Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 519
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Днес преди една година разбрах че съм бременна 💕💕💕
И аз, и аз Heart Eyes Направо го бях отписала този опит, направих теста само ей така и толкова силно ахнах в леглото, че събудих мъжа ми. Ех, спомени Simple Smile

# 646
  • София
Хаха Simple Smile) А аз се готвех за изследвания, беше ми първи цикъл след хистероскопия заради полип и теста го направих преди закъснението от нямане на работа  hahaha Бяхме се разписвали само веднъж новогодишно с ММ - никакъв шанс, общо взето  Grinning Имах един останал Престо, викам си - чакай да го махна, вече е отворен и на две години  Crazy да не ми стои така. Първата ми мисъл беше "егати, развалил се е от стоенето отворен" (е, първото ми чувство беше надеждата, ако трябва да съм честна)  
Момичета, ние трябва да направим темата на Октомврийките 2017  Heart Eyes такава вървеше традицията Heart Eyes Ер_ен, кажи им добре дошли  Heart Eyes или пиши ако не можеш, някой от нас да го направи  Hug bouquet

# 647
По отношение на излизането с количката, в Бистрица е честен само междуселския път за Панчарево, ама изчистен ьта лъснат и аз всеки ден я разхождам един час с количката. Шофьорите от колите как се пулят като ни видят - майка с количка на пътя! До къде я докарахме, вярвам, че един ден ще осъмна на снимка ил весницие за назидание на нацията - вижте хора, къде карат майките бебоците и политиците ще обещават как ще се чистят улиците. Ние сме на гости у баба, че ММ се мъчи да се разболее. В София, Надежда - лунен пейзаж, Аляска, нито количка, нито снегоход може да излази тук. Бамбина беснее на гимнастиката и ме зяпа въпросително - кога ще излизаме, и сега като не я изведа ще ми вгорчи животеца, усвоила е нови, по яки ревове, които ще изпробва върху моите нерви. Лицето не и го мажа с нищо и вече е чисто, преди като го мажех, беше постоянно в пъпки. Само го мия с преварена вода. Утре я възлагам на бабата да я кротясва и си бия камшика на фризьор и козметик барем да ми оскубе ФилипТотювские мустаци, че от мама ще стана тати Grinning

# 648
R_N вече е пуснала темичката за бъдещите мами октомврийки 2017

# 649
Бързак е тя  Simple Smile

# 650
Ма нещо в нея пишем само Октомврийски 2016 😁😁 айде дано скоро се разпишат бъдещи мамчета
 Абе ваще деца спът ли през деня? Мойта нещо неще я има 30мин я не....

# 651
Бамбина се наяде и подло заспа, аз лекомислено пратих бабата на пазар. Щом се хлопна вратата, тя мигновено се събуди и до сега оплаква клетата си бебешка съдба на не изведено бебе с количка. Единственото изкупление на този голям грях на майка и е да я дундурка на ръце или планира да се удуши с лигавника. Дундуркам си аз и си мечтая за пролетта.

# 652
Моето спи на пресекулки от по 15-30 минутки....

# 653
Тя и моята не спи, само разходката помага. След здраво дундуркане млъкна, метнах я на активната и легнах до нея на спалнята, с твърдото намерение да дремна и да и покажа кой е шефа. Гледа ме, гука и удря с юмруче пищящия слон, взема ли го, реве. Викам и - майче, бре на кой си се метнала такава проклетия, а тя се смее и ме сочи с ръчичка. Grinning

# 654
Момичета, писала и преди.  Вчера ни сложиха първите две ваксини (родени сме в края на месеца). Бебо поддържа Т 37 - 37,5 яде, заиграва се по малко. Знам, че е нормално, но кажете вие как се справихте. Колко време есе поддържа Т? Давахте ли лекарства за сваляне? позабравила съм,  а и по наше време нямаше информация. Забраних си да чета сега и да се вкарвам във филми.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 16:27 от Дъждовно време

# 655
До 38 т не се дава нищо, над 38 панадол бебе 0,5 мл.

# 656
Мдааа и мойта душа иска да е пролет, по цял ден ще сме на вън амаа увии още е студдд

# 657
Аз давах Нурофен над 38 градуса.

# 658
Да разкажа и аз, докато имам малко осигурено време от ММ. Днес зъболекарят ни върна. Каза, че много малко белее и опъва юздичката и да идем след 3 месеца на контрола, тогава ако е необходимо ще я пипаме.
Chuby, ядем по 150 милилитра през 4 часа максимум, понякога и през 3. Хубаво уригвам, правя и масажи заради газовете, но пак прави тези изпълнения с ръмженето, а си личи, че го тормози нещо в тези моменти.
През деня имаме поне една голяма дрямка от около час и нещо, иначе е кисел. Но докато се приспим е голяма хамалогия, само на челна стойка що не заставаме. Joy
И аз нямам търпение да се запролетява...казвала съм вече, но пак.......искааам навън... не обичам да стоя вкъщи.  Joy
Аз мия лицето по няколко пъти на ден с тампонче за грим, но не с преварена вода, а топла вода от мивката, заради повръщането ни. Само сутрин мажа с Адерма Крем Кокон или ако видя някое зачервяване или пъпка.

# 659
Лид колко хранения правите дневно и какви са ви мерките кг и ръст? Сравнявам инфо, че постоянно иска да яде, но не може 180 мл на веднъж, а яде пет пъти по 150 мл на 3,5 часа. Само бамбина ли е такава лакомия?

Общи условия

Активация на акаунт