Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 515
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Ели, не едно - всички палчета ще стискам!  Hug
Chuby, предложи повече и ако се чувства добре мини на по-голямото количество. Аз все ще те питам и все забравям - и вие ли сте с рефлукс?

# 676
Lid, наистина е интересно защо са ти казали така, в същото време да чакаш да порасне преди да предприемеш нещо... на мен ми казваха, че е къса, ама то отдавна нищо не се правело затова, караха ме да го слагам на гърда. То не че помогна рязането, чак на втория месец се престраших да го сложа пак. Така ме беше наръфал Simple Smile
По повод реването и будене то нощем, от 2-3 дни и ние сме така. До скоро спеше нощем, а последните нощи е неспокоен, буди се, хленчи. Вземам го при мен на спалнята. По 2-3 пъти суче по малко... абе сякаш е друго дете... по приложението на телефона точно тогава ни е почнал четвъртия скок в растежа. А този е дълъг, 5 седмици... дано по-рано приключи да си видя пак кроткото и спокойно патенце. И през деня е станал по-ревлив.

# 677
Kalla, и аз това се чудя днес цял ден след прегледа. Гледам да не се връщам много, много, но се усещам, че не мога...още ми тежи.
Я кажи кое е това приложение? Аз много си падам по такива. През бременността имах няколко.

# 678
И мен ме заинтригува приложението Simple Smile При нас е същата работа. Спането стана мираж, неспокоен е, шава, обръща се, вири краката, лапа ръцете, върти се в кошарата. Ако успее да заспи, проревава или примрънква на сън. Абе, не е онова спокойно, кротко и хрисимо детенце. Аз също си го обяснявам със скок в растежа или мъка от зъбите.

# 679
Аз съм си преписала датите за скоковете, но ако има приложение, дайте насам Grinning

# 680
The wonder weeks се казва. Платено е, но е доста детайлно.
Аз още си ползвам две от бременните приложения. Сега ми дават разни акъли за бебо

# 681
И аз се нареждам на опашката за приложение.
Иначе днес бяхме на консултация- първата и последна до навършване на една година   #Crazy Е много неща бях чувала за английската здравна система, ама това вече ме порази. От тук нататък се оправяш сам или с помоща на здравния консултант, ако го намериш. Няма ортопед, няма изследвания-нищо. Да пази Господ и това е.
За отчета младежът е 7460 гр и 65см на 3м и 13 дена.

# 682
Вал, големичко детенце Simple Smile

# 683
Моят от няколко нощи също спи неспокойно. Не се събужда, но много шава, мрънка. Обаче започна да спи повече през деня около 4 часа, ако не сме излизали иначе и повече. Също вече става по самостоятелен, заиграва се на гимнастиката или просто си лежи, рита и  ръмжи  Joy
Кристи, голямо момче отглеждам Blush много се притеснявам, че е в горните граници на таблиците, но док каза, че е добре.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 23:55 от Val202

# 684
  • София
Вал, ама той си е висок - 65 см  Grinning Теглото си му е в ръста  Party (каза майката на друг голям българин  Mr. Green )

# 685
Това като педиатърката ни на последния преглед. Упреците за килата замлъкнаха, като видя колко см е Mr. Green

# 686
Да, това ме успокоява, а и не е пухкав. Крали Марко ще ми е  Heart Eyes

# 687
Момичета имам Нан малко и понякога го давам вместо Хип да го изразходят лошо ли е

# 688
Момичета имам Нан малко и понякога го давам вместо Хип да го изразходят лошо ли е
Ани, доколкото знам не е хубаво да се сменят АМ, а камо ли да се редуват. Още повече след отваряне на кутията АМ има кратък срок на годност ( трябва да е написано колко точно ). Поне аз така си мисля.  Hug

# 689
И аз знам, че не е хубавао да се смесват АМ. Аз даже давам това, което даваха в родилното, за да не сменям и да не получим дрис или нещо такова.
Аз пък си мислех, че моята мома си е парасьонок - 6100,62 см в трети месец  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт