Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Мажа с Дентинокс, той също съдържа лидокаин, както и повечето подобни гелове. Питах педиатърката дали може да се предозира, каза, че няма такава опасност.
Кристи, тия от Спиди вчера ги изтървах, че не бяхме у дома. Надявам се в понеделник да ми доставят гризалка. Твоето момче как реагира, има ли интерес към нея?

Момичета, аз да си призная съм на ръба Sad Нервите са ми много обтегнати. Малкият е в кофти ревлив период. Снощи ни протече бойлера, в гаранция е, но никой от сервиза на Теди не вдига. Сега сме без вода, защото сме спрели водата в целия апартамент, заради теча. Как ще се оправим с това бебе, не знам. Много ми е криво и се чувствам зле.

# 136
  • София
eli_dzh Има ли как да излезеш сама? Опитай си да осигуриш няколко часа навън, без бебока. Дори и вечерта да бъде, например с приятелка, когато малкият спи. Ще се отрази много зареждащо!  Hug

# 137
Роузи, благодаря ти. За съжаление няма начин как да изляза сама. Нямаме помощ отникъде, само с мъжа ми сме, а той в момента го играе водопроводчик и се опитва поне да сложи някакъв спирателен кран, та да може да си пуснем студената вода. Днес никой в сервиза на Теси не отговаря, чувствам се безсилна. Бебо вдигна температура над 38 градуса, отдавам го на зъбите. Дадох Панадол, нахраних го, поспя и я свали. Много се надявах свекърва ми да дойде уикенда, но на тях не може да се разчита, все са възпрепятствани, все са затруднени, все извинения намират. Само на картинка са го виждали това дете, а иначе големи баба и дядо се пишат, по снимки и фейстайм го гледат. Майка ми ще дойде другата неделя, дотогава трябва да устискам Sad

# 138
Мажа с Дентинокс, той също съдържа лидокаин, както и повечето подобни гелове. Питах педиатърката дали може да се предозира, каза, че няма такава опасност.
Кристи, тия от Спиди вчера ги изтървах, че не бяхме у дома. Надявам се в понеделник да ми доставят гризалка. Твоето момче как реагира, има ли интерес към нея?

Момичета, аз да си призная съм на ръба Sad Нервите са ми много обтегнати. Малкият е в кофти ревлив период. Снощи ни протече бойлера, в гаранция е, но никой от сервиза на Теди не вдига. Сега сме без вода, защото сме спрели водата в целия апартамент, заради теча. Как ще се оправим с това бебе, не знам. Много ми е криво и се чувствам зле.
Уф, милата Sad Като че ли я хареса, но с приучване - пъхам му я в ръцете и насочвам към устата. Хубавото е, че е лека и не е обикновена пластмаса, защото още има некоординирани движения и се удря чат-пат Mr. Green Но като цяло, съм много доволна. Благодаря още веднъж Heart Eyes
Нашият ревлив период би трябвало да започне на 19-и, тоооочно денят след ваксината Mr. Green Та се подготвям психически отсега.

# 139
  • София
eli_dzh Остави ги възрастните. Като не искат, не искат.

Разбери се с таткото. Или го вземай и отивай в най-близката сладкарница с някоя приятелка. Парче торта и топло кафе, разговор различен от температури, зъби, рев, памперси и каквото и да е било покрай бебето... вярвам, че ще свърши работа.

И ние сме сами. Сега са двамата на разходка  Laughing Тикнах го за първи път в раницата и с татко му са навън. Изхвърлиха боклука, изчистиха снега на колите, напазаруваха, че се и прибраха. Малкият заспал  Mr. Green Казах им, че е много рано и пак ги натирих навън  Mr. Green

# 140
Абе, кви са тия гризалки много ги хвалите, ако може да споделите с непросветените като мен.
Моя син си бапе ръцете, ама още нищо не държи, но да се подготвя с аксесоари от сега.

