Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 4
Здравейте и от мен !
Аз също като авторката на постта се колебая дали да си осиновя дете .  За това и си позволоих да се влключа. Но причината е, че ме притеснява  факта ,че няма на кого да разчитам  на роднини близки и т.н. и не съм убедена,че ще мога да се справя финансово. Още съм във фаза решение.
На 40 съм  нямам партньор, /ка имам хормонални проблеми повече от 2 години. И това ми пречиза правене за опити за инсеминации и така..  Но в същото време желая много да имам дете.
Но си мисля относно изказванията  първо мъж ,семейство....та, ако след време  си намери партньор и с дете и без дете ще я вземе стига мъжът до нея да я обича.
Напълно подкрепям мнението на vanibo.

# 31
  • Мнения: 1 366
Мари, доколкото знам самотни жени могат да кандидатстват пред Фонда за асистирана репродукция за финансиране на 4 инвитро процедури. Проучи този въпрос и не губи време, защото пределната възраст е 43 години. Не пишеш какви са твоите хормонални проблеми, но ако не си с диагноза, която Фондът не финансира, можеш да кандидатстваш и да направиш 4 инвитро процедури с донорска сперма. Очевидно в твоя случай инсеминацията няма да помогне, но пък затова са инвитро процедурите.
Желая ти успех!

# 32
  • Мнения: 436
Мари, ако нямате близки и роднини на които да разчитате е доста трудно да се грижите за дете. Независимо дали е ваше или ще се решите на осиновяване.  Незнам какъв съвет да ви дам, но ако поне имате партньор ще е малко по-лесно.
Ние сме семейство и пак без помощ ни е трудно. Но се борим ...

# 33
  • Мнения: 4
Благодаря за инфото  Nataka ще се поинтересувам за този фонд ,въпреки че нямам определена диагноза един доктор казва ранен климакс друг ,че проблема ми е от восикия пролактин ,  вече една година пия лекарства за висок прплактин и
успоредно с това и за щитовидната жлеза ,имаше ефект до определен период ,но сега пак нещата са хаос ,(въпреки че не съм спирала медикаментите.)луда работа. Благодаря 😊

# 34
  • Мнения: 4
Благодаря и на Пипи Мипи😊. Трудно е знам като се има впредвид ,че финансите са само една част на нещата. Но пък от друга страна времето си минава.

# 35
  • Мнения: 1 366
Мари, ако е ранен климакс, не губи повече никакво време. Изследвала ли си ФСХ и Антимюлеров хормон? Те, особено последният е показател за състоянието на яйчниковия ти резерв.

# 36
  • Мнения: 4
Изследван е ,работата е там ,че не могат да ми кажат със сигурност. Един едно ,друг друго. Сега пак по доктори.😕

Общи условия

Активация на акаунт