SportsDirect-70

• 134 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
И аз мисля, че са уголемени.
А някой има ли отзиви за тези ботушки - номерация, качество... https://bg.sportsdirect.com/kangol-felicity-boot-infants-020082?colcode=02008224

# 556
Здравейте,пуснах си поръчката до Бг адрес във вторник след обяд.Парите стоят блокирани в банката,а от сайта получих писмо,че са приели поръчката,но нормално ли е толкова да се бавят с обработката и все още да не са ми дръпнали парите.Три неща са,налични са в сайта им,така че не може това да е причината.

# 557
Здравейте! Направих поръчка и на 18.11 беше пратена. От тогава ни вест, ни кост! В проследяването пише само, че е тръгнала и после препратка към Еконт, но там не излиза нищо. За колко време идват горе-долу нещата?
Милена и моята доставка е същата. Точно е била готова на 18.11 и е взета предполагам от куриер, пише че in transit...Може би ще дойде с Еконт, но вече минаха 2 седмици...
Ве още няма доставка....писах им - не отговарят. Надявам се, че не се е загубила поръчката някъде

# 558
  • София
Здравейте,пуснах си поръчката до Бг адрес във вторник след обяд.Парите стоят блокирани в банката,а от сайта получих писмо,че са приели поръчката,но нормално ли е толкова да се бавят с обработката и все още да не са ми дръпнали парите.Три неща са,налични са в сайта им,така че не може това да е причината.

2 дни не е бавна обработка . Peace
Парите ще бъдат изтеглени след изпращане на поръчката .

# 559
Да се намрънкам и аз! Не бях поръчвала отдавна. Пуснах в петък 2 чифта скъпи маратонки и един суичер за 112 паунда общо трите неща с 10 паунда доставка. Е, познайте- чак сега, след почти седмица, започват да я обработват, отказват ми едните маратонки и сега за 2 неща ще имам 10 паунда доставка, че и ваучерът ще е само един за 10 паунда, вместо за 20 паунда. Още не съм го получила. Абсолютно всеки път като пуснат ваучери, ме цакат по този начин с отказ на нещо скъпо.

# 560
Здравейте! Направих поръчка и на 18.11 беше пратена. От тогава ни вест, ни кост! В проследяването пише само, че е тръгнала и после препратка към Еконт, но там не излиза нищо. За колко време идват горе-долу нещата?
Милена и моята доставка е същата. Точно е била готова на 18.11 и е взета предполагам от куриер, пише че in transit...Може би ще дойде с Еконт, но вече минаха 2 седмици...
Ве още няма доставка....писах им - не отговарят. Надявам се, че не се е загубила поръчката някъде
Milena и моята още не я виждам никъде. Писах поне 3 мейла на формата им за клиенти. Днес даже им писах във ФБ...

# 561
Здравейте, якетата на Каримор отговарят ли си на размера?

# 562
Milena и моята още не я виждам никъде. Писах поне 3 мейла на формата им за клиенти. Днес даже им писах във ФБ...
Отговориха ли ти, защото на мен не... Егати каръщината, вътре има маратонки, които купих за подаръци.

# 563
Здравейте, якетата на Каримор отговарят ли си на размера?

Това мъжко М, отговаря перфектно.
https://bg.sportsdirect.com/karrimor-3-in-1-weathertite-jacket-m … ?colcode=44353203

# 564
  • Плевен
И аз имам поръчка от 18 ноември, пусната с Еконт.До момента също не е пристигнала.Явно всички пуснали на 18ти имат проблем.

# 565
Здравейте, и аз имам пусната поръчка на 16.11.2017г. на 18.11 получих mail с тракинг № и на 21.11 са ми изтеглили сумата от сметката. В проследяването няма никаква информация. Точно влизам във темата да видя информация как да се свържа с тях и виждам, че и други имат такъв проблем.
И предната поръчка ми се забави две седмици, но сега е дори повече Anguished

# 566
Да, явно има забавяне при доста клиенти. Не знам на какво се дължи, надявам се да пристигнат скоро стоките. Дори и във ФБ има недоволни и оплакващи се клиенти с неполучени ордери.

# 567
И аз да изрева. Поръчка от 15.11, получен проследяващ номер на 18.11. Оттогава ни вест, ни кост Sad

# 568
Да дам малко надежда на всички чакащи - моята злополучна поръчка вече е в офиса на Еконт в моя град, днес ще я донесат до нас.

# 569
  • Плевен
И аз получих съобщение за доставка днес. Явно Еконт много бавно действат.Досега винаги с DHL са ми пристигали поръчките, за максимум 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт