично. Виж, ако е само сексуална го разбирам, ама като слушам авторката тя май е хлътнала, а господинът и пет пари не дава. Имам въпрос:  Той познава ли детето ти? Или по-скоро то познава ли го?
А семейството ти?

Какво толкова много и уникално прави за теб с 2 срещи седмично? Може ли примери?
Ти имаш ли човек до себе си?Не знаеш ли какво означава да се чувстваш обичан,желан и специален?Трябва ли да влизам в подробности?Предпочитам да съм с него 2 пъти в седмицата и да се чувствам така,отколкото 7 дни заедно и да съм нещастна или самотна.

А случайно да знаеш, че има и трети вариант - любящ втори баща за детето ти, стабилен и любвеобилен партньор до теб и може би общо дете

# 61
Всъщност това е единственият вариант, другите са глупости и губене на време. Докато се шматкаш с тоя, губиш истински хубавите мъже.

# 62
На мен ми е интересно, въпросния господин, общува ли с детето? Тия срещи 2 пъти седмично, определено ми става ясно за какво са...

ОХ'АМАН, абсолютно права си!
Общува с детето,познава и родителите ми.Срещите ни не са само за иху-аху

# 63
И аз искам примери на тези велики дела, които мъжа е направил за авторката при тази конфигурация с двата пъти седмично.

Ако иде реч за романтични жестове в стил серенада под балкона, романтични писма и легла, обсипани с рози, аз се изнасям от темата.

# 64
  • София
Всъщност това е единственият вариант, другите са глупости и губене на време. Докато се шматкаш с тоя, губиш истински хубавите мъже.

А, точно!
Между другото си на 30г, не на 39. А повярвай ми, има голяма разлика в полза на гореизказаното

# 65
мис_м, ти искаш ли помощ от него, помага ли ти той за нещо конкретно в живота и бита? изключвам усещанията за специалност.

# 66
Ти познаваш ли негови близки? Да не се окаже, че си има full-time семейство, а при теб да е само за "усещанията за специалност". Звучи гадно, но покрай моя развод прочетох доста невероятни, но истински истории..

# 67
Общува с детето,познава и родителите ми.Срещите ни не са само за иху-аху
Идва на обяд и/или вечеря при родителите ти?

# 68
  • MI
Ти имаш ли човек до себе си?Не знаеш ли какво означава да се чувстваш обичан,желан и специален?Трябва ли да влизам в подробности?Предпочитам да съм с него 2 пъти в седмицата и да се чувствам така,отколкото 7 дни заедно и да съм нещастна или самотна.
Авторке, мислех да не пиша повече, но след този ти пост не мога да се сдържа. Очевидно си много влюбена и каквото и да ти кажем, няма да ни повярваш, но да пробвам. Има много връзки, в които се чувстваш обичан,желан и специален всеки божи ден. Всъщност при здравословните връзки е така. Очевидно имаш много лош опит с бившия ти мъж, но това не значи че трябва да се примиряваш с малко сега. Защото за един уикенд извън дома всеки може да е прекрасен, всеки може да е идеален. Трудното е да караш човек да се чувства обичан и специален и като се гледате 7 дни в седмицата и знаеш от кои храни получава газове например и миришат ли му краката.  Laughing Много идеализирано гледаш на младежа, не казвам че е лош, а просто че не е направил нищо необичайно добро и дори всъщност не е направил още нищо наистина значимо като например да си рискува комфорта заради теб. Като го направи, тепърва ще видиш дали е чак толкова прекрасен, идеален и необикновен. Засега си остава един нерешителен човек на средна възраст със страх от обвързване, може би малко романтичен и със сигурност каращ по най-малкото съпротивление. До доказване на противното.

# 69
Прочетох, че познаваш майка му и си ходила у тях поне 2 пъти...Изключвам да има жена с деца  Crazy

# 70
Кой говори за серенади,за легла от рози и други глупости?Айде стига вече,вие май ме взехте на подбив.Съжалявам,че изобщо побликувах темата.Но като чета назад май не съм изяснила нещо много съществено.Ние се запознахме случайно,в период от живота ми,когато най-после се бях съвзела от развода и вече исках пак да живея.От началото и двамата си казахме,че връзката ни няма да е сериозна и двамата не искаме обвързване.С течение на времето стана ясно,че няма да се виждаме само за секс,че наистина се харесваме,обичаме и уважаваме.Мисля,че може и аз да съм допуснала грешка с изказвания,че не бива човек да се жени,но това беше провокирано от страх от моя страна да не се повтори първия ми брак и един вид самозащита.Просто с течение на времето осъзнавам,че вече съм се отърсила от тези страхове и задръжки и може и аз да поискам отново да се обвържа сериозно.Човекът,с когото съм сега ми е помагал много,включително и материално без аз да го моля.При споменаването на най-малкия проблем винаги е до мен и ме подкрепя и помага с каквото може.Ето защо аз започнах да се замислям за нещо повече,и то от скоро.Иначе се чувствам комфортно в тази връзка,но смятам,че би могла да се развие в нещо повече.Относно "примери на тези велики дела, които мъжа е направил за авторката при тази конфигурация с двата пъти седмично" - няма да коментирам

# 71
Както и сама каза - трябва да говорите  Peace

# 72
Пак ще поискам примери, конкретни, за да преценим дали наистина полага усилия, за да помогне или просто прави нещо малко и лесно, а на теб ти се струва голямо.

# 73
  • Варна
Малко се изясниха нещата. До теб е и ти помага винаги с каквото може, а не се сеща за живот заедно, защото ти си му развързала ръцете още в началото с изявлението си против брака. Той не чете мисли и няма как да знае, че твоето становище междувременно е променено. Все пак и аз мисля, че няма да се получат нещата. Ако той искаше нещо по-сериозно от теб нямаше да чака знак, че си променила мнението си, а щеше направо да го поиска. Не ще човека обвързване, а по какви причини той си знае.

# 74
Кой ги кара да се женят... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт