SportsDirect-70

• 134 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен
Здравейте, някой дали има от това яке https://bg.sportsdirect.com/soulcal-micro-bubble-jacket-ladies-6 … ?colcode=66012122? Интересува ме дали отговаря размера. Някой ако ми измери 12 размер ще  съм много благодарна.

# 496
С код е от днес , но никъде не пише до кога е валиден , някой знае ли ?

# 497
FW20  e кодът

# 498
То е ясно , въпроса е , до кога е валиден самия код ?

# 499
  • have faith and be patient ..
За какво е кода ?

# 500
  • при моите любими
Извинявам се, но имам разни обувки в кошницата  нито ми приема кода. Пише, че намалението е валидно за footwear showns in UK sizing. Какво значи това? Ето те например не ми ги намалява.
https://bg.sportsdirect.com/karrimor-hot-rock-mid-junior-walking … ?colcode=09406192

# 501
Извинявам се, но имам разни обувки в кошницата  нито ми приема кода. Пише, че намалението е валидно за footwear showns in UK sizing. Какво значи това? Ето те например не ми ги намалява.
https://bg.sportsdirect.com/karrimor-hot-rock-mid-junior-walking … ?colcode=09406192

И на мен така

# 502
  • София-Младост
При мен излиза намаление -6.72 евро

# 503
хора, за първи път поръчвам и още се ориентирам, та да ви питам...

преди 2 дни ми излезе статус order collected с връзка към wndirect.com, който има връзка към Еконт. В Еконт, обаче не помръдва "The result is empty!"

Това нормално ли е? Колко време обикновено се изчаква, за да се раздвижат данните в Еконт? За колко време приблизително получавате поръчките си?

# 504
  • София

преди 2 дни ми излезе статус order collected с връзка към wndirect.com, който има връзка към Еконт. В Еконт, обаче не помръдва "The result is empty!"

Това нормално ли е? Колко време обикновено се изчаква, за да се раздвижат данните в Еконт? За колко време приблизително получавате поръчките си?
След 5-6 дни ще се появи и при Еконт.
Последната получих за 8 дни.

# 505

След 5-6 дни ще се появи и при Еконт.
Последната получих за 8 дни.

мерси, Денис.

Вече си мислех, че трябва да им пиша...

# 506
Здравейте,

За първи път пиша в темата, поръчвала съм досега 1-2 пъти от сайта. ММ е напълнил кошницата и искам да ви попитам има ли от къде да вземем някакъв код за отстъпка?

# 507
Момичета, можете ли да ми препоръчате дамски апрески или някакви други зимни ботуши/боти равни, без ток. Да не пропускат и да топлят и ако може да ме изкарат понее целия сезон.

# 508
  • Варна
Здравейте момичета,
Понеже за първи път се замислям да си поръчам сама неща (без посредници, които да ми вземат ужасно много за 1 £)
Ми е интересно как е по-добре директно до адрес в БГ или чрез посредническа превозваческа фирма? Ако е с фирма бихте ли ми препоръчали такава с офис във Варна и по възможност без допълнително оскъпяване?
Благодаря Ви предварително.  

# 509
  • have faith and be patient ..
Кода хваща ли намалени вече продукти ? Изписва ми ,че кода ми не можеда да се сложи тук ,а да съм го сложла на чекаут страницата .. за малко да поръчам ,а не видях къде накрая се слага ?

Общи условия

Активация на акаунт