Това с мастиката като го прочетох реших, че някоя баба го предлага, а то лекар! Не знам кога обик овените лл ще.се научат да четат нова информация, а не да лежаг на стари знания от преди 30год. Най-вече педиатрите, гчедам масово си карат по старите начини и за захранване, за даване на вода, къпане и каквото още се сетите.

# 141
Chuby, това е агънцето.
http://m.emag.bg/muzikalna-pljushena-igrachka-cloud-b-spjashto-a … 303/pd/D08NLBBBM/
Cristi, ти даваше по 150 милилитра, нали? Ако да колко хранения имате на ден?
Ели, разбирам те напълно Hug просто се успокой. Аз откакто съм родила съм излизала 5 пъти, нямам една нощ без да ставам аз да го храня, дори и ММ да е стоял с него. Само двамата сме и вече съм на предела на силите си. Но гледам да съм спокойна заради детето. Бойлера ще го оправите още утре, сигурна съм.

# 142
  • Шоплука
Интересно е, от къде го купихте?
Ели има ги тези моменти, натрупва се и ти изпушват бушоните. Помага да поканиш приятели на гости, на раздумка. Това освежава. Бебето е една безпомощна душица без мама. Усеща безсилието ти и още по-уплашено се вкопчва в тебе, плаче и ти се завърташ в омагьосан кръг. Аз бях така, когато обаче започнах да каня гости, да говорим, се успокоявах. Най добре бях когато отидохме за седмица при майка ми, защото ни спряха тока. Толкова зле бях, че тя се уплаши за мен. Страшно много ми помогна с беба и аз се родих. Моето мега нервно и ревливо бебе също. Като се върнахме имах най-кроткото бебе на света. От тогава постоянно се боря за спокойствие, слушаме класическа музика, играем си, е няма такова щастие. Бамбина е невероятно спокойна и всичко е ок. Успокой се, това е най важното.

# 143
Със ставането нощем и ние сме така, само аз ставам и дежуря, през деня съм сама с нея и никой не ми помага,чат-пат ходим при майка ми и тогава излизам да свърша някоя работа и така се разнообразявам

# 144
Chuby, от емаг го поръчах.
Сега четох Сиърс и ми направи впечатление, че казва да си правиш няколко шишета мляко и да се съхраняват в хладилник до 24 часа.  Shocked А на мен ми казаха 30 минути и трябва да се изяде, иначе - в мивката.
Другото явно в чужбина има готови млека, продавани в консервени кутии. Такива тук няма или аз не съм виждала?

# 145
Cristi, ти даваше по 150 милилитра, нали? Ако да колко хранения имате на ден?
Да, като последното за деня е 180. Яде 4 пъти на ден, много рядко 5.

АМ не се държи повече от един час, след като е разтворено newsm78

# 146
Това май само в България го правим. Говорих с една приятелка в чужбина и тя на времето така е парвела - по няколко дози АМ и ги е съхранявала в хладилник. Ха ха
Не, че имам намерение да го правя.
Cristi, ние сме на 6 хранения. Но май е качил много малко. Притесних се, защото този месец е бил само на АМ. Но не мисля, че трябва да се храни на по-малко от 4 часа с тази доза, а да минавам на 180 хич не ми се ще. Все пак на килограми не е много, за да яде по толкова. Къде го слага това дете...не знам.

# 147
Като казваш много малко, колко е качил?  Simple Smile Моят също яде на четири часа, просто има дълга нощна пауза и затова се получават четири хранения. Днес примерно ще бъдат пет, защото в момента се събуди за манджа, а обикновено спи до 8.

# 148
  • Шоплука
Категорично не съм съгласна със Сиърс и това съхраняване на АМ в хладилник. Приготвям го непосредствено преди ядене и после в мивката. И ние сме като Кристи, сега извънредно яде, понеже се събуди от кашляне. Много я мъчат пустите сополи.
Момичета как се борите с тях? Вече ми се изчерпаха идеите.

# 149
Качил е 800 грама. Той нощно време парви една пауза от 6 часа и после още една от 5 часа, 5 часа и половина.

Общи условия

Активация на акаунт