SportsDirect-70

• 135 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, от два дни се опитвам да поръчам в сайта. Стигам до въвеждане на картата и ме връща обратно. Имам наличност в картата, имам онлайн банкиране и не за първи път правя поръчка в спортса.
Някой има ли идея защо така се получава? Да не би банката нещо да ми е блокирала картата за такива плащания?
Поръчах преди няколко дни и наистина имаше проблеми с плащанията с карта, но през пейпал стана без проблем.

# 121
  • have faith and be patient ..
мнения за тези детски маратонки ? http://bg.sportsdirect.com/fabric-reup-runner-infants-trainers-0 … ?colcode=02300606  отговарят ли си на номера ? и как са като материя , спарват ли ? уж пише .че са дишашщи , но знам ли .. от марката също си нямам и понятие ..

# 122
  • Пловдив
Момичета,

поръчвам от много време, винаги до сега съм получавала пратките с DHL и то до 7 дни. За първи път ми изпращат с Еконт. Направена поръчка на 17-ти, проследяването пише, че на 20-ти е приета от Еконт в контейнер. Сега съм бясна леко, защото очаквах вече да е при мен. Днес звъних до Еконт офиса до нас, но не са наясно, дори твърдят, че не работят с Англия. Казаха ми, че ще получа СМС известие.

Та, видях само веднъж и пишеше, че е пристигнала за около 13 дни след събирането, което означава, че може би ще си я получа след празниците ...., та - може би ще е полезно като информация, който получава пратка така да споделим времето, което им е отнело за доставката.
То по-добре да я бях пуснала с превозвач....  #2gunfire
Ако някой има опит - ще се радвам да сподели след колко време си получи пратката.  newsm78

хубав ден! bouquet

До сега не съм прочела някой да е получил по-рано от 14 дни с Еконт .  Peace
Hug благодаря, tedichka07!

Най-вероятно съм сметнала погрешно ... няма нищо де, ще чакам  Praynig ... Определено с превозвач, ще е по-бързо струва ми се, ще ги наглася до към 10 дни, ако наистина я бавят толкова много Sad

# 123
Здравейте, от два дни се опитвам да поръчам в сайта. Стигам до въвеждане на картата и ме връща обратно. Имам наличност в картата, имам онлайн банкиране и не за първи път правя поръчка в спортса.
Някой има ли идея защо така се получава? Да не би банката нещо да ми е блокирала картата за такива плащания?
Опитай да направиш плащането през английската версия на сайта, ако плащаш в паунди - при мен така мина.

# 124
  • София

Поръчката  да не би да е до Англия от бг версията ? newsm78

# 125
  • Бургас
Не, не съм си променила адреса - до България, Бургас.
Пробвах през английската версия в паунди и пак същото.
Днес като влязох в сайта, единия артикул се е изчерпал  Crossing Arms
Ще изчакам мъжа ми довечера да изберем нещо друго и пак ще пробвам.

Чак си направих и регистрация в Пейпал, там пък пак трябва да изчакам 2-3 дена за верифициране на картата.  Crazy

# 126
  • Пловдив
Само за информация - днес сутринта ми пристигна поръчката, направена от английската версия на 17-ти февруари. Доставка през Еконт - оказа се, че минават през Румъния и сигурно затова е това забавяне. Пратката беше обработена и качена в контейнер на 20-ти. Та си пътува 9-10 дни.

Успех с поръчките! bouquet

# 127
  • in a Lovesong
Здравейте, някой да има излишни мъжки тениски с яка и джобче размер L-XL? Няма значение марката.

# 128
Моята поръчка от 22/02 дойде доста бързо, около седмица, през Русе за София, също с Еконт.

In transit SCANNED TO CONTAINER   09:52 Fri 24 Feb 2017 GMT
In transit SCANNED TO CONTAINER   10:14 Thu 23 Feb 2017 GMT
Despatched   08:02 Thu 23 Feb 2017 GMT
Despatched DESPATCHED   07:59 Thu 23 Feb 2017 GMT
Awaiting Despatch   06:56 Thu 23 Feb 2017 GMT

На 1 Март си я получих.

# 129
  • Пловдив
Имате ли идея кога пращат с ДЧЛ,или както дойде?
Виждам,че и д-та вече е 9.99 лири newsm78

# 130
Моята поръчка от 22/02 дойде доста бързо, около седмица, през Русе за София, също с Еконт.

In transit SCANNED TO CONTAINER   09:52 Fri 24 Feb 2017 GMT
In transit SCANNED TO CONTAINER   10:14 Thu 23 Feb 2017 GMT
Despatched   08:02 Thu 23 Feb 2017 GMT
Despatched DESPATCHED   07:59 Thu 23 Feb 2017 GMT
Awaiting Despatch   06:56 Thu 23 Feb 2017 GMT

На 1 Март си я получих.

А моята поръчка от 22/02 стои в склада на ДХЛ в София и "is awaiting the next scheduled movement".

# 131
В евро или паунди е по-изгодно да се пазарува? И кога е изгодна да се ползва превозвач или директна доставка до България? Мерси.

# 132
  • София
В евро или паунди е по-изгодно да се пазарува? И кога е изгодна да се ползва превозвач или директна доставка до България? Мерси.

За сега в паунди . Peace

Относително е как е по- изгодно - с превозвач или директно до БГ . Зависи какво поръчваш ,дали ползваш Еконт с превозвач и т.н. Пълниш кошницата с желаните артикули  и преценяваш кое ти е по-изгодно . Peace

# 133
  • Пирдоп
http://bg.sportsdirect.com/russell-athletic-classic-blazer-junio … ?colcode=63900303
Може ли да ме ориентирате с тези размери в инч.

# 134
  • София
Имам излишно яке Golddigga с качулка, размер 10 (S). Много ми харесва, но ми е голямо,
взех си същото 6 (XXS). Нося S, така че 10 е по-скоро М, М към L. Изчерпано е в момента.
https://www.richyrewards.com/deals/sports-direct-golddigga-bubbl … ladies-for-29-99/
Скрит текст:

Излезе ми 75 лв., предлагам го за 65 лв.

Общи условия

Активация на акаунт