Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, понеже чувам, че говорите за мултифункционалния уред на Филипс, днес ми изскочи във фейсбук ето тази оферта, ако на някой ще му влезе в употреба, може да се възползва. Не знам колко е оригиналната цена, но тази ми се струва ок:

https://www.facebook.com/zamenimama/posts/1809699922581193
Много добра оферта е! Аз обаче поръчах предния модел, защото имаше по-добри отзиви, а и не ми трябват опциите замразяване/подгряване.

Пристигна ли ти гризалката?

# 196
Пристигна, Кристи. Харесва му на малкия, за сега като дрънкалка я ползва, а не толкова като гризалка, ама скоро ще си координира движенията.

# 197
Браво на детето Heart Eyes

# 198
Ели, не мога да се ориентирам. Ако искам да го поръчам как да стане?

# 199
Тези който сте на АМ горе-долу за колко време изяжда яденето?

# 200
  А  по въпроса за носталгията по миналата година - последния ми цикъл беше на 13 януари - вече година не ме е навестявал. Има ли някоя от вас, която още чака? То вярно че кърмя, ама все пак.... newsm78
И на мен последният ми цикъл беше на 18.01.2016г. и все още не ми е дошло. Аз също кърмя, но само през деня от 6 до 22 часа. При мен обаче през няколко дни се появява розово течение може да е един или два пъти през деня и след това пак пауза. На някой случвало ли му се е такова нещо?  Възможно ли да е от хормоните?
А да спомена, че имам микро аденом на хипофизата.

# 201
Ели, не мога да се ориентирам. Ако искам да го поръчам как да стане?

Лид, предполагам, че трябва да им пишел лично съобщение за поръчка, както при повечето фейсбук страници за продажба. Аз лично не съм пазарувала още оттам, просто съм ги лайкнала и ми излизат известия като публикуват нещо. Според мен от чужбина ги вкарват нещата, като там са на по-ниски цени от тукашните продажни и затова идва и по-ниски цена на продукта.

# 202
Пффф ниее пак се храним по нощите, имах промоция няколко дни да се буди към 7-8ч, ама от вчера си иска манджата още в 4-5ч. Crazy.Ще си ядем така май до първи клас.

# 203
  • Sofia, Bulgaria
Откакто му увеличих яденето и не се буди през нощта Simple Smile много съм доволна, въпреки факта че аз ставам да се цедя...
Живея за деня, в който ще стане на 6 месеца и ще се свърши тая мъка с тая помпа. Сигурно прекарвам 3 часа на ден да точа кърма - не е човешко.
Имаше някакъв проблем с пратката на уреда за пюретата, дано дойде благополучно - нямам търпение да го пробвам Simple Smile
Иначе с цикъла нещата са зле (според мен де), защото имам по цял месец кафеникаво зацапване, най-вече след полов контакт. Живот и здраве в четвъртък ще ходя на преглед и ще говорим и за слагането на спирала

# 204
Привет мамчета аз няколко дена бях туш 😀 моя бебо беше толкова кисел и ревлив че просто не  е истина направо ме побърка.
Сега имаме голяма дилема вкъщи с ММ от работа му дават месец и половина отпуск което си е завидно за тук и много ни се иска да се приберем в БГ. Обаче времето е толкова лошо че незнаем как да постъпим. Много се притесняваме за бебо да би да се разболее... А сега ако не се приберем може би чак догодина ще имаме възможност. Много деликатно положение направо незнам. Много главоболия покрай бебчетата голямо чудо е, ще ми вземе  здравето това дете  Laughing

# 205
Краси, и моят е така. От два дни пак се буди в 4.00, като сега вилня до 7.00, поспа един час и пак на линия за манджа Crazy

Бени, не е ли рано за спирала?

Рафи, а оправи ли се детенце? Според мен, ако си дойдете, ще го доведеш на педиатър и ще го прегледат обстойно, което с оглед на скорошните ви притеснения, може да е добра идея.

# 206
  • Шоплука
При нас два дни яде в 4-5, два дни в 7-8, има си график госпожицата.
Бенни радвай се, че имаш кърма, за съжаление аз нямам.
Рафи не е толкова студено в БГ, мисля, че малко сред семейството си ще укрепнеш, бебо също ще го прегледат и ще сте по-добре.

# 207
Chuby, ти напредваш ли с лактацията или няма ефект?

# 208
И ние ядохме в 04 и е буден от 08, но не за да яде, а за да пръцка.  hahaha

# 209
Ние пък за първи път от доста време ядохме последно в 22 и се събудихме в 6:00, но не бързам да се радвам, защото при нас ден с ден ням

Общи условия

Активация на акаунт