Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 516
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Лид колко хранения правите дневно и какви са ви мерките кг и ръст? Сравнявам инфо, че постоянно иска да яде, но не може 180 мл на веднъж, а яде пет пъти по 150 мл на 3,5 часа. Само бамбина ли е такава лакомия?
Не ние ядем 7х120... И всеки път иска още и още

# 661
Chuby, и моят е така. Яде на вечеря 180 (даже снощи опука 210), а през деня 4 или 5 пъти по 150.

# 662
Чуби, и нашия яде 5х150мл., а ако се събуди и през ноща стават 6 яденета.

# 663
Моето яде през 3-3:30 часа. Яде я 120, я 150, всеки път различно изяжда.
Общо прави 6 хранения.
Помня, че с баткото минахме на 5, когато се захранихме на 6 месеца...

# 664
И мойто мише не изяжда по 180 рядко яде си 6 пъти по 120-150-160 мл. Днес се хранихме от 11 до 13 и едвам изяде 120 после без проблем изяде 150

# 665
Chuby, утре мога да ти кажа с точност колко тежим и колко сме на ръст. За килограмите предполагам, че се въртим около 6. Храним се по 6 пъти на ден, а когато сме направили 5 хранения се буди към 01, 02 през нощта, за да си вземе шестото хранене. Понякога го усещам, че иска и още мляко, но не давам, защото ми се струва много, утре ще питам педито дали трябва да давам повече.

# 666
Аз вече не го напъвам. Като спре и почне да се гяволи, махам шишето. Е, първо предлагам още три пъти, но не го държа един час с манджата.

# 667
Ние ядем по 6 пъти на 3 часа. Първият път рано сутринта суче, та не знам колко яде, не вярвам да е много. После продължаваме от шише - между 100 и 150 мл. Средно към 140 на ядене идва.
И аз като Кристи, предлагам един два пъти и спирам. Като не иска, нищо не може да го накара да яде...
Лид, сигурно не ви е много къса юздичката. Нас като ни видя, направо ни показа стола. Надявам се да си спокойна за юздичката Simple Smile

# 668
Kalla, не мога да ти опиша как си отдъхнах. Hug Благодаря ти отново за добрата препоръка за лекар. Свестен човек, не ни изряза просто за самото рязане. Само едно се чудя...защо в клиниката ми казаха да не слагам на гърда, че му е толкова къса юздичката и ако искам да кърмя само да цедя.... Thinking
Аз също като видя, че не иска повече мляко - спирам, иначе не съм го вдигнала още и се почват фонтаните.
А сутрин се събужда и вече чакам сам да започне да мрънка за ядене, което е след час, час и половина игра, защото ако предложа веднага хапва само 60-80 милилитра. Което означава, че прави по две  6 часови паузи. Това дали е нормално?

# 669
Явно малко и е, но през три часа като яде повръща.
Ще и давам повече и толкоз.

# 670
Chuby,ти по колко милилитра даваш и през какво време?

# 671
Поли, и за нас беше подарък за св.Валентин положителния тест.  Heart Eyes
 ...и моят цикъл още отсъства....
   Chuby,мислех си дали и загубата на теглото ти не е допринесла за спирането на кърмато.... newsm78 защото аз си се насилвам да ям и в дните, когато не успявам, давам по малко от АМ

# 672
Ние сме на 5 хранения по 180мл. От време на време го лъжа с по 150мл, но той се криви, като свършат реве за още. Знам, че е много, ама той си е лакомник голям и не се задоволява с по-малко. И продължаваме да имаме нощно хранене, няма оправия. Мисля си вече, че никога няма да го махнем Sad

# 673
През четири часа по 150,  понякога като не се буди нощем си остава с четири даже. Но от седмица реве след всяко ядене и иска още. Преди малко се спука от рев, днес като не спа през деня е ужас, спи ми в ръцете сега. Юмруче постоянно в устата, венците я побъркват. Ще и давам дентокинд.

# 674
Момичета, стиснете по едно палче. Утре сутрин ще ходим да дадем кръв, дано се е махнала гадната инфекция и да не се наложи да удължим антибиотичното лечение.

Общи условия

Активация на акаунт