Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм чела,че не бива да се смесват от различни марки АМ,освен фризото. Но пък четох във ФБ една дама до годината е мешела Хип със Фризовом,за добро изхождане. Но аз съм противник на тезата" Виж на мойто дете помогна, пробвай и твоето". Всяко мъниче си е различна вселена... Дано всички мами сме поспали тази нощ, че много вкусни тея ръчички Simple Smile

# 691
Моят също е много неспокоен. Вечер го усещам как започва едно въртене, търкане на ръчичките  по лицето и накрая ги пъха в устата и започва едно цокане.......

The wonder weeks се казва. Платено е, но е доста детайлно.
Аз още си ползвам две от бременните приложения. Сега ми дават разни акъли за бебо
[/qute

Има ли в менюто избор на български език?

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 08:49 от steisi77

# 692
The wonder weeks се казва. Платено е, но е доста детайлно.
Аз още си ползвам две от бременните приложения. Сега ми дават разни акъли за бебо
[/qu
Има ли в менюто избор на български език?
Не, само на английски е Sad

# 693
Добро утро!
На нас вчера най-накраяни биха първата ваксина.Имахме само тази от болницата.Госпожицата орева света и едвам я облекох после.Не е вдигала Т и не ми мрънкаше.Другата седмица ще бием и другата,в другото краче.Педиатърката ги разделя и ги бие последователно.Каза ми нищо да не й давам и че бебчетата добре ги понасят ваксините ако не ги бият двете на веднъж.Оказа се права.Мерките са ни 7100 и 61 см.
Говорихме и за захранването.Каза ми да започна със зеленчуково пюре към средата на 4 месец.Пообразовала се е относно захранването! На баткото ми каза да му дам сок от ябълка на 3 месеца,но аз тогава не я послушах,този път сме на едно мнение  Laughing.Останах доволна от нея!

# 694
Лид нямаме рефлукс.
Ели стискам палци всичко да е наред.
Ани не си прави такива експерименти, отворено мляко се дава до три седмици, две АМ не се смесват.
И ние не спим и е нервак голям, постоянно иска да се върти и да вири краката. Скок значи Simple Smile

# 695
  • Пловдив
Добро снежно утро!
И аз вчера я водих на консултация на 3месеца е 6кг и 63см.Боцнаха й крачетата,поплака доста.За сега е спокойна и няма t°.Дано да се задържи така.
Забравих какво още щях да пиша...Нищо
Да ви е спокоен и хубав деня
Сетих се
biberonbg.com/info/plach.htm

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 09:24 от angel eyes

# 696
Ще се върна пак на темата с аспираторите...
Аз имам от тези, дето се смуче с уста. Голяма драма ни е... на мен свят ми се вие като задърпам, малчо реве та се къса сякаш мозъка му изсмуквам. Малко ме е шубе да взема за прахосмукачка поне да става бързо
Та, Cristi, твоя аспиратор би ли го препоръчала? Бързо ли става и бебо как реагира? Знам, че всички бебета мразят да им теглиш сополите, ноаз имам чувството, че го измъчвам с този за уста.
Да отбележа, че нямаме много сополи, само по веднъж на ден вадя малко да не стават корички

# 697
Устина, ти средата на четвърти ли захранванш твърдо? В смисъл, реши ли го вече?

Калаа, страхотен е моят аспиратор! С две ръце и два крака препоръчвам. Много бързо дърпа всичко и се чисти лесно.

# 698
Кристи,да!Струва ми се рано все още.Обмислям към края на февруари.Още не съм решила дали да бъде картоф или тиква.Според мен тиквата ще се приеме по-добре от картофа като е по-сладка.

# 699
Здравейте,

аз за втора нощ съм се наспала, дори до 8:00 спахме и Патето не се събуди с писък, а дори се хилоткаше,докато й сменях памперса. ММ сутринта пита дали не съм му сменила детето Simple Smile Пее ми се, пих вече кафенце и сега цъкам, а дребчо си взима 20 минутката.

А, големи били децата, живи и здравички да са, пък после ще спортуват Grinning и моето Пате е големичко, вчера се мерихме заедно на кантара, ами към 7кг излиза, е, има някаква грешка в измерването все пак, но пък и дрешките 3-6м са й точно по мярка и до 6-тия няма да изтраят. Здраве да е, но пък е гушко-френдли с големите й бузки  Rolling Eyes  smile3522
За аспираторите, аз ви казах, че имам такъв за дърпане с уста на чико, но го използвам само когато чуя да хрипа с нослето или й се подава сопол. Вечер й капя ФР и тя си киха. По-често ли трябва да го използвам? Ако с едно дръпване нищо не излиза, защо дърпате още? Или аз нещо не схванах!? Тези с прахосмукачката ми идват много нещадящи нервната бебешка психика. 

За АМ, аз преди 10-тина дни смених фризовома с хип комбиотик, като замених първо едно ядене, на следващия ден 2, после 3 и накрая давах фризовома само вечер 3-4 вечери, защото ме беше страх да не повърне и съответно задави, но много се напъваше и й беше дискомфортно и го спрях тотално. Сега са минали още 2-3 дни и вече спи спокойно, дали от млякото, дали кризата в развитието приключи, какво ли е не знам, но ми допада Simple Smile С Хип-а става много по-бързо, лесно и някак м/у другото, водата в термоса хоп и докато сменя пампито млякото е готово, а не вряла вода, като за фризовома, то разбива 10 мин, после 20 се охлажда, бебе реве и пищи абе ... луда работа. Радвам се, че е израснала що-годе повръщането и мога да й давам нормално мляко.

Отложиха ни консултацията за другия понеделник, пф  ooooh! пак ще се настройвам за рев и ваксини.

Оф, за захранване гледам лафите, моята, като ни види на масата да ядем и само примлясква и облизва, много смешна, ние й се радваме ама на детето му се яде пържола май  Mr. Green

Да ви споделя, че днес една приятелка ще ражда и съм в трепетно очакване  Heart Eyes

По-късно ще дрънкам пак, ако има какво!

# 700
Уф, аз като слабоумна, да питам пак за пържения телешки дроб. Кой беше с рецептата?  Mr. Green

# 701
Аз си поръчах вчера от една дама от ФБ летни боденца 9/12 месеца на George и чакам каката да си дойде да си взема пратката. Че като и гледам дрешките,носи за 6м.,дали пък тея летни бодита ще са и пък малки newsm78

# 702
posh_,lid мерси а може ли от това ,че ги редуваха да и направя запек ?На 24 ходи два пъти и от тогава не е

# 703
Poli, аз от месец съм вече на 6-9 месеца. Летни ще взимам по-големи, но чакам да стане май. От george и next ще пристигнат за седмица, та не бързам. Да видя колко още ще дръпне момчето.

# 704
Кристи, ти не го ли пробва тоя дроб вече ...?  Wink  Фиффи беше, но аз дроб не обичам, иначе щях да я запомня и да помогна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт