Връзка от разстояние

• 14 201
  • 254
  •   1
Отговори
# 45
По-скоро се питам дали да го постресна малко  Mr. Green
Изчерпаха ли се интелигентните варианти на действие?

# 46
По-скоро се питам дали да го постресна малко  Mr. Green
Изчерпаха ли се интелигентните варианти на действие?
Защо ми се струва,че се заяждаш и забавляваш на мой гръб?

# 47
Авторке, кажи му в прав текст, че искаш да заживеете заедно, да имате общо домакинство и общо дете, като ще се грижите и за твоето. Че искаш да сте отделно от майка му и твоите родители, сами да си поемете разходите и издръжката за това. Мисля, че е достатъчно стряскащо. Ако се стресне и избяга, приеми, че си се отървала и следващия път бъди по-внимателна. Ако пък се съгласи, действайте смело.

# 48
miss_m,

Той ако е искал, отдавна щяхте да живеете заедно. Да не мислиш, че той не е наясно ти какво искаш?

Дали ще го стреснеш? : Ще ти каже, че така вие (му) е добре и да продължавате 'връзка' от разстояние.

Ако го натиснеш, ще прекрати 'връзката' ви.

# 49
# 50
Авторке, кажи му в прав текст, че искаш да заживеете заедно, да имате общо домакинство и общо дете, като ще се грижите и за твоето. Че искаш да сте отделно от майка му и твоите родители, сами да си поемете разходите и издръжката за това. Мисля, че е достатъчно стряскащо. Ако се стресне и избяга, приеми, че си се отървала и следващия път бъди по-внимателна. Ако пък се съгласи, действайте смело.
Да, така и ще направя

# 51
2 години са много време и са достатъчни да се реши или да не се реши един 40 годишен мъж за обвързване.

Според мен, трябва не да го притискаш или да го стряскаш, а да заявиш желанията си директно, да го попиташ той как вижда нещата, и ако не е готов на обвързване, ти трябва да си готова да се разделиш с него. Така дефакто той нищо не прави за теб, получава само удоволствие, но не е поел отговорност и не проявява грижи.

Два града не е връзка от разстояние и не е такъв голям проблем, стига да има ясни приоритети. Хората се събират от различни континенти. Трябва да говорите и основното е да решите проблемите с работа + жизнено пространство.

# 52
Какво толкова много и уникално прави за теб с 2 срещи седмично? Може ли примери?

# 53
Аз подобен тип връзки на тези години не ги намирам за "сериозни"  Tired
Той човека е за иху-аху....Как и с какво присъства в живота на авторката....

# 54
Какво толкова много и уникално прави за теб с 2 срещи седмично? Може ли примери?
Ти имаш ли човек до себе си?Не знаеш ли какво означава да се чувстваш обичан,желан и специален?Трябва ли да влизам в подробности?Предпочитам да съм с него 2 пъти в седмицата и да се чувствам така,отколкото 7 дни заедно и да съм нещастна или самотна.

# 55

при това майка с деца...тоест жена, чийто битов живот и без това е по-труден и има нужда от повече помощ от една бездетна жена.

Абе нещо много нахитряха тия мъже. Лошото е, че отстрани лесно се вижда, но не и когато имаш чувства към човека.

# 56
Ти имаш ли човек до себе си?Не знаеш ли какво означава да се чувстваш обичан,желан и специален?Трябва ли да влизам в подробности?Предпочитам да съм с него 2 пъти в седмицата и да се чувствам така,отколкото 7 дни заедно и да съм нещастна или самотна.

Това ли са само трите възможности според теб:

1/ 2 дни в седмицата заедно и да се чувстваш обичана, желана и специална;

2/ 7 дни заедно и да си нещастна;

3/ самотна?

# 57
На мен ми е интересно, въпросния господин, общува ли с детето? Тия срещи 2 пъти седмично, определено ми става ясно за какво са...

ОХ'АМАН, абсолютно права си!

# 58

Имам, разбира се- взе ме бързо, изнесохме се, имаме общи деца. Не сме се чакали с години.

Сори, ама романтичните малки жестчета не са "много". Ти си с дете.  Не можеш да си позволиш да си завъртиш главата и да си променяш живота за такива дреболии. С дете вече се търси друг вид връзка, не просто някаква емоционална терапийка. За тази цел са тренировъчните връзки между развода и следващата сериозна. Ти имала ли си тренировъчна връзка? Май не. Съветвам те тази да я пишеш тренировъчна и да тръгнеш да търсиш истински мъж.

Ти самоуважение имаш ли? С две срещи на седмица- обичана и специална? Айде моля ти се. Трябва много повече. От една възраст нагоре с романтичност и мило поведение мъжете прикриват други личностни дефицити. Представи си ситуацията без аху-ихуто: ще се изтърпите ли? Ще може ли да финансирате начинанието? Ще издържи ли романтиката на атаките на маминка?

А, и възрастовата разлика...ще почне да личи скоро. 40+ не прощава. Говоря от опит.

# 59

при това майка с деца...тоест жена, чийто битов живот и без това е по-труден и има нужда от повече помощ от една бездетна жена.

Абе нещо много нахитряха тия мъже. Лошото е, че отстрани лесно се вижда, но не и когато имаш чувства към човека.
Именно,отстрани се вижда и по-добре,и по-обективно,но понякога е и доста субективно и никой не е в обувките да другия,нали така?

Общи условия

Активация на акаунт